Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה להזמנה לאתר TorrentLeech

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שמרמאים חושבים שזה לגיטימי כי זה "כולה" עוד 25-30 KB להעלאה, אז אתם טועים, כי זה 20 פה ועוד 20 שם ובסוף זה מסתכם במהירות של 500KB שהייתי יכול לקבל אם לא הייתם מרמים.

אני כשאני הולך לצבא אני משאיר את המחשב דלוק על הורדה והעלאה וכשאני חוזר אחרי שבוע החיבור העלאה פי 4 ממה שהורדתי בד"כ [אחרי שסיים להוריד], ויש לי כולה 25 KB העלאה.

זה שלי: [אני חבר מאמצע שנת 2006]

Ratio: 0.910 Uploaded: 1.05 TB Downloaded: 1.15 TB Slots: Unlimited slots

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Ratio: 8.526 Uploaded: 2.38 TB Downloaded: 285.79 GB Slots: Unlimited slotsוזה רק בחודש אחד של העלאה, וזה בלי קילובייט אחד של זיוף!

הדבר הוא מאוד פשוט, כשקיבלתי את ההזמנה, עשיתי בזמנו SEEDBOX שהוא למעשה שרת שיושב בחו"ל על קו 100 מגה, מה שעושים זה נותנים לשרת הזה להוריד דרך RSS את הטורנטים הכי חדשים, והוא שומר עליהם כמות מסויימת של ימים ומעלה אותם בקצבים הזויים (7-8 מגה לשנייה) וככה אתה גם צובר קרדיטים באתר, וגם תומך בקהילה בכך שיש לה תמיד מקורות זמינים ומהירים מאוד ע"מ להוריד.

בכ"א השיטה הזו היא חוקית לחלוטין, היא טובה מאוד לקהילה(רוב האנשים שהם מפלצות ראטיו באתרים כאלו הם למעשה משתמשי SEEDBOX), והיא יחסית זולה..

בכ"א גם אני כמו שניר (שהזמין אותי בזמנו אם הוא זוכר, תודה על כך :)) משתמש בUSENET כרגע פשוט כי אני מוריד משם במקסימום קו תמיד וזה יותר נוח לי, תמורת 11 דולר בחודש זה פתרון נאה מאוד!

אבי.

פורסם

שלום

חייב לציין לגבי ה SEEDBOX, זה אכן דבר מעולה, אצלי יש רטיו של 5 עם 1.7 TB אפלוד. רק על ידי חודש אחד של שימוש טוב עם שרת SEEDBOX.

(ניתן למצוא אותי שם לאימות המשתמש שלי הוא serogaa)

אני שוקל לקנות שרת בחיבור של 1 גי'גהביט. למי שמעוניין לקנות שרת SEEDBOX למתחילים (עם חיבור 100 מגה ביט), יכול לבדוק כאן, היכן שאני הזמנתי והם אכן טיפלו בי בצורה נהדרת.

http://seedhost.net/seed.html

יש מבצע, ב 12 יורו, שרת עם קיבולת אחסון של 60 גי'גה, אחסון עד 5 טורנטים פעילים ויש לכם תוך חודש ב 60 שקל, 1.5 TB העלאה בטוחה!.

בכל מקרה, הדבר הזה אכן מאוד חוקי, אחריי הכל, הטורנטים מורדים על ידי השרת עצמו, אשר מפיץ אותם בחזרה במהירות של עד 10 מגה בייט לשנייה. לא מגה ביט, מגה בייט.!

מה אתר השיתוף ST? למישהו יש קישור? (אני מחפש אתרים איכותיים בסגנון של TL עם תוכן עשיר, כמובן שעם הזמנה לאתר חדש, יהיה לי שרת SEEDBOX חדש ולמשתמש שהזמין אותי יהיה רק כבוד. אשמח לחלוק הזמנה של TL בתמורה (אני משתמש VIP לשעבר ומשתמש כבד חוקי ב TL לכן הצעות רק ממשתמשים אמיתיים כגון QIL וכל השאר שאכן יודעים מה הם עושים).

פורסם

Discover

הוא אומר שאתה רמאי.

והוא מתבסס על הצהרתך כי אתה משתמש בתוכנה לשם זיוף הUPLOAD שלך

זה אפילו לא מעניין אותי את מה שהוא אומר, ואני לא מייחס לזה חשיבות אז שישמור את זה לעצמו.

תבין דבר אחד אני פשוט שומר על הרטיו בכדי שהחשבון שלי יהיה בשימוש ואני אוכל להוריד מהאתר.

Blaz00r

אתה טועה,מעיפים ועוד מעיפים את מי שהזמין את הרמאי ולפעמים אפילו את המזמין של המזמין של הרמאי.

מעיפים את המפגרים שלא יודעים להשתמש נכון.

פורסם

מה אתר השיתוף ST? למישהו יש קישור? (אני מחפש אתרים איכותיים בסגנון של TL עם תוכן עשיר, כמובן שעם הזמנה לאתר חדש, יהיה לי שרת SEEDBOX חדש ולמשתמש שהזמין אותי יהיה רק כבוד. אשמח לחלוק הזמנה של TL בתמורה (אני משתמש VIP לשעבר ומשתמש כבד חוקי ב TL לכן הצעות רק ממשתמשים אמיתיים כגון QIL וכל השאר שאכן יודעים מה הם עושים).

ST = Super Torrents

לצערי לאחרונה הם מחקו את כל ההזמנות (היו לי באיזור ה40 הזמנות) וסגרו את ההרשמה עד להודעה חדשה.

האתר בגלגולו הקודם היה קצת חלש, אבל מאז שהצוות הנהלה שם התפצל, הצוות שנשאר בST דואג לתוכן עשיר ומעודכן מאוד.

הצוות שעזב פתח את torrentmax, שלמיטב ידיעתי בגלל שנפתח לא מזמן אינו דורש הזמנה כדי להרשם - http://www.torrentmax.org

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...