Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת VW ג'טה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

אני לקראת רכישה של VW ג'טה יד שניה.

הייתי רוצה לשמוע מבעלי רכב\בעלי ידע המלצות\חסרונות על האוטו בבקשה,כל דבר שיכול לעזור בתהליך הרכישה יעזור לי מאוד!

תודה רבה.

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם

בתור מי שעבר מגולף 1.6, לג'טה 1.6 חדשה (שתיהן אוטומטיות) - אני יכול לומר לך ששיכוך רעשי המנוע בג'טה

הוא קצת פחות טוב, ז"א הג'טה קצת רועשת (אולי זה רק אני, אבל זה מקור ההשוואה שלי).

גיר 6 הילוכים (לא DSG) מקנה גמישות דיי טובה, וגם אולי צריכת דלק משופרת, לעומת 1.6 אוט' "רגיל".

אם אתה הולך על דגם ה-2.0 ליטר - מניח שהביצועים טובים יותר במידה ניכרת.

בנוסף - תא מטען גדול (שהווה מבחינתי לפחות חובה), מזגן מפוצל (פתח נוסף) ליושבים מאחור.

בכל מקרה - ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן, ולהשוות עם רכבים אחרים (מכל מקום-לטעמי, תמיד רצוי ל"העמיד" את הרכב מול

חלופות אפשריות ולהשוות, אלא אם כן אתה ממש נעול על סוג מסויים).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על התגובה העניינית,לא ציינתי אבל אני אכן מעוניין לקנות את דגם ה-1.6 אוטומט.

כרגע ברשותי פולו 2001 אוטומטית 1.4,ואני מתלבט בין הפולו החדשה לג'טה..

ח חי חיפ חיפו חיפושית

פורסם

מבחינתי ההתלבטות היחידה לפני רכישת הג'טה זה איזה צבע לקחת. 8)

וברצינות, לדעתי הג'טה היא אחד הרכבים הכי טובים בקטוגריית המשפחתיות, וגם עדיפה על חלק מהרכבים בקטגוריית המנהלים.

א-ב-ל.

1. הגולף הוחלפה לא מכבר לדור 6. הג'טה מבוססת על דור 5. לא קראתי ולא שמעתי על ג'טה חדשה באופק, אבל אני מניח שזה יקרה בעתיד הקרוב.

2. מנוע ה-1.6 בעזרת התיבת 6 הילוכים עושה את העבודה. אבל מצד שני יש בארסנל של הג'טה המון מנועים מצויינים שפשוט חבל ללכת עליו. 2.0FSI, 1.4FSI, TDI.

3. באמת, איזה צבע לקחת? :wink:

פורסם

זה שג'טה מבוססת על גולף 5 לא אומר שזה רכב לא מתקדם, להיפך. גולף 5 הוא פיתוח טכנולוגיה לעומת דור 4 ודור 6 נועד לחסוך עלות יצור. (25 שעות עבודה לעומת 35 עבור דור 5).

לכן ג'טה היא מצויינת.

פורסם
מבחינתי ההתלבטות היחידה לפני רכישת הג'טה זה איזה צבע לקחת. 8)

וברצינות, לדעתי הג'טה היא אחד הרכבים הכי טובים בקטוגריית המשפחתיות, וגם עדיפה על חלק מהרכבים בקטגוריית המנהלים.

א-ב-ל.

1. הגולף הוחלפה לא מכבר לדור 6. הג'טה מבוססת על דור 5. לא קראתי ולא שמעתי על ג'טה חדשה באופק, אבל אני מניח שזה יקרה בעתיד הקרוב.

2. מנוע ה-1.6 בעזרת התיבת 6 הילוכים עושה את העבודה. אבל מצד שני יש בארסנל של הג'טה המון מנועים מצויינים שפשוט חבל ללכת עליו. 2.0FSI, 1.4FSI, TDI.

3. באמת, איזה צבע לקחת? :wink:

1.4TSI, לא FSI. *

punz, לא יצא לי לפגוש בהבדלים בין הדורות, במיוחד לא כשהכף נוטת לכיוון הדור החמישי. כרגע לפי מה שהבנתי הדור השישי רק השתפר, וכל זה למרות חסכון בעלויות ייצור. במה הדור החמישי עדיף על השישי ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...