Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומטי עד 8-10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם רצוי שהרכב יהיה משנת 97 ומעלה

יש לי התלבטות חזקה

בין כך:

סיטרואן קסרה 98-99 1.8/קיה מנטור 99-2000/פיג'ו 306 1.8 97-99

ההעדפה היא למנטור הקיות עד כמה שזכור לי משכן

רכב אמין....

אשמח לתגובות

תודה מראש

פורסם

ההעדפה היא למנטור הקיות עד כמה שזכור לי משכן

רכב אמין....

מבחינת אמינות של רכב הזה אינני יודע להגיד לך. אבל זה היה אחד הרכבים שבחנתי בזמנו לקנייה בתור חדש מסוכנות (עדיין יש לי פרוספקט שלו). לא התרשמתי לטובה מאיכות גימור, מרווחים בין דלתות לגוף הרכב, מרווחים בין הפאנלים בקונסולה לא תמיד היו ישרים ברכב תצוגה. מראה זה אומנם עיניין של טעם, אבל לטעמי גם בתחום הזה לא מדובר על להיט גדול. אישית לא אהבתי את המושבים ולמרות שבתור חדשה היה לה מחיר טוב, מנוע 1.8 לאומת מתחרות עם 1.6 וכד', בחרנו רכב אחר - אוקטביה (לטווח ארוך הסתבר שעשינו בחירה נכונה).

לקסארה מושבים הרבה יותר מוצלחים, עיצוב חיצוני ופנימי הרבה יותר טוב, חומרים נעימים למגע בסאלון.

אם אתה מעוניין, יש לי פרוספקט של קסארה מילניום ומנטור - אני יכול לרשום את רשימת אבזור ושאר נתונים שהם מפרסמים שם (הספק מנוע, צריכת דלק, משקל, ביצועים).

תוספת:

לדעתי קסארה עדיפה במחירים האלו, גם מבחינת אמינות בפורום יש תגובות די חיוביות בקשר לרכב הזה - ממליץ לעשות חיפוש וליראות איזה דגם הכי מתאים לך ועדיף מבחינת אמינות וצריכת דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...