Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני חדש פה בפורום אז אשמח לקצת עזרה למתחילים, נא לסלוח על הבורות המוחלטת

קנינו אתמול ניסאן טידה 2008 מיד שנייה

יש שם רדיו דיסק JVC KD-G396 ו2 רמקולים קדמיים בלבד (אין לי מושג אפילו איזה)

אני מעוניין להרכיב מערכת של סאב + מגבר, רמקולים אחוריים וקדמיים

א. האם הרדיו דיסק שיש מספיק טוב, או ששווה לשקול להחליף?

ב. אשמח להמלצות מהמקצוענים פה לגבי איזה מגבר, איזה סאב וכו' (אני ממש לא מתמצא בזה)

תקציב - בעקרון לא מוגבל, אני רוצה משהו איכותי במחיר סביר, לא במליונים אבל מערכת טובה ומקצועית.

אנא עזרו לי :)

פורסם

אני הייתי מוכר את מה שיש שם ומה שיוצא מזה מוסיף לתקציב וקונה יד שניה ככה שאפשר להשיג רכיבים ברמה מעולה במחירים זולים,HU ALPINE 9855,קומפוננט הייתי הולך על מורל דוטק,הרץ אנרג'י,פוקל KP2,מגבר אני מחפש מאק אודיו Z4100/Z4200 יד שניה בסביבות ה550-650 ש''ח סאב סאונדסטרים,IDQ 10/12''

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...