Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ה"עדר" משנה דעתו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן הסיבה ההגיונית לתופעה המוזרה. הרי עדר נשאר עדר - הוא לא ממש חושב לטווח ארוך, אלא רק לטווח הקצר.

Passt scho...

פורסם

לפחות לשם שינוי שמו בכתבה את התמונות המתאימות לרכבים שהגדילו את נתח השוק שלהם ושרכישתם מושכת את הגרף כלפי מעלה.

אם אתם שואלים אותי - יש סיכוי יותר גדול שהנתון הזה יותר קשור לבעיות מלאי של רכבים יפניים בין תקופה X לתקופה Y בה נמדד הגרף הזה, לדוגמא : קיפאון במכירות הקורולה בציפייה לגיר האוטומט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא צריך לנחש, התשובה כתובה בסיכום המאמר.

הסיבה שיש שינוי לטובת הרכבים האירופיים לעומת היפניים היא שינוי בשערי המטבע!

היין עלה המון בשנה האחרונה והיורו יציב, לכן המחיר היחסי של רכבים יפניים יקר ויותר מהאירופאיות!

לא אמינות, לא צריכת דלק ושאר ירקות, מחיר סופי זול יותר ליבואן הוא השורה האחרונה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
העדר לא שינה כוון. מישהו מנסה לשנות את הכוון של העדר.

זאת סתם פרסומת למכוניות אירופאיות.

הבנתי אותך, פרסומת לכל הרכבים האירופאים..

נתוני מכירה בפועל הפכו אצלך לפירסומת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין ספק שלמחיר יש השפעה

צרף לכך שהמכוניות האירופאיות הם לא עונש, כפי שסוברים רבים, ולכן התוצאה המתקבלת.

תביא דלתה רומנית בחצי מחיר ותראה את העדר שועט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסטטיסטיקה הזו היא מלפני שהחלו למכור את המאזדה 3 החדשה? כי אם כן, התמונה הולכת להשתנות ממש בקרוב. העדר עוד לא אמר את מילתו האחרונה :)

פורסם

כנראה זה בגלל הירידות ברכישות של הליסינג.

הרכבים שהכי נמכרו לליסינג זה מאזדה 3, לנסר, אימפרזה, סיריון...ועוד שלל יפניות.

תוסיפו לזה גרסאות מוזלות של פולקסוואגן ג'טה ופיג'ו 308 שהצטרפו השנה ותבינו למה זה משתנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא משנה למה, אבל זה טוב מאוד.

לפי דעתי זה פשוט בגלל שהליסינג לא קנה מכוניות השנה כמו שהם היו רגילים, וזה גם מוכיח למי שחשב שלא, שרק ליסינג קונה יפניות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למה זה טוב מאוד? למה זה משנה בכלל לחובב רכב ממוצע?

סתם כותרת מיותרת לדעתי. אני שמח כשנמכרות מיאטות באותה מידה שנמכרות אלפות.

מצד שני, מאזדה 3 ופיג'ו 308 לא מעניינות אותי באותה מידה.

emotion of motion

פורסם

זה טוב מאוד כי במקום לראות מיצובישי סופר לאנסר או איך שלא קוראים לפחית הזאת כרגע, יונדאי אלנטרה, דייהולטים וניסאן טידה, אז רואים פז'ו 308, גולף, c4, פולו, פונטו וכו' - (מכוניות שאפשר להסתכל עליהם בלי להעלות מספר במשקפיים)

זה פשוט משפר את הנוף, וגם יתן לך יותר אפשרויות מתי שתרצה לקנות מכונית משומשת. (בהנחה שאתה לא מעדיף יפניות מאיזשהיא סיבה שאני יתקשה להבין)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אין ספק שעדיפה מכונית אירופאית על יפנית , היבואנים של היפניות עושים טעויות שלא מייבאים מכוניות מיני מוזלות עם נפחים של 1000-1300 וידניות ,היו מוכרים יותר מכוניות אומנם עם פחות רווח אבל היו יכולים להרוויח ממכירת חלפים וטיפולים בכמויות יותר גדולות וזה היה מאזן הרווח.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ואין גם כל ספק שאתה צודק בכך שתמיד, אבל תמיד, כל מכונית אירופאית עדיפה על מכונית יפנית.

אחד המשפטים הכי חכמים שקראתי ב 5 שנותיי כאן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה טוב מאוד כי במקום לראות מיצובישי סופר לאנסר או איך שלא קוראים לפחית הזאת כרגע, יונדאי אלנטרה, דייהולטים וניסאן טידה, אז רואים פז'ו 308, גולף, c4, פולו, פונטו וכו' - (מכוניות שאפשר להסתכל עליהם בלי להעלות מספר במשקפיים)

זה פשוט משפר את הנוף, וגם יתן לך יותר אפשרויות מתי שתרצה לקנות מכונית משומשת. (בהנחה שאתה לא מעדיף יפניות מאיזשהיא סיבה שאני יתקשה להבין)

אני לא חושב שגולף, C4 ו 308 יותר יפות מסיוויק, מאזדה 3 או קרוז.

מאזדה 2 וסוויפט ממש יפות, יותר מפולו, קליאו ו 207.

קיצר, לא כל היפניות מכוערות וממש לא כל האירופאיות יפות.

emotion of motion

• תוכן חדש...