Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבעיית זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני במקומה הייתי זורקת אותו...

הוא נפרד ממנה.

היא היתה שבורה ומצאה מישהו שינחם אותה.

הוא ראה שהיא ממשיכה הלאה, נפגע לו האגו אז הוא התחנן שהיא תחזור אליו.

עכשיו הוא חושב לזרוק אותה שוב בגלל ששכבה עם הבחור השני... :roll:

לא בחור מבריק במיוחד.

סתם משחק במשחקי ילדים.

לא חושב שהוא ידע שהיא שכבה עם מישהו אחר כשהוא רצה אותה בחזרה.

עכשיו כשהוא גילה על זה, זה לגיטימי לחלוטין שהוא יחשוב על האפשרות של פרידה.

את מסתכלת על המקרה מנק' המבט של האישה - מבחינה טכנית הכל היה "חוקי" זאת אומרת שהוא ניפרד ממנה

וזכותה לעשות מה שבא לה. אבל הקטע הוא שלא הכל שחור ולבן במקרה הזה אלא יש עוד היבטים לעניין הזה

שהיא שכבה עם גבר אחר.

:mm_yeah:

הוא לא בדיוק רוצה אותה.

הוא רוצה את האגו של עצמו בחזרה ופתאום הוא הבין שהאגו הזה התרסק.

חבל על שניהם אבל אהבה אין כאן.

שטויות.

אתה ממש לא יכול לקבוע אם יש או אין כאן אהבה. זה ממש לא חייב להיות קשור לאגו שלו.

זה שזה מפריע לו זה לגיטימי והגיוני מאוד. וזה שהוא חושב אם כדאי לו להיפרד ממנה זה גם ממש הגיוני.

לא חושב שאם היה פה משחק של אגו הוא היה רוצה לחזור אליה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש עוד היבטים לעניין הזה שהיא שכבה עם גבר אחר.

:shock:

זה בסה"כ סקס, מה עשית מזה סרט טורקי?

תביא בחשבון שלפי תעריפון שוק הבשר התל אביבי, אתה יכול לקבל את זה בתשלום של כמה מאות ש"ח, אז מה העניין?

פורסם

מבלי להכנס לכול הדברים שחברי הפורום העלו פה,אני חושב שחבר שלך קודם כול צריך לשבת עם עצמו ולשאול את עצמו טוב טוב מה הוא מרגיש.לעזוב את ההגיון\רציונל\המלצות שלך ושל כול העולם ואחותו.

הוא צריך לשבת לנקות את הראש שלו מהטיעונים של השכל וההגיון ופשוט לחשוב עם עצמו מה הוא מרגיש כלפיה וכלפי המערכת הזוגית שיש בינהם.

כי עם כול הכבוד לך לחברים לשו ולכול חברי הפורום בסופו של דבר זה ההחלטה שלו ועם החחלטה הזאת הוא צריך לחיות ולא אף אחד מאיתנו וכמה שלא תמליץ לו יותר אתה רק תבלבל אותו עוד יותר,כמובן תראה לו את הטיעונים האלה אבל תבקש ממנו פשוט לשבת עם עצמו לנקות את הראש מהכול ולתת ללב לדבר,אם הוא באמת אוהב אותה ומוכן להמשיך למרות הכול אז סבבה אז שימשיך עם זה,אם לא אז כדאי לסיים את זה כאן כי זה סתם יהיה עינוי לשני בני הזוג.

דבר אחד בטוח,אם כול החלטה שהוא יקבל לא משנה לאיזה צד הוא צריך להיות שלם ב100% לא צריך להיות אפילו טיפת ספק,כי אחר כך הוא יצטער על זה המון זמן.

זה ממש לא יהיה קל,הלוואי וזה היה כזה פשוט ברגע לעשות OFF על השכל והרציונליות ולתת ללב לדבר,אך אין לו ברירה.

לכן ההמלצה שלי,תן לו את כול מה שהמליצו פה אך בראש ובראשונה תן לו לחשוב על זה לבד ולהחליט לבד,כי זה החיים שלו ושיהיה קנה עם עצמו,לפעמים זה באמת לא קל אך בסוף זה משתלם ולא משנה לאיזה צד הוא יחליט לקחת את זה אחר כך הוא צריך להיות שלם לחלוטין עם מה שהוא עושה כי אחרת הוא סתם יגרום לעצמו עוגמת נפש.

נ.ב

לגבי זה שהיא שכבה עם מישהו אחר קצת אחרי הפרידה זה בסדר אם כי אני לחלוטין מבין את הזעם והתסכול שלו.נכון שכעקרון פוליטיקלי קורט אין לו זכות להתעצבן על מה שהיא עשתה כי היא לא בגדה בו או משהו והיא הייתה פנויה והדבר אפילו די צפוי,אך עדיין אני מבין גם אותו וגם אותה.

לכן אם הם באמת אוהבים אחד את השני הם יוכלו להמשיך הלאה,אם לא וזה יפריע לו והוא יעלה את זה אז כדאי לחתוך את זה כבר כאן לפני שזה ידרדר לחתונה גירושין וסתם עצבים ורגשות שנשרפו

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לפי דעתי זאת זכותה לעשות עם עצמה מה שהיא רוצה, איפלו אם זה בתקופה קצרה.

אחרי הפרידה עם כל הכאב היא לא הייתה צריכה לשקר. היא הייתה צריכה_להגיד לו את האמת ברגע שהוא ביקש שיחזרו, וזאת הייתה ההחלטה שלו אם להמשיך את

זה משם ולשכוח, או לחתוך ולהמשיך הלאה. דעתי זה יאכל אותו ויעלה הרבה פעמים גם אחרי כמה_חודשים וישמש לו כמין קלף, עדיף שימשיך הלאה.

חתימה !

פורסם

הגברים בוכים בלילה......

לפותח השרשור, תגיד לחבר שלך שסט של ביצים סיניות בדרך אליו- עליי !!

:wink:

וברצינות,

על מה בדיוק הוא מתלונן ?

הוא עזב את הבחורה, הבחורה "המשיכה בחייה", הקנאה כנראה אכלה אותו כשהוא הבין שכבר יש מישהו חדש בחייה, הוא החליט לחזור,היא הורידה מכבודה והחליטה להחזיר אותו לחייה.

אם לחבר שלך היה שכל,הוא לא היה שואל שאלות,לא סתם אומרים "אל תשאל שאלות,לא תשמע שקרים", לפעמים עדיף לסתום את הפה ולהמשיך הלאה.

ובלי קשר,

מה הקטע של חבר שלך עם זה ש"מישהו נגע בה ?", הוא ילד בן 16 ? שיתקדם הלאה,לך תדע,אולי היא למדה עם אותו "בחור של 3 שבועות" כמה טריקים חדשים והוא עכשיו מקבל אותה "משודרגת מיטתית"....

אם בכל זאת זה מטריד אותו אז שיעזוב אותה (נראה לי שהוא גם יעשה טובה לבחורה) וילך למצוא איזו ילדה בת 11, יטפח אותה 7 שנים עד שתגיע לגיל החוקי,ואז ישים עליה שלט עם "ל" ויתחיל לקיים מצוות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם לחבר שלך היה שכל,הוא לא היה שואל שאלות,לא סתם אומרים "אל תשאל שאלות,לא תשמע שקרים", לפעמים עדיף לסתום את הפה ולהמשיך הלאה.

+1

או לחילופין - אם ברצונך להנות מהאוכל שמוגש במסעדה, אל תכנס למטבח שבו מבשלים אותו...

פורסם
:shock:

זה בסה"כ סקס, מה עשית מזה סרט טורקי?

תביא בחשבון שלפי תעריפון שוק הבשר התל אביבי, אתה יכול לקבל את זה בתשלום של כמה מאות ש"ח, אז מה העניין?

אז זהו שלא. זה לא סה"כ סקס.

אם אתה אוהב מישהי אז זה מפריע לך שמישהו אחר נגע בה, במיוחד במקרה הזה פה.

ובלי קשר למפריע או לא, זה ממש מוזר שהיא הלכה ושכבה עם מישהו אחרי שלושה שבועות.

אם היא אוהבת אותו באמת אז אני חושב שהיה לה קשה להכיר מישהו חדש ולהגיע למצב של סקס.

או אפשרות אחרת - היא חיפשה ניחום וקיבלה אותו. במקרה כזה, אני אישית לא הייתי רוצה להמשיך בקשר עם בחורה

שמגיעה למיטה בצורה כזאת קלה.

אז כמו שאמרתי, זה לא רק סקס. יש לזה עוד היבטים. בשביל מישהו שמסתכל מהצד זה ניראה כמו כלום,

אבל אם לשים את עצמך במצב של הבחור אפשר להבין שזה לא רק סקס אלא כמו שאמרת - "סרט טורקי".

פורסם

SMIRO,

אם אתה אוהב מישהי לרוב אתה לא הולך ונפרד ממנה.

ואם אתה כבר כן הולך ונפרד ממנה אז אתה לא מתבכיין אחר כך על זה ש"מישהו אחר נגע בה,אוי אוי אוי....".

ברגע שאתה נפרד מבחורה היא רשאית לעשות ככל העולה על רוחה,היא לא מחוייבת לתקופת אבלות כזו או אחרת שבה היא תתנזר ותבכה על כמה מר גורלה במשך 30 ימים של הלקאות עצמיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אני באמת אוהב מישהי אז יפריע לי שמישהו אחר "נגע" בה.

אבל, עוד יותר יפריע לי אם היא תתאהב במישהו אחר אפילו שלא נגע בה (אני מקווה שאתה מבין את ההבדל)

והכי יפריע לי - לחיות בלי אותה מישהי.

אם אני אוהב מישהי אז אני אשאל את עצמי היכן אני שגיתי, מה אני עשיתי שהביא אותה למצב הזה.

מעל לכל יש מושג שנקרא "מחילה" - מישהי שאוהבים אז גם סולחים לה, במיוחד שכפי שאתה רואה, לא מעט חברים סבורים שהצדק דווקא לצידה.

פורסם

צריך להפריד פה את הסיפור ל3 חלקים מרכזיים, לעשות נסלח\לא נשכח,

על כל אחד מהם

ולראות בכללי האם המשוואה מתאזנת בעד נסלח או בעד "לא נשכח".

א.העובדה שהיא שיקרה לו - שאתה בונה מערכת יחסים,(גם על פי חוק אגב) אתה מקים שותפות עסקית לכל דבר. מבלי להכנס לפן הריגשי, אמינות זה א-ב שאתה צריך עם שותף לחיים.

ב.בשלושה שבועות היא הספיקה להפרד ממנו, להתגבר עליו, לצאת עם מישהו אחר. ושהוא יבעבס אותה. מה זה אומר על כמה היא קשורה אליו ? לדעתי בחורה שדפדפה כלכך בקלות הלאה. לא באמת אוהבת אותו\קשורה אליו, אלא היא פשוט איתו, ויום יבוא והיא פשוט לא תהיה איתו.

ג.הוא עזב אותה מיוזמתו, וחזר אליה אחרי 3 שבועות. האם זה כי הוא לא מצא משהו אחר ופחד להשאר עם ה*** ביד. האם זה כי הוא לא באמת אוהב אותה אלא סתם נוח לו שהיא שם. וכו'.

שיענה לעצמו על שלושת השאלות האלו ויקבל תשובה.

פורסם

הוא צריך לחשוב עם עצמו כמה ימים מה הוא רוצה בחיים.

מה השתנה מאז שהוא זרק אותה, שעכשיו הוא פתאום רוצה אותה חזרה?

לגבי הסקס - אז היא הלכה ועשתה מישהו אחרי 3 שבועות. SO?

קוראים לזה בז'רגון הטכני המקצועי "ריבאונד" וזה לגיטימי לחלוטין.

אם היא היתה זורקת אותו, והוא היה פוגש מישהי חדשה, היה יוצא איתה 4-5 פעמים, והיה לו כיף איתה, הוא לא היה עושה אותה? ברור שכן. אז אותו דבר בדיוק כאן.

ה"שקר" כאן לא נורא לדעתי, כי מדובר בשקר לבן לכל דבר. היא שיקרה מלכתחילה ככל הנראה כי היא מכירה את האופי שלו וידעה שזה יפריע לו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
שיתגבר ויתבגר. אם הוא לא יכול שילך לחפש בתולה.

הוא כבר לא ימצא בתולות בגיל הזה.

היו 3, טיפלתי בזה.

אז ככה:

1. זה שחברה שלך שכבה עם מישהו לפני שהיא הייתה איתך ואחרי שהיא הייתה איתך זה לא אותו דבר.

זה נכון מבחינה רגשית בשביל הגבר, אבל אין לו זכות להתלונן.

נפגע לו האגו מזה כי הוא חשב שהוא מיוחד, אבל קיבל כאפה לפנים.

זה לא אומר שהיא הייתה לגמרי לא בסדר, ואם הוא רוצה להיות איתה, שיתמודד עם זה.

אני במקומה הייתי זורקת אותו...

הוא נפרד ממנה.

היא היתה שבורה ומצאה מישהו שינחם אותה.

הוא ראה שהיא ממשיכה הלאה, נפגע לו האגו אז הוא התחנן שהיא תחזור אליו.

עכשיו הוא חושב לזרוק אותה שוב בגלל ששכבה עם הבחור השני... :roll:

לא בחור מבריק במיוחד.

סתם משחק במשחקי ילדים.

בדיוק. הוא משחק עם האגו שלו ומתייחס לסקס כסוג של בעלות על בן אדם אחר.

זה מגעיל מאוד.

אתה אוהב אותה? תתמודד עם זה!

ובלי קשר למפריע או לא, זה ממש מוזר שהיא הלכה ושכבה עם מישהו אחרי שלושה שבועות.

אם היא אוהבת אותו באמת אז אני חושב שהיה לה קשה להכיר מישהו חדש ולהגיע למצב של סקס.

או אפשרות אחרת - היא חיפשה ניחום וקיבלה אותו. במקרה כזה, אני אישית לא הייתי רוצה להמשיך בקשר עם בחורה

שמגיעה למיטה בצורה כזאת קלה.

אז כמו שאמרתי, זה לא רק סקס. יש לזה עוד היבטים. בשביל מישהו שמסתכל מהצד זה ניראה כמו כלום,

אבל אם לשים את עצמך במצב של הבחור אפשר להבין שזה לא רק סקס אלא כמו שאמרת - "סרט טורקי".

ברור שזה מפריע!

אבל עדיין, הוא צריך להבין שמערכת הערכים שלו ומערכת הערכים שלה הן לא אותו דבר.

הייתה לי שיחה רצינית עם אחת האקסיות שלי (אנחנו עדיין ידידים) וסיפרתי לה שכמעט שכבתי עם מישהי בערך חודש אחרי שהיינו ביחד. זה כאב לה בדיוק כמו שלי כאב אחרי זה לדעת שיש לה חבר ולתאר לעצמי בראש מה הם עושים.

תשאל אותו אם הוא היה שוכב עם מישהי אחרי 3 שבועות אם הייתה לו ההזדמנות.

אם התשובה היא כן, תן לו כאפה ותגיד לו שיתבגר ושהזכויות של נשים וגברים הן אותו דבר ושאין הבדל אם הוא שכב עם מישהי או לא.

בעניין האמינות, היא לא נשמעת כמו בחורה אמינה מאוד, למרות שאני לא הייתי מסוגל לשמור משהו כזה בבטן אם הייתי חושב לחזור למערכת יחסים רצינית.

אם זו הפעם הראשונה שהיא משקרת לו או מסתירה דברים, שיסלח לה ויישאר איתה.

קשה למצוא את האדם המתאים, וכל הזמן זה נהיה יותר ויותר קשה.

אם זה קרה בעבר והוא תופס אותה כאדם לא אמין, שיעזוב אותה וייתן לה את החופש להמשיך את החיים שלה לשכב עם מי שהיא רוצה.

פורסם

חסרים המון פרטים כדי "לייעץ" בסוגייה הנידונה.

כמו כן, צריך לפרק את הנושא למספר סוגיות קטנות:

1. החברה התנהגה בסדר כשהיא הלכה ושכבה עם מישהו אחר, מותר לה, היא לבד.

כמובן שזה מעיד משהו עליה (לא יודעת להתמודד, או לא קשה להשגה, או כל דבר אחר),

ורק על זה יכול להיות לגבר עילה שלא לרצות אותה, אבל זה רק דבר אחד.

2. החברה לא התנהגה בסדר כשהיא שיקרה.

כנראה שהיא ידעה שאם היא תספר את האמת הוא לא יחזור אליה,

עדיין, היא גורמת לו לקבל החלטה (לחזור אליה) בלי למסור לו פרטים חשובים לגבי ההחלטה הזו.

לטעמי, זו סיבה מספקת עבורו להיפרד ממנה, אסור למנוע מאדם מידע מהותי שכזה בעת קבלת החלטה.

3. החבר שרצה לחזור - למה רצה לחזור? הוא שמע שיש לה מישהו (אגו ANYONE?) או התגעגע (רומנטי)?

חייבים לתת תשובה לשאלה זו, זה מרכיב חשוב בסוגייה, והאם הוא היה חוזר אליה אם היה יודע את האמת ?

4. בגדול, נראה לי שהם "ראויים" אחד לשני, או יותר נכון - אף אחד מהם לא ראוי להיות עם בן זוג, איך שלא מסתכלים על זה.

זו נשמעת כמו מערכת יחסים שסופה להתפרק, וכרגע היא חיה על מכונת הנשמה. שיהיה להם בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...