Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את הפיוזים במונו שלי Sundown 1500D, הערך שלהם הוא 40A , שמתי לב שיש סוגים של פיוזים בצבעים וגדלים שונים, לדוגמא בפייז RS4 הפיוז 80A בצבע צהוב וגדול פי 3 מהפיוזים במונו.

פתחתי את הקופסת פיוזים שליד המצבר וראיתי פיוזים של 30A שיותר גדולים מהפיוזים 40A שיש לי במונו.

איזה פיוזים אני צריך ואיפה קונים אותם?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אתה קצת לא ברור

איזה פיוז אתה רוצה להחליף במגבר עצמו?או בתא מנוע ליד המצבר?

ועוד שאלה למה אתה צריך להחליף פיוז במגבר? (אם זה מה שאתה רוצה)

קרה משו או סתם בא לך ?

אם זה סתם כי בא לך.

אז תפנים את המשפט הזה אל תכניס ראש בריא למיטה חולה:].

גבי

פורסם

פיוז מחליפים לפי ערך האמפר , איפה שיש 40A לשים 40A.

צבע הפיוז לא משנה , גודל הפיזי זה רק סוג הפיוז.

המלצה הכי טובה גש לחנות שמוכרים פיוזים והצג את הפיוז השרוף למוכר , הוא כבר ימצא לך אחד מתאים.

ניתן לקנות בחנויות אלקטרוניקה\מערכות\אביזרים לרכב\בחלק מתחנות הדלק.

אודי A4

דימה.

פורסם

אל תתבלבל אבל אסור אסור ועוד פעם אסור להתקין פיוז יותר גבוה (באפרים) ממה שנתון לך.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

פיוז מטרתו להגן מפגיעה במיכשור האלקטרוני.קורה והוא נשרף בגלל נחשול מתח פתאומי שקרה.אם זה רק פעם אחת,ניחא.אבל אם שוב זה קורה-זאת בהחלט סיבה לבדיקה מעמיקה.

וצודקים עמיתיי מלמעלה-לא לשים פיוז בעל ערך התנגדות גבוה יותר מהפיוז שנשרף!.

• תוכן חדש...