Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי רכב מסוג סובארו אאוטבק 2002. לפני מספר ימים איזה כולירע ניפץ לי את החלון הקדמי-ימני (נוסע) כדי לגנוב את ה-GPS. בעל מקצוע שבחן את הנזק אמר לי שהמנגנון שמחזיק את החלון (regulator) התעקם ויש צורך להחליף גם אותו (סיפור של עוד כמה מאות ש"ח).

1. האם זה הגיוני שניפוץ חלון יגרום לנזק שכזה?

2. האם ניתן לישר את ה-רגולייטור (אני לא יודע איך קוראים לחלק זה בעברית) במקום להחליף אותו בחדש?

אודה להתייחסות.

פורסם
שלום לכולם,

בבעלותי רכב מסוג סובארו אאוטבק 2002. לפני מספר ימים איזה כולירע ניפץ לי את החלון הקדמי-ימני (נוסע) כדי לגנוב את ה-GPS. בעל מקצוע שבחן את הנזק אמר לי שהמנגנון שמחזיק את החלון (regulator) התעקם ויש צורך להחליף גם אותו (סיפור של עוד כמה מאות ש"ח).

1. האם זה הגיוני שניפוץ חלון יגרום לנזק שכזה?

2. האם ניתן לישר את ה-רגולייטור (אני לא יודע איך קוראים לחלק זה בעברית) במקום להחליף אותו בחדש?

אודה להתייחסות.

REGULATOR זה ווסת אולי הכוונה למנגנון הרמת חלון שהתעקם כתוצאה מלחץ על החלון בניסיון להוריד את השמשה .

במקרה של מנגנון יש אפשרות לתקן כאשר הוא לא הרוס.

פורסם

עדיף לא להתעסק יותר מדי עם הח** הזה. עדיף להחליף לחדש ולא להתעסק איתו יותר מאוחר ויהיה יקר יותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...