Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 או מאזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה אופציות חדשות, ירדנו לגמרי מהשברולט אוואו, ואנחנו בהתלבטות בין המאזדה 3 יונדאי I30..

מה יותר טוב? האם למישהו בו היה ניסיון עם ה-I30? אני בתור אחד שנסעתי מהמאזדה 3 נהנתי מכל רגע.. אבל אני צריך לדעת עם ה-I30 יכול להביא לי את אותה חווית נסיעה כמו המאזדה 3.

ממה שראיתי ה-I30 הוא גם הרבה יותר טוב קטן (אנחנו מעדיפים אוטו גדול), ניראה פחות טוב מהמאזדה 3 וזהו. אני לא יודע עליו יותר פרטים.

תודה רבה לעוזרים, שי.

פורסם
חווית הנהיגה דומה מספיק בשתי המכוניות. ה-I30 לא קטן יותר - פשוט אין לו גרסת סדאן.

אבל המאזדה 3 ניראה יותר מרשימה ממנה, לפחות בתמונות..

וגם היא יותר גדולה מהיונדאי.

לא?

פורסם
אבל המאזדה 3 ניראה יותר מרשימה ממנה, לפחות בתמונות..

וגם היא יותר גדולה מהיונדאי.

לא?

אם מבחינתך רכב בתצורת סדאן מרשים יותר מרכב בתצורת 5 דלתות, אז כן...ה-3 מרשימה יותר.

מבחינת מקום זה הולך כך:

לנוסעים בדגש על נוסעים מאחור- i30 עדיפה

למטען סטנדרטי- 3 עדיפה

למטען מיוחד, כלומר גמישות של תא המטען- i30 עדיפה (5 דלתות)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מנסיעה בI30 מליסינג...

סך הכל רכב לא רע בכלל,מגיב טוב,מרווח מאוד למרות שחיצונית הוא נראה קטן יותר,יחסית מגיע מאובזר גם בגירסת הליסינג אז בטח באופן פרטי ניתן לשדרג את חבילת האיבזור,אני לא רואה סיבה לא לרכוש אותו.

פורסם

בעיה שלי עם הI30 היא שהוא לא כל כך נוח, הכיסאות לא נוחים בעליל אתה מרגיש כאילו שאתה יושב על קרש.

המתלים מכויילים בצורה לא נוחה ונסיעה בכביש גלי או בכל כביש שאינו מושלם מניב תוצאות לא מי יודע מה, הרכב מתלתל מצד לצד וזה פשוט לא נעים.

יש גם בעיה נוספת ברכב הזה וזה בידוד הרעשים, רעש המנוע נשמע בתוך תא הנוסעים כל הזמן במיוחד כשהמנוע עובר את ה2500 סל"ד, ועם ההתקדמות זה נהיה פשוט רעש מהדהד בתא הנוסעים, הרעש מאוד לא נעים במיוחד בשיוט, הרדיו מתקשה להתגבר על שאון המנוע.

שוב המלצה שלי קח את המכוניות לנסיעת מבחן, רצוי נסיעה ארוכה, אם מדובר ברכב ליסינג תבקש מאחד החברים בעבודה שיש להם כזה לעשות סיבוב ותבדוק לעצמך אם הרכב מתאים לך.

אני באופן אישי לא הייתי יכול לחיות 3 שנים עם הI30, היא אומנם קפיצת מדרגה מהאקסנט אבל היא ממש לא באותה רמה של איכות ונוחות כמו האירופיות ואפילו לא היפניות

פורסם

שלום,

לאחר כ 3.5 שנים עם מאזדה 3 (ליסינג) גם אני שקלתי את ה I30 (בגלל ה 5 דלתות).

לאחר כמה נסיעות על רכבים של חברים, אני מעדיף חד משמעית את המאזדה (העדפה אישית), היא נוהגת יותר טוב, אוחזת טוב יותר, הגיר צייתן יותר (טיפטרוניק) ההיגוי עדיף משמעותית.

ה I30 נותנת הרגשה של מודרניות - מסך גדול וכדומה אבל זא רק רושם חיצוני.

בסופו של דבר בחרתי ב פוקוס 5 דלתות ואת הייתה טעות ה 3 פשוט טובה ממנה - למזלי בת זוגי משתמש בה ביום יום ולי יש צעצוע משלי (306 משנת 98) שבשורה בהתחתונה אני מעדיף על כל אחת מהנ"ל.

נתן.

פורסם

אתם צודקים... אני פשוט מאוהב במאזדה 3, יש לי אותו כבר 3 שנים וזה אוטו לא מושלם, אבל נותן לי הנאה מיטבית מהנהיגה, נוחות, ביצועים וכו'..

פורסם

אתה שואל ברצינות? אין פה אפילו וויכוח.

המאזדה 3 מתעלה בכמה רמות מעל הI30, ובכלל מעל האבאו(שהוא גועל אוטו לפי דעתי).

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

לכל "סוכני" המאזדה שכאן - נכון, ה-3 החדשה בדיוק הגיעה לארץ, אבל היא ממש לא צריכה אתכם בשביל להימכר בכמויות.

בפועל, i30 מכונית לא רעה בכלל, ודי שווה במרבית איכויותיה ל-3. ההבדלים בכל מקרה לא גדולים ולכן הבחירה צריכה להיות עניין של טעם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...