Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי אופנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני עובר בדרך,אני רואה אותו ותמיד שאלתי את עצמי מה סוגו.

נ.ב לבן אדם יש בית ענק אם מכונית כנראה משנות שה-50 ששימה לחלקאות,בזמן הקרוב אני יעלה תמונה שלה גם.

snc00106.jpg

snc00107.jpg

פורסם

זוהי גאווה 635 .

שתי פעימות בנפח 350 סמ"ק.

ניתן למצוא בארץ אופנועים במצב טוב מזה , אם זה האופנוע שאתה רוצה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
זוהי גאווה 635 .

שתי פעימות בנפח 350 סמ"ק.

ניתן למצוא בארץ אופנועים במצב טוב מזה , אם זה האופנוע שאתה רוצה.

ישי

לע"ד זאת דווקא איזו הונדה, כך לפחות כתוב על הסמל שלה.

קשה לראות את האגזוזים אשר איפיינו את הג'אווה, אבל אם זה לא למברטה, וזאת לא למברטה, אני די חלש בזיהוי...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

ישי צודק כרגיל!

ג'אווה, היתה לי כזאת למעלה מ-65000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות

פרט להתפוררות חלקים, חלקנו אמונה משותפת אני מתחזק כראוי והיא לא נתקעת

ועמדנו בקושי בציפיות...

לא משהוא לרוץ לספר לחברה, אבל...

בשביל 1000 ש"ח זאת התמורה הטובה ביותר שקיבלתי אי פעם לכסף שלי!

אגב נימכרה ב-750 ש"ח לאחר כמה שנים... אפילו תמורה יותר טובה במחשבה שניה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ג'אווה, היתה לי כזאת למעלה מ-65000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות

65K-Km על ג'אווה ראוי לטעמי למקום של כבוד בתחרות ישבן הברזל.

ושלא נדבר על ריח הדו"פ

:-)

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
65K-Km על ג'אווה ראוי לטעמי למקום של כבוד בתחרות ישבן הברזל.

ושלא נדבר על ריח הדו"פ

:-)

בחיית ישי עזוב את הישבן שלי, הוא ישב במקומות גרועים ממושב הג'אווה, ונסע על כלים פחות נוחים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אחלה אופנוע שבעולם לטעמי! גם האופנוע הראשון שלי הייתה בדיוק כזאת אדומה, שנת 88, שניקנתה חדשה מהארגז ב-2000 ש"ח ונמכרה כ-3 שנים אחרי זה במחירון (!!!), שהיה כ-1500 נידמה לי!:-D ולא הייתה לה אף בעיה רצינית, מלבד האגזוז שהתפרק (נקשר עם חוט ברזל והחזיק כמה שנים), ופחם של המגנטו שנשבר בנסיעה הראשונה, עלה 60 ש"ח חדש ולא נשבר יותר לעולם! יותר משתלם מזה? ובתכל'ס, היא גם נסעה לא רע בכלל, כל עוד לא מתחילים, כמובן, להשוות אותה לכלים בקטגוריות יותר גבוהות!:roll:

מעניין אותי,אם עדיין חי איפשהו במושב בערבה, שלשם מכרתי אותו? זה היה לפני כ-10 שנים, וזה כלי הרכב היחיד שלי או שהיה שלי, שאני לא זוכר את המספר שלו...:?אז אני לא יכול לבדוק אפילו! :cry: אבל אם מישהו ראה באחד מהמושבים שם ג'אווה אדומה עם מספר 58 בסוף, ומפתח של האזעקות בצד שמאל, שבחור עם שיער בסגנון של מוש בן ארי רוכב עליה- היא הייתה שלי!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנה, אל תגיד "שיער בסגנון של מוש בן ארי"

תגיד "אם מישהו ראה באחד מהמושבים ג'אווה אדומה עם מספר 58 בסוף, ומפתח של האזעקות בצד שמאל, ועידן רייכל רוכב עליה- היא הייתה שלי!:grin:"

לפותח השרשור- זוהיא אכן ג'אווה (ג'אבה, לדוברי הרוסית :wink: ) 350, וכפי שהיא נראת, לבעלים שלה כנראה יש או הייתה אחת כזאת נוסעת, וזאתי משמשת לחלקים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אחלה אופנוע שבעולם לטעמי! גם האופנוע הראשון שלי הייתה בדיוק כזאת אדומה, שנת 88, שניקנתה חדשה מהארגז ב-2000 ש"ח ונמכרה כ-3 שנים אחרי זה במחירון (!!!), שהיה כ-1500 נידמה לי!:-D ולא הייתה לה אף בעיה רצינית, מלבד האגזוז שהתפרק (נקשר עם חוט ברזל והחזיק כמה שנים), ופחם של המגנטו שנשבר בנסיעה הראשונה, עלה 60 ש"ח חדש ולא נשבר יותר לעולם! יותר משתלם מזה? ובתכל'ס, היא גם נסעה לא רע בכלל, כל עוד לא מתחילים, כמובן, להשוות אותה לכלים בקטגוריות יותר גבוהות!:roll:

מעניין אותי,אם עדיין חי איפשהו במושב בערבה, שלשם מכרתי אותו? זה היה לפני כ-10 שנים, וזה כלי הרכב היחיד שלי או שהיה שלי, שאני לא זוכר את המספר שלו...:?אז אני לא יכול לבדוק אפילו! :cry: אבל אם מישהו ראה באחד מהמושבים שם ג'אווה אדומה עם מספר 58 בסוף, ומפתח של האזעקות בצד שמאל, שבחור עם שיער בסגנון של מוש בן ארי רוכב עליה- היא הייתה שלי!:-D

לבחור שמכרת לו לפני 10 שנים כבר יש בטח קרחת היום, ואיזו כרס, כמה ילדים ונוהג במאזדה 3...

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...