Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה מחנות בשם ZOL 4 U

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אספר לכם את הסיפור שלי

אתחיל בכך שאמליץ שלא להתקרב לחנות הזו! ניסו לעבוד עלי, ואחרי שגיליתי את זה, עוד המשיכו עם שקרים שנתגלו אח"כ.

לפני שלושה ימים התקשרתי לחנות ווידאתי שיש במקום נינטנדו WII עם צ'יפ חומרה WIIKEY2 , נאמר לי שכן, והגעתי לחנות,

בחנות שאל אותי בחור בשם אביב אם אני מבין בנינטנדו WII - אמרתי שלא.

לאחר מכן אביב הציע לי מספר חבילות, שהיקרה מבינהן (2500 ש"ח) כוללת התקנה חינם של תוכנה שתאפשר לי לקרוא NTSC במכשיר PAL, לא כלכך הבנתי במה מדובר אבל אמרתי בכיף.

קיבלתי בנוסף דיסק צרוב (לא מקורי כמו שאמור להגיע !!!) של WII SPORT, הגעתי הביתה, הדלקתי את המכשיר, והפלא ופלא הדיסק של ה WII SPORT לא עובד. הורדתי את הדיסק מהאינטרנט בכדי לבדוק האם הדיסק דפוק או שיש בעיה במכשיר, וגם הדיסק שלי לא נוגן, ניסיתי כל מיני אפשוריות, והגעתי לחלונית שנקראת BOOTLOADER , משם כן הצלחתי להעלות משחקים צרובים - הלכתי ושאלתי בפורומים בארץ ובחו"ל מה זה BOOTLOADER - ומסתבר, שמדובר בצ'יפ תוכנה ! ולא חומרה כמו ששילמתי.

בנוסף יש על המכשיר שמירות של משחקים שאני מעולם לא שיחקתי (כי עדיין אין לי), ואיזו תוכנה לתיקון ERROR 002, וכמובן אין מדבקת הולוגרמה של WIIKEY, לא ממש הבנתי במה מדובר, אמרתי שאולי קרתה כאן טעות.

ישבתי קצת וקראתי באינטרנט, ובפורומים ובצטים, וכולם הסבירו לי שבאם יש לי WIIKEY אין צורך בתוכנה, ויש דיסק עדכון ל WIIKEY2 שבוודאות יגיד אם יש צ'יפ או אין, שמתי את הדיסק וכמובן הדיסק לא מצא WIIKEY2.

לאחר מכן ניגשתי לחנות שוב, ושם נאמר לי ע"י אביב ש"יש גם צ'יפ וגם תוכנה אתה לא מבין בכלל אל תתערב בדברים" - ביקשתי מכשיר חדש ואביב אמר "אין בעיה תקבל מכשיר חדש רק עם WIIKEY2, תחזור ב 5 בערב", שאלתי האם בכל החנות אין מכשיר עם WIIKEY2 ונאמר לי שבדיוק אזל (מעניין שבדיוק אזל גם בחנות הזו, וגם בחנות בת"א וצריך להכין לי במיוחד)

חזרתי ב 5 בערב, ואין מכשיר, חיכיתי וחיכיתי עד 6 וחצי, שאז הגיע המכשיר, בדיקה מהירה גילתה שמדובר באותו מכשיר (רשמתי את הסיריאל, ואגב היה עליו מדבקה של WIIKEY2 מקורי עם הולוגרמה, מה שלא היה על המקורי) ופה כבר איבדתי את השלווה, ביקשתי לבטל את העסקה,ואחרי הרבה צעקות, נאמר שתבוטל - אגיע מחר בבוקר עם הדברים והיא תבוטל.

לאחר מכן ב 7 וחצי בערב מתקשר אלי רמי שהציג את עצמו כמנהל המקום, והבטיח לי זיכוי על סך 200 ש"ח על עוגמת הנפש + מכשיר חדש עם WIIKEY2 בלבד. - אמרתי שהדבר מותנה בכך שלמחרת ב 11 בבוקר אני מגיע לקחת כי אני עובר במקום ובדרכי לירושלים ואין לי אפשרות להתעכב מעבר - רמי הבטיח לי שב 11 יהיה מכשיר.

הגעתי ב 11 וכאמור - אין מכשיר, חיכיתי עד 11 וחצי ואז נאמר לי שהוא עוד מתעכב. ביקשתי זיכוי כספי מלא כי פה באמת פקעה סבלנותי, ולאחר דין ודברים קיבלתי החזר מלא על הסכום.

בקיצור רבותי, משלמים על WIIKEY2 ומקבלים צ'יפ תוכנה שכל אחד מכם יכול לעשות ב 10 דקות של קריאה בפורומים, יש סרטונים ב YOUTUBE מראים, ויש עזרה לכל שטות. אני לא ממליץ להתקרב לחנות הזו, אני נכוותי.

לאחר מכן קניתי ב VGS ויצאתי מבסוט עד הגג, בלי בילבולי שכל, בלי לדחוף לי כל מיני דברים ועזרים, ישר ולעניין - ח"ח ל VGS!

פורסם

לפחות קיבלת החזר מלא, שמענו כבר סיפורי זוועות.

אני חייב להצטרף להמלצה שלך על VGS חנות מעולה עם עובדים שמבינים עניין.

קניתי משם את הבוקס שלי, VGS המשיכו כך.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

הקטע המצחיק (או העצוב) הוא שעדיין לא הפנמנו מהי תודעת שירות בארץ, חנויות ורשתות מכירה פשוט מסרבות להבין שלא משתלם לעשות טריקים כאלה כי לקוח לא מרוצה כמו שראינו כאן ילך ויספר לכל חבריו, או במקרה שלנו יספר לכל חברי הפורום ומכאן עד פשיטת רגל הדרך קצרה וטוב שכך.

פורסם

זה לא מפתיע.

כל פעם שהייתי צריך שירות והתייחסות רצינית - מגלים שהרשתות ה"זולות" לא זולות.

ובכלל - הפרש המחירים - אם קיים - אפסי.

פשוט אסור לתמוך במקומות האלו בשביל 50 ש"ח או סכום כזה.

אני מתפלל ליום שבו הצרכן הישראלי ידע להעריך שירות ואיכות ולא מחיר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תמיד החיפושים בזאפ מציעים את החנות הזאת אבל תמיד נמנעתי בגלל השם שלה, מסתבר שצדקתי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• אחראי פורום
פורסם
נראה לי שהם צריכים לשנות את השם של החנות ל- ZOL-4-US...

או "ז** U 4"

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מתעלק:

איך אני מזהה איזה WII יש ברשותי ? (כבקניה נאמר שהוא קורא צרובים PAL)

הורדתי המון משחקים, חלקם שוקלים סביב ה גיגה וחלקם היותר גדול 4+ גיגה וכולם בפורמט ISO

ניסיתי לצרוב עם נרו באפשרות BURN IMAGE ומתקבלת הודעת שגיאה ב WII שהדיסק בילתי קריא

מה לעשות, איך לצרוב ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעניין איך הם מקבלים 4 V מתוך 5 בזאפ?

כמו כן יש להם שם לוגו של "אמון הציבור" באתר - כבר פגשתי אתרים שיש להם לוגו של אמון הציבור והם כלל לא בקשר עם אמון הציבור כלל, אין לי מושג לגבי האתר הזה.

Tubes Rule

פורסם
מתעלק:

איך אני מזהה איזה WII יש ברשותי ? (כבקניה נאמר שהוא קורא צרובים PAL)

הורדתי המון משחקים, חלקם שוקלים סביב ה גיגה וחלקם היותר גדול 4+ גיגה וכולם בפורמט ISO

ניסיתי לצרוב עם נרו באפשרות BURN IMAGE ומתקבלת הודעת שגיאה ב WII שהדיסק בילתי קריא

מה לעשות, איך לצרוב ?

אם אתה לא מצליח להעלות מהמסך השמאלי עליון (ציור של דיסק) אז אין לך צ'יפ חומרה, במידה ויש לך שם אייקונים נוספים - אחד מהם בשם BOOTLOADER או GAMMA, תריץ אותם דרך החלון הזה (צ'יפ תוכנה)

במידה ואין לך לא את זה ולא את זה, תגגל על איך להתקין SOFTMOD ב WII ותתקין לעצמך :)

• תוכן חדש...