Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת 307 CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

חבר שלי מתעניין לגבי פיגו 307 CC שנת 2005 איך הרכב בכלליות? ומה כדאי לבדוק ברכב לפני קנייה?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

רכב נחמד, רק קח בחשבון שזה לא רכב ספורטיבי אפילו טיפה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מה לבדוק?

גג נפתח. עלות התיקון שלו היא יקרה מאוד במידה והוא מתקלקל.

שאר הדברים שבודקים בכל רכב. מי שמכיר את הרכב יותר טוב יגיד במה בדיוק להתמקד.

פורסם

לחבר שלי יש את האוטו הנל מנוע 2000 טורבו,

האוטו עצמו דיי עגלה בוא נגיד אבל מרשים ברמות! ומאובזר בנוחות בכלל אין מה לדבר...

האוטו יקר וכך גם הטיפולים שלו ,

מבחינת דלק הוא זללן לא קטן, 1 ל6 ככה

מה שאני יכול להגיד לך שמהחירון בשנה האחרונה של האוטו ירד חבל על הזמן !

האוטו עצמו הוא ל4 אנשים

אם יש עוד שאלות תגיד ואני אשאל:)

פורסם
לחבר שלי יש את האוטו הנל מנוע 2000 טורבו,

האוטו עצמו דיי עגלה בוא נגיד אבל מרשים ברמות! ומאובזר בנוחות בכלל אין מה לדבר...

האוטו יקר וכך גם הטיפולים שלו ,

מבחינת דלק הוא זללן לא קטן, 1 ל6 ככה

מה שאני יכול להגיד לך שמהחירון בשנה האחרונה של האוטו ירד חבל על הזמן !

האוטו עצמו הוא ל4 אנשים

אם יש עוד שאלות תגיד ואני אשאל:)

אין מנוע 2000 טורבו בפיגו,ובטח שלא ב307.

פורסם

נהגתי ברכב כשבוע בחו"ל -

מאד מאד פחדתי עליו (כי זו היתה פעם ראשונה שאני שוכר רכב בחו"ל וציפיתי ל-307 רגילה) אז לא בחנתי ביצועי התנהגות.

אבל כן התרשמתי שהיא מנותקת משהו מהכביש ולא מעבירה לי ממש את מה שאני צריך.

היא מרגישה מאד כבדה. נהגתי בה בגרסה אוט' עם מנוע 2000 סמ"ק - והתרשמתי שלרכב לא חסר כח בכלל. למעשה, הוא הרגיש לי סוחב ואפילו די חזק. (לא רכב ספורט - אבל ממש ממש ממש לא חסר כח)

לגבי צריכת דלק, נהגתי על רכב חדש (27 ק"מ על השעון) אז זה לא מדד לכלום, אבל הרכב עשה 1 ל12 בבין עירוני, בלי מזגן (היה קור כלבים!).

לא היתה רגל כבדה ולא כלום - זו היתה נסיעה די רגועה.

סה"כ, אם היה לי הכסף, הייתי שוקל לרכוש את הרכב פשוט כי הוא דיבר אליי. היה לי ממש נעים לנהוג בו, הוא נתן לי מספיק כח ולטעמי הרכב יפיפה.

לא נראה לי כקניה רעה, אבל חשוב להגדיר שהרבה כסף הולך כאן על הגג והפוזה, כשבאותו מחיר ניתן לרכוש רכב אחר עם ביצועים עדיפים.

אז השאלה מה חשוב - הגג והמראה, או ביצועים וכח. (שוב, לא שכח חסר.. אבל אני משוכנע שבכסף הז הניתן למצוא רכב חזק יותר ומתנהג טוב יותר - רק בלי גג..)

בנוסף, היינו שניים ברכב - אבל התרשמתי שיש מאחורה מקום לשני מבוגרים, למרות חוסר הנוחות של 2 או 3 דלתות. (לא יודע איך לקרוא לזה ברכב הזה)

מה שממש אין שם - זה בגאז'. בגלל הגג, אין שום מקום מעבר לשני תיקים קטנים, או מזוודה אחת, או קניה אחת גדולה בסופר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

gorenziv,קודם כול תודה על התשובה המפורטת :-) חבר שלי בהתחלה חשב לרכוש פיגו 206 CC אבל בגלל חוסר המקום מאחורה הוא וויתר,ועכשיו הוא חושב רק על פיגו 307CC הוא יודע שיש אופציות עדיפות במחיר הזה אבל הוא משום מה אוהב רק צרפתיות. אתה נהגת על הצורה החדשה או הדגם הראשון שיצא ל307CC?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...