Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פיאסטה או מאזדה 2?

ההתלבטות היא לגבי הדגמים המאובזרים.

הפיאסטה הרבה יותר יפה לטעמי אבל השאלה לגבי אמינות,שכירות,גובה ביטוח?

איזה רכב עדיף?

המחיר אמור לרדת באוגוסט?

יש סיכוי להוריד את המחיר?לקבל תוספות?

תודה מראש EVG

פורסם

פיאסטה מודרנית ואיכותית יותר מבפנים והיא גם נעימה יותר לנהיגה ובטוחה מעט יותר. בכלליות מדובר במכונית עדיפה, למעט עניין הביצועים.

אמינות - אי אפשר לדעת. סחירות (לא שכירות) - אי אפשר לדעת. ביטוח - תתקשר לבדוק, ככל הנראה הפיאסטה עדיפה.

מחיר הפיאסטה אמור לרדת מעט באוגוסט, לפי החישובים שלי. כנראה גם של ה-2. אם דלק מוטורס באמת יורידו את המחירים זה כבר עניין אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור - חבל שאין פיאסטה עם מנוע חזק יותר בארץ. ככה היא הייתה אופציה מעולה גם ביחס למתחרות אחרות (וכמובן אם היא הייתה נשארת באותו תמחור).

נ.ב

ראיתי כבר פיאסטה מאובזרת על הכביש, והיא בהחלט נראת טוב. אבל אין כמו ה-2 :wink::-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ההבדל בביצועים עד כדי כך משמעותי?

מישהו יודע לגבי האמינות של הפיאסטה?אמור להיות לה שוק?(אני יודע שאי אפשר לדעת במדויק..)

פורסם

תלוי בך - אם אתה נהג נמרץ אז זה עשוי להפריע לך. בנסיעה עירונית ההבדלים לא יהיו גדולים. קח נסיעת מבחן ותראה בעצמך.

אמינות ושוק - אי אפשר לדעת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה את הביצועים של הגרסא החזקה בטופ גיר, כשעשו מרדף בין קורבט אימתנית לפיאסטה בקניון. זה היה משעשע משהו. הקורבט גמרה בתוך חנות, והפיאסטה? בחוץ :wink::-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו ש-SRONIS רשם לך, המחירים אמורים לרדת (כמה אלפי שקלים), אבל, אם היבואן יוריד את המחירים זה כבר דבר אחר.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...