Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי טיפול שכלל טיימינג+כל הנלווה+משאבת מים (אימפלור מתכת)+רצועת אלטרנטור+שמן+פילטר שמן+פילטר דלק .

העבודה מקצועית ללא ספק . אך הסכום שנגבה עבור שעות העבודה(4 לטענתו) , מעט גבוה לדעתי . . מה דעתכם?

סך עלות הטיפול היה 2400 כולל מע"מ .

אין לי טענות למחירי החלקים אלא לעבודה . 800 ש"ח עבור העבודה . הווה אומר 200 לשעה!!:shock: בוודאות לא עבדו על הרכב קרוב ל 4 שעות מלאות . יותר קרוב לחצי מהזמן שבו העובד עבר בין רכבים אחרים , חיכו לחלקים , ארוחת צהריים של עובדיי המוסך וכו'.

שאלתי לפשר עלות שעות העבודה הגבוה ונאמר לי ש3 שעות זה הנוהל לטיימינג ועוד שעה לטיפול הקטן . אולי פשוט הוא גובה שעתון יצרן מאד גבוה.

אשמח לתגובות בנושא,

תודה מראש

פורסם

ואיי למה אנשים לא מבינים שעל מקצועיות משלמים אילו היית הולך למוסך חפאר ואחרי שבועיים היה הולך לך מנוע והיית משלם 8000 שקל על מנוע חדש אני לא בטוח שהיית בוכה.

מחיר הוגן מה גם שקיבלת איכות של מוסך מורשה בחצי מהעלות שהיית משלם שם.

פורסם

200שח כולל מעמ לשעת עבודה זהו מחיר זול!!!

תבדוק כמה עולה שעת עבודה במוסך החברה ותראה שקיבלת מחיר מצויין

מיותר לציין שאיכות העבודה אצל רון כמה דרגות מעל מוסך החברה

בדוק!!!

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

על פניו זה נראה מחיר טוב מאד,

אני רק לא לגמרי בטוח שזה נכון לדון באופן כזה על מוסך של חבר פורום..

לא יודע, קשה לי עם זה במידת מה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אני זוכר שטיפלתי לפני כמה שנים אצל מוסך שמתמחה במרצדס(בערך..) והיה לו שלט של 170 שקל לשעת עבודה.

במורשה קיה לוקחים 185 אני חושב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...