Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן שליטה לדו גלגלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל החיים אני נוסע על טוסטוסים בקיבוץ, 50 סמ"ק.

עכשיו אני בעיר ואני רוצה להתמסד אל תוך רישיון 125.

הלכתי לשעור אחד, רק כדי לחדד נדוקות קריטיות למבחן השליטה (זה לא בדיוק טסט),

המורה אמר שאני מוכן. במבחן השליטה הכל הלך חלק יחסית ובכל זאת לא העבירו אותי.

בחיייאאאת!! אני נוסע על טוסטוס מאז שאני קטן, יש לי שליטה.

אולי מישהו יודע מה הנקודות הכי קריטיות במבחן השליטה של 125 סמ"ק?

דגשים קונקרטיים לשמיניות, נסיעה איטית, סלאלום, או עצירת חירום?

אם עוד פעם אחת אני לא עובר זה יהיה באמת חמור.

תודה,

יובל.

פורסם

בטופס של הטסט עצמו צריכה להיות כתובה סיבת ההכשלה.

אתה יכל ליצור קשר עם המורה שיוכל לעדכן אותך על מה נכשלת.

בטסט בתוך מגרש אין לדעתי נקודות קריטיות, המסלול קטן והבוחן מסתכל עליך בכל רגע נתון.

לדעתי האישית בלבד וזו רק השערה, אולי נכשלת על פזיזות וביטחון מופרז מכיוון שיש לך כבר רישיון נהיגה ורכבת בעברך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יודע שיהיו הערות, ביום ראשון אמרו לי שאדע את "סיבת ההכשלות" (כלב מטונף).

אבל למיטב הבנתי הפירוט שם לקוני מאוד ואי אפשר באמת לעמוד על איזו נקודה צריך לשפר.

אקח את עצתך בקשר ליומרה והפזיזות.

תודה.

פורסם

לדעתי המבחן שליטה הוא בכלל לא פשוט גם לאדם שנוהג שנים, כי במציאות לא עושים דברים כאלה.

צריך פשוט להתאמן.

פורסם

יכול להיות שעשית את הקו הישר מהר מידי. ידוע שככל שמהירות הנסיעה גבוהה יותר, כך קל יותר לשמור על קו נסיעה ישר.

כשאני עשיתי טסט, עשיתי את הקו הישר מ-א-ו-ד לאט, בכוונה תחילה כמובן. זה הגיע לשלב כזה שהבוחן איבד את הסבלנות ופשוט אמר לי לתת גז ולגמור עם זה כבר :lol:

וכן, המבחן הזה יכול להיות בעייתי עבור אנשים מסויימים. אני אישית מכיר שני אנשים שיש להם קואורדינציה מעולה, אבל השמיניות ובלימות החירום הכניעו אותם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לדעתי המבחן שליטה הוא בכלל לא פשוט גם לאדם שנוהג שנים, כי במציאות לא עושים דברים כאלה.

צריך פשוט להתאמן.

אם לאדם יש שליטה, וידע בסיסי ברכיבה על אופניים, הוצאת רישיון על דו גלגלי בנפח מנוע קטן, שבו הוא נבחן בתוך מגרש צריכה להיות דבר פשוט ביותר, עם מינימום שיעורי נהיגה (3-4).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני בתור נער תמיד גנבתי לאבא שלי את הקטנוע שלו נסעתי עליו המון (בלי רשותו:wink:) כשהוצאתי רשיון זה לא מסובך המבחן שליטה אבל זה ענין של התעמלות.... לא קשור כמה רכבת קודם!

בבהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...