Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה שמאלית רק לטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לברר נושא שכבר מטריד אותי המון זמן.

אני צריך עוד מעט לעבור טסט עם הרכב שלי ואין לי מראות צד בכלל גם לא ישבו שם אין חורים במרכב.

הרכב עבר ככה טסט כבר שנים רבות.

בספר הרכב המקורי הרכב מופיע ללא מראות צד כמו כן מדובר על קבריולט ככה שגם אם היו לי מראות צד לא ממש היתי משתמש בהם.

ופה השאלה האם להגיע לטסט ככה כמו שהרכב ללא המראות צד ( או רק השמאלית) ואם הבוחן ישאל לנסות להסביר שככה הרכב יוצר.

או להגביק זמנית מראת צד.

עזרתכם?

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

שאלה, מה קשור לזה שהרכב קבריולט, שאם היו לך מראות צד לא היית משתמש בהם? אתה נוסע תמיד עם גג פתוח?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אם אינני טועה, כל בעלי המכוניות חויבו בשלב מסוים להתקין מראה שמאלית לכל הפחות.

בכל אופן, רק ברכב משנת 86' חייבות להמצא מראות משני הצדדים.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
שאלה, מה קשור לזה שהרכב קבריולט, שאם היו לך מראות צד לא היית משתמש בהם? אתה נוסע תמיד עם גג פתוח?

גם אני לא מבין את הקשר בין הקבריולט למראות.

גם אם הגג פתוח מה הקשר למראת הצד השמאלית?

האם אתה נוהג כמו כל אלו שמסובבים את הראש עד לכמעט נקע לפני עקיפה?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

רק אלו שנהגו\נוהגים על דו"ג...

קשה להשתחרר מזה.

פורסם
אם אינני טועה, כל בעלי המכוניות חויבו בשלב מסוים להתקין מראה שמאלית לכל הפחות.

בכל אופן, רק ברכב משנת 86' חייבות להמצא מראות משני הצדדים.

ג. ברכב כאמור בתקנת משנה (א) ששנת ייצורו 1990 או לאחריה יותקנו 3 מראות תשקיף - האחת בתוך הרכב ושתי מראות תשקיף משני צדיו.

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אני אנסה להסביר את עצמי.

כאשר אין לרכב גג, הקורות שמחזיקות את הגג לא מפריעות לראות אם מסתכלים במראה הקדמית.

עקרונית גם אם היו לי מראות צד לא הייתי משתמש בהם כי זה מיותר יש לי מראה פנורמית שאני רואה מה שקורה מאחורי וגם מצידי הרכב.

העיניין שגם בספר הרכב הוא מופיע ללא מראות צד כלל.

אני מבין שאני אהיה חייב להתקין מראה שמאלית השאלה היא האם ניתן להדביק אותה זמנית או אפילו לקשור, אני ממש לא מעוניין להתחיל ולקדוח במרכב הרכב .

תודה,

אלכס איצקוביץ 14083

פורסם

באיזה אוטו מדובר והאם יש מסגרת לחלון?

גם הפיאט 500 למשל הגיעה ללא מראות צד. עבורה יש מראה המתברגת על מסגרת החלון בלי קידוחים ובלי להשאיר סימנים.

למשל:

https://webshop.fiat500126.com/index.php/katalog/artikelinfo/3359-1-exterior_mirror_for_door-clamp_mounting_chrome_corsa-left.htm

:turn-l:
פורסם
אני אנסה להסביר את עצמי.

כאשר אין לרכב גג, הקורות שמחזיקות את הגג לא מפריעות לראות אם מסתכלים במראה הקדמית.

עקרונית גם אם היו לי מראות צד לא הייתי משתמש בהם כי זה מיותר יש לי מראה פנורמית שאני רואה מה שקורה מאחורי וגם מצידי הרכב.

עזוב אותנו ורד לנו מהדרך, הנך מפגע תעבורתי!!! :x

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
גם אני לא מבין את הקשר בין הקבריולט למראות.

גם אם הגג פתוח מה הקשר למראת הצד השמאלית?

באמריקה זה חוק (או לפחות בקליפורניה), אתה חייב לסובב את הראש לכיוון הפניה ולא לסמוך רק על המראות אחרת יורדת לך נקודה בטסט

כבר חתמתי...

פורסם
אני אנסה להסביר את עצמי.

העיניין שגם בספר הרכב הוא מופיע ללא מראות צד כלל.

אני מבין שאני אהיה חייב להתקין מראה שמאלית השאלה היא האם ניתן להדביק אותה זמנית או אפילו לקשור, אני ממש לא מעוניין להתחיל ולקדוח במרכב הרכב .

תודה,

סלח לי שאני אומר את זה אבל, אתה נוהג כמו בחורה :twisted: , אתה יודע מה אפילו בחורות מסתכלות במראה השמאלית, בשביל לראות את הימין הן מסתכלות בפנורמית, ובכל זאת כמעט מורידות אותי מהכביש (וספאי גאה!)

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם
סלח לי שאני אומר את זה אבל, אתה נוהג כמו בחורה :twisted: , אתה יודע מה אפילו בחורות מסתכלות במראה השמאלית, בשביל לראות את הימין הן מסתכלות בפנורמית, ובכל זאת כמעט מורידות אותי מהכביש (וספאי גאה!)

כמו שאמרו לפני, כדאי שתתחיל לשנות את הרגלי הנהיגה שלך, או שתרד לנו מהכבישים!:evil:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

פורסם
באמריקה זה חוק (או לפחות בקליפורניה), אתה חייב לסובב את הראש לכיוון הפניה ולא לסמוך רק על המראות אחרת יורדת לך נקודה בטסט

+1

ברב המדינות בארה"ב זה כך. חובה להפנות מבט ללא קשר לאם יש או אין מראה.

• תוכן חדש...