Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם ויאגרה וקונדומים.

וזלין לשפתיים יבשות, ויאגרה להתמודדות עם מחלת גובה, וקונדומים להגנה על ציוד מרטיבות.

לכל דבר יש את השימושים שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"מחפש בנרות מחשב של דל d630"

בנרות יש פראפין ופתיל.

למה לחפש בהם מחשב?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

"אז התקבלתי ללימודים-פרפרים בבטן, ומה עכשיו? "

א. איפה לומדים את זה ? שנים שאני מחפש וכל מה שמצאתי זה -כאבים בבטן .

ב. אולי אתה לא מוכן ללימודים כי התשובה כל כך פשוטה : אתה צריך רשת פרפרים .:roll:

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

הפורום הטכני מייצר פנינים:

"ניסן טידה 2008, מנוע עצבני, ומיסך קרסו בראשון לציון שלא מצליח להתמודד"

נא לגשת ליועץ זוגיות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אם אני מגיע למלון יוקרה עם שקית הטבק שלי,

האם יקבלו בהבנה את העובדה שאני מגלגל בלובי?

אם אתה מגלגל שטר של 100 דולר בשביל להסניף קוק, זה בסדר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איזה גיר עדיף = אדום.

2) מי משתמש בגיר בימינו? טוש מחיק שולטטטטטט! ואם כבר, שיהיה אדום.

3) אתה מבוגר מספיק בשביל לדעת מה זה גיר, תגיד לי?

4) כן, יונית, גם בחופש הגדול אנחנו מוצאים ילדים שמתגעגעים לבית הספר. והפעם- הגיר.

5) כזה שעושה "טו! טו!!! קר-טש-קע-קע-קע-בום-צ'יטי-צ'יטי-בנג-בנג-אהוגאאא!" כמו של הפאביה. :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...