Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל בכל זאת:

הרדיו בC5 של אבא שלי קולט לסרוגין - לפעמים קליטה חלקה, לפעמים אין קליטה בכלל.

הוצאתי אותו מהתושבת על מנת לוודא שהאנטנה מחוברת -והיא מחוברת היטב.

ניסיתי לאלתר אנטנה אחרת מחוט חשמל, וגם איתו זה נשמע אותו דבר בדיוק.

יש עוד משהו לבדוק/לנסות לפני שמפרקים את הרדיו עצמו? :-)

פורסם

האם מופיע הכיתוב TA על הצג? אם כן הרדיו מנסה לקפוץ לתדר אחר של אותה תחנה כאשר הקליטה נחלשת (חלק ממנגנון ה RDS)

אריאל

פורסם

1. עד כמה שאני מכיר את המערכת, אם תתקין רדיו אחר תצטרך שיקנפגו אותו במחשב הרכב, דבר שניתן לעשות במוסכים מורשים. ראיתי שיש גם מכשירים משופצים במוסכים אבל אני לא יודע כמה הם עולים. אני ראיתי את המכשירים אצל דני בראל בפ"ת

2. תמיד אפשר להתקין מכשיר הררבה יותר מתקדם (קורא MP3, תומך ב BT, USB ועוד) ולוותר על השליטה מההגה

3. לא ענית לשאלה הראשונה שלי. TA דולק או לא?

אריאל

פורסם

1. רדיו אחר - הכוונה למקורי? במה כרוך הקינפוג הזה?

2. לדעתי הפלסטיקה לא סטנרדטית, כלומר זה ייראה מוזר, אני טועה?

3. אין חיווי עלTA, ובנוסף ניסיתי ל"שחק" איתו - לא עזר.

פורסם

עד כמה שהבנתי, צריך לסנכרן בין מחשב הרכב למכשיר. כלומר לקנפג במחשב איזשהוא מזהה של הרדיו (כמו מספר סידורי) כדי שיעבוד. אדגיש שוב, אין לי נסיון בהחלפה, זה מה ששמעתי.

יש אנשים שעשו החלפה, הגודל הוא סטנדרטי. לפי דעתי זה יראה מוזר.

אני ממליץ לך להתקשר למוסך ולברר על תיקון\החלפה\התקנה של מכשיר שאתה מביא, להשוות למחיר של רדיו חדש ולהחליט.

פורסם

לי היה את הבעיה הזאת בסיטרואן קסרה העדפתי להחליף את המקורי ברגיל ולוותר על השליטה מההגה סך הכל מדובר ברדיו ישן אפילו בלי MP3

יכול להיות שהטיונר הפנימי של הרדיו התקלקל וזה הרבה כסף להחליף

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...