Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה רק אני, או שתופעת גניבת הסמלים הולכת ונעלמת? - למה לגנוב סמל, כשאפשר לארוב לזקנים ליד כספומטים? הילדים היום עברו לעיסוקים יותר רווחיים.

רכב לצעיר עד 60,000 - גנדלף? זה אתה?

התלבטות אחרונה - כן, תעשה מה שהלפריקון שבא אליך בלילה אומר

קאמבר לגולף MK4 - קממבר זה יותר קשור לרנו

הודעה על עליית מחיר בטריפל של הוט, עוד מישהו נתקל? - מזוכיסטים זה לפורום אחר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

[h=3]גיוס מרץ הקרוב - איך אני נכנס להגנ"א/נ"מ ? - תן לי לנחש - אם אתה לא טס, אף אחד לא טס[/h]

[h=3]לאן כדאי לטוס בפסח? - כדי להיכנס לאווירת החג, אני מציע לטוס למצרים, ואז לחזור משם ברגל. להתראות ב-2054.[/h]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הצבע בשני הדלתות משני הצדדים של הרכב שונה משאר הרכב, לא יודע למה זה קרה- איך זה קרה באמת? האוטו יד ראשונה בלי תאונות :lol:

נ.ב. מאז השינוי הקישורים לא מסתדרים יפה :\

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רק אם הם לא ליצנים.

לפי איך שאני מכיר ליצנים, בחיים האמיתיים זה האנשים הכי מתוסכלים בעולם. אז כן, זה גורם להם נזק.

פורסם (נערך)

הפלאג עף בזמן ההתנעה - הדלק שלך, בנזין או רדבול ?

רכב "דריפטים" למתחילים - הונדה סיוויק 95-20, מיצובישי סופר לאנסר.

עריכה אחרונה על ידי AlonBar

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...