Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למוסך בהמלצת הפורום הזה.

אני לא מבין כלום במכוניות וסמכתי על הפורום ועל רון.

ביצעתי טיפול קטן וחוייבתי 140 ש"ח + מע"מ על שמן מנוע. רון השתמש בשמן של PRESTONE חצי סינטטי .

לאחר כשבוע מיום הטיפול ראיתי מודעה בעיתון עם מחיר של השמן הזה של 60 ש"ח לגלון ו80 ש"ח ל5 ליטר.

בטיפול שלי השתמשו בגלון אחד.

נראה לכם הגיוני??? האם יש כמה סוגים של חצי סינטטי 10W40?

פורסם

כאשר מחליפים שמן מנוע מחליפים גם מסנן שמן שעלותו יכולה להגיע ל-60 שקלים.

על איזה רכב מדובר ?

עד כמה שזכור לי רון לא מחזיק שמן מנוע של חברת PRESTONE אלא שמנים תוצרת LM או AGIP שמחירם יחסית גבוה.

המלצתי צור קשר עם רון לבירור הסוגייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

נגיד והשמן עולה 60ש"ח, פילטר שמן זה עוד 45 ש"ח תוסיף לזה עוד 15.5% מע"מ, אז מה הוא הרוויח 20ש"ח?

בקיצור כלום כסף, אני לא מבין על מה אתה בוכה.

פעם הבאה, לך למוסך שלך תשלם על גלון שמן 100ש"ח ועל עבודה לשעה במוסך עוד 200ומשהו ואז תבוא להתלונן פה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אתה מצפה שמוסך רון ימכור לך שמן במחיר עלות ?

כל מוסך ולא רק מוסך רון לא מוכרים שמן מנוע וכל שמן אחר במחיר עלות.

טיפול במוסך זה לא טיפול בבית ועלות אחזקה של מוסך גבוהה.

פורסם

חברים יקרים,

אולי לא הייתי ברור :

1) אני בטוח שהשמן היה מתוצרת PRESTONE. הטיפול היה לפני שבועיים.

2) הטיפול לא כלל רק החלפת שמן , בחשבונית היה מחיר לכל דבר:

גם הפילטר שמן חויב ,גם שעות העבודה וגם דברים נוספים, תחת הסעיף של השמן בלבד היה רשום 140 ש"ח +מע"מ.

3) אם השמן עולה 60 ש"ח אז זה לא מחיר עלות ואם לי עולה באוטו דיפוט 60 ש"ח אני יוצא מתוך נקודת הנחה שלרון זה עולה לפחות 30 % פחות.

אין לי בעיה שהוא מרוויח ,זאת זכותו להתפרנס אבל ההבדל בין 60 ש"ח כולל מע"מ ל 140 + מע"מ ( 161.7 ש"ח)

נראה לי לא הגיוני.

פורסם

גם ק"ג בשר עולה כ 60 ש"ח - במסעדה אתה משלם על כ 300 גרם (שליש כמות ) במקרה הטוב , את המחיר הנ"ל .

למה - עניין של תמחור מוצר , בהתאם להוצאות תפעול + משכורות + ידע .

המחיר סביר מאוד -

חוייבתי על שמן מנוע בטיפול במוסך מורשה 4.3 ליטר , 240 ש"ח לפני מ.ע.מ , כולל 278 ש"ח

כאשר מחיר השמן מנוע הנ"ל בחנויות כ 120-140 ש"ח כולל מ.ע.מ -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הגעתי למוסך בהמלצת הפורום הזה.

אני לא מבין כלום במכוניות וסמכתי על הפורום ועל רון.

לאחר כשבוע מיום הטיפול ראיתי מודעה בעיתון עם מחיר של השמן הזה של 60 ש"ח לגלון ו80 ש"ח ל5 ליטר.

בטיפול שלי השתמשו בגלון אחד.

לא מודדים עסק במחיר של גלון שמן, זה לא מכובד מבחינתך וגם לא כלפי רון.

אני מכיר 2 מקרים שהוחלף שמן כי לא היו בטוחים ששמו צמיגות נכונה במוסך מסויים.

תגיד תודה שזה רון, אתה לפחות יכול לישון בשקט, מעבר לכך,

אני בטוח שאם תצטרך עזרה, אתה תקבל שירות הוגן ששוה יותר מכמה עשרות ש"ח.

-

פורסם

אם הנתונים שמסרת אכן נכונים אז לפי חישוב פשוט יוצא שהמוסך מכר לך את השמן בעלות של 268% מערכו בחנות , לדעתי מניסיוני במוסכים , אכן מדובר במחיר יקר .

פורסם

כמה דברים שכדאי לזכור:

1. למותג פרסטון, כמו לשאר יצרני השמנים, יש קו הכולל בתוכו שמנים במגוון צמיגיות. האם מדובר בשמן זהה?
  2. לשמן יש תאריך ייצור וחיי מדף. לעתים, כאשר תאריך התפוגה מתקרב, סוחרים נוטים להוריד את המחיר במטרה להיפטר מהסחורה. יתכן שזוהי גם הסיבה למחיר הזול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות.

ושוב, לא באתי בטענות, ואמרתי בהודעה הראשונה שאני לא מבין במחירים וכו'.

פשוט ההפרש נראה לי גבוה מדי אז שאלתי לדעתכם.

תודה

פורסם

תקשיב אני הגעתי למוסך רון אחרי הרבה בעיות עם הרכב( לקחו לי במוסך מורשה 3000שח ולא עשו כלום ) היה לי בעיות עם הקולר גיר.

בהמלצת הפורום הגעתי מאשדוד למוסך רון .ואין בינינו הכרות קודמת.

רון עשה סיבוב עם המחשב מחובר לאוטו מצא את הבעיה ותיקן על הצד הטוב ביותר .

אני מרוצה גם מהאמינות גם מהשירות גם מהמחיר .הלוואי והרבה מוסכים היו נותנים שירות טוב כמהו.

מה שבטוח שגם הטיפול הבא שלי אני יגיע עד אליו .

פורסם

ידידי היקר ברוך הא לפורום.

נא קרא את כללי הכתיבה בפורום הטכני (בשרשור הדביק בכחול בראש הפורום). הפורום הטכני איננו מיועד להודעות שאינן טכניות.

אם כבר העלת את הסוגיה אז כאמירה כללית (לאו דווקא למקרה שלך)-

עליך לקחת בחשבון שמחירי חלפים וחומרים במוסך כמעט תמיד גבוהים מהמחיר שתוכל להשיג בעצמך אם תעשה סקר שוק מקיף. כנ"ל לגבי אוכל במסעדה. המוסך צריך לעשות את הרווח שלו ואל תשכח שבמוסך אתה מקבל מעטפת שירותים שכוללת את זה שלא תצטרך לעשות סקר שוק, לא תצטרך לרוץ למקום הזול ביותר, לשלם דלק, לעיתים חנייה, לעיתים לחטוף דו"ח, לדעת איזה סוג שמן מתאים לך וכו'. לנוחות יש מחיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...