Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלון דאי - מירוצים 3 ו-4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון דאי השתתף בסוף השבוע במירוצים 3,4 של עונת הפורמולה רנו אסיה יחד עם עוד 13 נהגים.

 

20090711-1.jpg

 

אלון הראה את יכולתו כבר במקצי האימונים והדירוג כשסיים בפול פוזישן.

 

במירוץ הראשון התפתח מאבק בינו לבין הנהג בנג'מין רוקט ולאחר מאבק וספין קטן של אלון הוא נאלץ להסתפק במקום השני.

למירוץ השני זינק אלון מהמקום השני על פי תוצאות המירוץ הראשון ושוב לאחר מאבק עם אותו נהג הסתבסב אלון וצנח למקום השמיני. אלון נאבק עד לסיום המירוץ והחזיר לעצמו 2 מקומות וסיים לבסוף שישי.

 

לאחר 4 מירוצים אלון ממוקם במקום השני בליגה עם 97 נקודות כשמקדים אותו רוקט הצרפתי עם 100 נקודות שניהם בהפרש גדול מהבאים אחריהם.

 

2 המירוצים הבאים יערכו בסוף אוגוסט בשנחאי.

 

http://www.frdsports.com/en/press/content/2009_07_11-afr.htm

http://www.frdsports.com/en/press/content/2009_07_12-afr.htm

פורסם

כל הכבוד!

אלון יוכל להשתתף בכל המירוצים העונה, או שהוא ייאלץ לפספס חלק מהם כמו בעונה הקודמת? היה מירוץ במלזיה אם אני זוכר נכון.

פורסם
כל הכבוד!

אלון יוכל להשתתף בכל המירוצים העונה, או שהוא ייאלץ לפספס חלק מהם כמו בעונה הקודמת? היה מירוץ במלזיה אם אני זוכר נכון.

 

נכון לרגע זה כל המירוצים העונה יהיו בסין.

הליגה ידועה בעובדה שגם תוך כדי העונה הלוח יכול לעבור שינויים וזה כבר קרה השנה עם מירוץ שהיה אמור להיות בתאילנד ואולי עוד יחזור. בכל מקרה לא מתוכנן מירוץ במלזיה או אינדונזיה כך שלא צריכה להיות בעיה כזו.

×
×
  • תוכן חדש...