Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"רוכבים מסוכנים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא ממש מעודכן?

הכתבה פורסמה בוואיינט לפני כשבועיים כבר... :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אתה לא ממש מעודכן?

הכתבה פורסמה בוואיינט לפני כשבועיים כבר... :roll:

מה הקשר ל"מעודכן"?

אני קראתי את הכתבה הזו שבוע ל-פ-נ-י שהיא הופיעה בוואי נט...אז?

הכתבה עולה בפג"ז מאחר ויש גולשים שלא מגיעים ל-YNET.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ולמה לנשום עמוק ???

מרגיז ?! כן .

אבל בתכלס גם האזרח וגם הנהג צודקים .

הנהג סובל מתסמין ההכללה הידוע ועשה מכולנו שליחים . ברור גם שאינו יודע דבר וחצי דבר על רכיבה .

אבל אנחנו לא טלית שכולה תכלת עם כוכבי זהב וכן, אנחנו עושים שטויות .

אבל בתור אופנוען -שיזהרו הפחיות האלה

בתור נהג ברכב עם המשפחה - איך נוסע השליח החולה נפש הזה ? הוא רוצה למות ??!

פורסם

הנה, אני למשל, זו פעם ראשונה שאני רואה את הכתבה הזו.

וכל מה שיש לי להגיד - אין כזה דבר לא ראיתי! לא קים! הכל הכל אפשר לראות! ואני מדבר בתור נהג משאית { קלה, אבל עדיין} , לא בתור נהג פחית רגילה. השטח המת שלי גדול פי כמה משל פחית, ועדיין - גם לפני ש"נהיתי" אופנוען, לא קרה לי אפילו פעם אחת שכמעט דרסתי אופנוע בכביש שהוא מעבר לרחוב עירוני צפוף .

אם כבר יש ציבור שאני כועס עליו זה ציבור נהגי הפריווטים..........אבל נעזוב זה......גם ככה הרוב קובע. ואם הרוב זה פריווטים - אז הציבור ייטיב עמם.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

• תוכן חדש...