Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרט טבע אצלי בבית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור העתיק הזה רק כדי לעדכן אתכם שהרוצח הקטן הזה היום עלה שלב: מסתבר שג'וקים זה פאסה בשבילו, והוא מצא נישה חדשה להתמחות בה.

היום אחרי העבודה זוגתי ואני שבנו הביתה ועל הרצפה היתה שכבה נאה של נוצות. אנחנו נכנסים לדירה, מדליקים את האורות ומגלים על הרצפה משהו שהיה פעם ציפור. אל תשאלו אותי איך בדירה שנמצאת בקומה רביעית הוא הצליח לתפוס ציפור, אבל אם לשפוט לפי הנוצות, נראה שהיתה לו אחלה הפעלה היום.

דווקא ניסיתי לשאול אותו לפשר העניין, אבל הוא רק הסתכל עלי ובא לקבל ליטוף. נראה לי שאני באמת מתחיל להשכיר אותו להדברת מזיקים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מבין מה ההפתעה, לי יש שתי חתולות, שעושות עבודה מופלאה בכל מה שקשור להדברה טבעית.

הבעיה היחידה שנמלים זה מחוץ לליגה שלהם.

אבל אני מכיר מלא גוקים (על סוגיהם) שנכנסו אלינו לבית.. הורים הם כבר לא יהיו :-D

מנגו (הכתומה) כשהיתה בת חצי שנה בערך היום בת 4+.

ציפי (הוד רממותה) היום בת 6+.

7.jpg

8.jpg

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

:-(

עד היום, בכל פעם שאני שומע או רואה, פוגש או קורא, על המילה חתולה, אני בוכה מחדש.

יום אחד (זה התרחש לפני שנים) חזרתי הביתה, אחרי יום ארוך במיוחד, והחתולה איננה.

בדקתי פה בדקתי שם, ואמא אמרה: נפטרתי ממנה.

אני מתגעגע אלייך סיסי (כן הנסיכה)

שבוע אחרי שאמא התפטרה מהחתולה, היא הצטערה על מכת היתושים, ממנה הסביבה של הבית סבלה, אבל להביא עוד פעם חתולה?

לללאאא חס וחלילה. מאז התגברת.

חתולים הן ההדברה, הכי ירוקה והכי טבעית למזיקים. כאלה ואחרים.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

שוב, אני לא יודע איזה חתולים יש/היו לכם, אבל החתולים שאני מכיר ישנים 20 שעות ביום והדבר היחיד שקשור להדברת מזיקים שהם עושים זה להרוג שממיות - שהן באמת הורגות חרקים...

הדברים היחידים שחתולה של חברה שלי צדה הם עכברים וציפורים, ואנחנו מזהים את זה הרבה לפני שאנחנו מגלים את הגופה זרוקה במטבח - היא עושה את קולות הציד האלה של החתולים, שנשמעים כמו תינוק אנושי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני התעוררתי יום אחד למראה נוצות מרוטות בכל רחבי הבית. אלוהים יודע איך הגוש שומן השעיר הזה הצליח להרוג יונה בכזו מיומנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
:-(

עד היום, בכל פעם שאני שומע או רואה, פוגש או קורא, על המילה חתולה, אני בוכה מחדש.

יום אחד (זה התרחש לפני שנים) חזרתי הביתה, אחרי יום ארוך במיוחד, והחתולה איננה.

בדקתי פה בדקתי שם, ואמא אמרה: נפטרתי ממנה.

אני מתגעגע אלייך סיסי (כן הנסיכה)

שבוע אחרי שאמא התפטרה מהחתולה, היא הצטערה על מכת היתושים, ממנה הסביבה של הבית סבלה, אבל להביא עוד פעם חתולה?

לללאאא חס וחלילה. מאז התגברת.

חתולים הן ההדברה, הכי ירוקה והכי טבעית למזיקים. כאלה ואחרים.

אני מקווה שהיא לא ליקקה אותך, בכל זאת, לך תדע מה היא ליקקה קודם

פורסם
שוב, אני לא יודע איזה חתולים יש/היו לכם, אבל החתולים שאני מכיר ישנים 20 שעות ביום והדבר היחיד שקשור להדברת מזיקים שהם עושים זה להרוג שממיות - שהן באמת הורגות חרקים...

לתפוס שממית זה ממש לא פשוט, במיוחד כשהם פורקים את הזנב קודם.

..מניסיון בתור בן-אדם, לא חתול.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אח הדאחקות הדאחקות.

נחמד שבעייה של אחד, היא צחוקייה של אחר.

מה עם ההרפס? עבר לך כבר מהשפתיים? והמיגרנה של אישתך? והציונים הנמוכים של הבת שלך בבית הספר?

או שאתה אדם מושלם לחלוטין?, ואז בעצם תתעלם מכל מה שכתבתי לך.......

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
מה עם ההרפס? עבר לך כבר מהשפתיים? והמיגרנה של אישתך? והציונים הנמוכים של הבת שלך בבית הספר?.......

בהחלט עדיף על הרפס אצל הבת, מיגרנה אצל האשה וציונים נמוכים בהערכות מהבוס שלו...:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בהחלט עדיף על הרפס אצל הבת, מיגרנה אצל האשה וציונים נמוכים בהערכות מהבוס שלו...:lol:

חח בגירה, שאתה אח אמיתי....

:-)

• תוכן חדש...