Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אשתי בקושי נוסע.

אולי 2 - 3 ק"מ ליום.

המצבר נפרק קבוע בין שבוע וחצי לשבועיים וצריך להניע עם כבלים ולנסוע לאיזשהו מקום במשך שעה.

הבעיה שכבר אין לי לאן לנסוע.:roll:

חשבתי על מטען מצברים.

מתלבט בין 2 סוגים.

יש את ה GYS הצרפתי ב 435 שקל

ואת ה CTEK 3600 בערך ב 550 שקל.

מישהו מכיר את ה 2 ויכול לעזור בעצה?

תודה.

פורסם

בדוק כמה אמפר כ"א ממטענים האלה וכמה זמן לוקח להם להטעין את המצבר. לא כל מטען מתאים לכל מצבר. יש לי למשל מטען של 9A ומצב מהיר של 17A של חברת HELLA. עלה 650ש"ח. כמה שאני זוכר הוא מתאים למצברים עד 120AH. לאומת זאת באותו מקום היה מטען BOSH פשוט שהתאים למצברים עד כ-65AH שעלה כימעט כיפליים יותר זול. אין מה לעשות, אני נוסע ברכבים גדולים בהם המצבר די גדול.

מצבר שנפרג פחות ממתח מסויים, נגרם לו נזק, דבר זה מקצר את חייו משמעותית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ההטענה יכולה להיות מיום חמישי בלילה ועד מוצ"ש.

כל שבוע.

אני צריך למצבר עד 65 = המצבר הנוכחי הוא 60.

חשוב לי יותר מזמן ההטענה היא האפשרות להטעין בצורה איטית, אוטומטית ולמנוע טעינת יתר.

2 אלו יודעים (לפחות לפי דף הנתונים) להתחיל באמפראז' נמוך ולעלות ככל שהטעינה עולה ונעצרים בסוף.

השאלה אם זה נכון והשאלה אם הם ידועים.

גם חברות אחרות אפשר.

תודה.

פורסם

אין דבר כזה "יכול להטעין מצבר עד גודל ..."

אם המצבר שלך הוא 60 אמפר שעה, והמטען שלך טוען 6 אמפר, הוא יטען לאחר 10 שעות

אם המטען שלך טוען ב 12 אמפר הוא יטען את המצבר ב 5 שעות, וכו...

באופן כללי, עדיף לטעון מצבר בטעינה איטית עד כמה שניתן

כמו שקיימים מצברים שונים (ג'ל, עופרת וכו) קיימים גם מטענים שונים

מומלץ לקנות מטען אוטומטי, שמפסיק לטעון ברגע שהמצבר מלא ובכך לא גורם לטעינת יתר

אני קניתי לפני שבוע את המטען הזה ב-ל.כ ב360 ש"ח לפני מע"מ.

אלו היו 60 שניות על מטעני מצברים

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אז אני רואה שמדובר בצרפתי.

הוא אכן עושה את מה שכתבת?

ואם יש לך את הקישור למטען הזה בל.כ כי לא מצאתי באתר.

פורסם

קניתי את ה-CTEK לפני שנתיים ע"פ המלצה שקיבלתי פה באתר. המטען הוא מהסוג האיטי שמפסיק את פעולתו לבד בסיום ההטענה.

מאז 4 מצברים "מתים" כבר השמשתי, מתוכם אחד עובד עד היום (לא באופן יומיומי).

אם אני זוכר נכון, המחיר ששילמתי עליו היה גבוה יותר.

בכל אופן, עם מחיר המצברים היום אני מאוד ממליץ.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני הייתי ממליץ להפטר מהרכב...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

אצל הפרסי אתה יכול לקנות ב300-500 של ABSAAR הגרמנית או בוש (סיני) או אלה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני הייתי ממליץ להפטר מהרכב...

כשאתה גר בישוב שבו להביא את הילדים מהגנים ובתי הספר או ללכת למכולת פירושו נסיעה של 3 ק"מ - אתה חייב רכב גם אם זה רק לצורך זה (וזה לא רק אבל העיקר)

אותי לא מעניין אם זה כלכלי או לא. יותר חשוב לי שאשתי לא תלך ברגל 3 ק"מ בחום או בגשם עם הילדים.

ואם מדי פעם היא לוקחת את האוטו לסיבוב עם חברות כשבא לה - זה בכלל מעולה.

פורסם

האתר שלהם לא כ"כ מעודכן...

אני במצב די דומה לשלך, ומה שלי היה חשוב הוא ההפסקה האוטומטית של הטעינה, במקרה יצא גם שלמטען שקניתי יש בורר בין 3.5 - 7 אמפר

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

לי יש מטען של CTEK -Zafir 90.

http://www.ctek.com/EN-GB/Buy-Charger.aspx?charger=zafir90

כבר שנה וחצי בערך- מטעין מעולה- מתנתק לבד ואפשר לבחור סוג מצבר(שינוי במתח טעינה).

מומלץ ביותר לשימוש בחיבור קבוע(אלקטרוני וקטן).

ניתן גם לחבר את ההדקים בצורה קבועה ולנתק את המטען(כמו ברכבי חרום) עם ניתוק מהיר.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם
אין דבר כזה "יכול להטעין מצבר עד גודל ..."

רשום במאפינים של מטען עד איזה גודל מצבר אפשר ליטעון בו. אתה רוצה להגיד שיצרן רשם את זה סתם לקישוט?

זה נישמע לי כמו להגיד שלרכב אין הגבלת משקל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כשאתה גר בישוב שבו להביא את הילדים מהגנים ובתי הספר או ללכת למכולת פירושו נסיעה של 3 ק"מ - אתה חייב רכב גם אם זה רק לצורך זה (וזה לא רק אבל העיקר)

אותי לא מעניין אם זה כלכלי או לא. יותר חשוב לי שאשתי לא תלך ברגל 3 ק"מ בחום או בגשם עם הילדים.

ואם מדי פעם היא לוקחת את האוטו לסיבוב עם חברות כשבא לה - זה בכלל מעולה.

הבנתי:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם
הCTEK מעולה. קניתי כבר שמונה כאלה וכולם מחוברים באופן קבוע למצברים. לצרכים שלך מספיק גם הXS800 CTEK שניתן למצוא בכ300 ש"ח.

הבעיה שהוא אפילו לא 1 אמפר לשעה מה שאומר שמצבר 60 אמפר יקח שבוע להטעין..

• תוכן חדש...