Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במשך שנים נהגתי בפיג'ו( 205 ו 405 ), לא היו בעיות יוצאות דופן. אני מעונינת להחליף כעת לפיג'ו 306 ושומעת מכל סביבתי הקרובה לא להתקרב לפיג'ו בגלל עלויות אחזקה גבוהות וצורך רב במוסך. רציתי לשמוע חוות דעת נוספות מבעלי נסיון עם רכב זה. (אני מחפשת שנים 2000-2002 ).צריכת דלק, אמינות, זיהום אויר וכד'. כל עזרה תתקבל בתודה.

פורסם

בעקרון כל אוטו בשנתון שאתה מחפש יהיה רגיש לתקלות במידה ולא טופל כראוי. אין משהוא מיוחד ב306 שיביא אותך למוסך כל שני וחמישי. תחפש מכונית מטופלת ומתוחזקת ואתה תהנה ממנה.

Zoom-Zoom...

פורסם

מדובר ברכב ישן לכן היסטוריית הטיפולים, צורת האחזקה ואופי השימוש הן קריטיות באמינות המכונית הפוטנציאלית ללא הבדל דת וגזע.

מנועי פיג'ו מאד לא אוהבים שימוש במי ברז, לכן חשוב לוודא שהבעלים הקודמים השתמשו בנוזל קירור מקורי אשר הוחלף פעם בשנתיים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שלום לכולם,

במשך שנים נהגתי בפיג'ו( 205 ו 405 ), לא היו בעיות יוצאות דופן. אני מעונינת להחליף כעת לפיג'ו 306 ושומעת מכל סביבתי הקרובה לא להתקרב לפיג'ו בגלל עלויות אחזקה גבוהות וצורך רב במוסך. רציתי לשמוע חוות דעת נוספות מבעלי נסיון עם רכב זה. (אני מחפשת שנים 2000-2002 ).צריכת דלק, אמינות, זיהום אויר וכד'. כל עזרה תתקבל בתודה.

אבל אם אמרו לך לא להתקרב לפיגו, ואתה היית מרוצה פעמיים מפיגו,אז מה המסקנה?!

פורסם

רכב ישן ?תלוי איך מגדירים שנתון. יש 306 גם מ2001 ו2002 כפי שביקשה וזה לא כל כך ישן.

גם אני שמעתי סיפורים על אמינות של פיג'ו, וחלקים יקרים, וכל מיני הפחדות שונות ( בעיקר מצד בעלי היפניות... ).

בסופו של דבר לאחר שרכשתי אחת כזו הגעתי להבנה :

1. זה רכב שצריך מעקב והיכרות של בעל הרכב. מי שמעוניין לקום כל בוקר, לשים דלק ולהתחיל לנסוע ,בלי לבדוק אותו מדי פעם

או לעשות טיפולים בזמן - שיקנה רכב יפני שיכול לעמוד בהזנחה.

2. הרכב מפנק יותר ממכוניות דומות באותו שנתון. והתמורה למחיר לדעתי - מוצלחת.

3. יש כל כך הרבה 306 בארץ כך שיש כמות חלקים גבוהה והחלקים ממש לא יקרים כל כך ביחס למכוניות אחרות.

4. כשקונים, קונים רכב שמור. זה אומר לבדוק את "המחלות הידועות" - מערכת הקירור\קורוזיה, חור בבלוק,שימוש במים ירוקים,

חלודה על דפנות הדלתות,רדיאטור חימום ומזגן תקינים, בולמים,וכו.

5. רכב מהנה מאוד לנהיגה ובמיוחד בסיבובים, לא הבנתי על מה כולם מדברים על שנסעתי בין הרים לאיזו התנחלות בסוף

העולם, פשוט מדהים כמה הרכב והנהג יכולים להתחבר בנסיעה.

פורסם

תודה על התשובות. אכן, עזרתם לי קצת בשיקול הדעת ונכון, כל אלה שמתנגדים לפיג'ו הם בעלי יפניות.

פורסם
אבל אם אמרו לך לא להתקרב לפיגו, ואתה היית מרוצה פעמיים מפיגו,אז מה המסקנה?!

לפעמים בקזינו לאחר רצף מוצלח - צריך לדעת מתי לעצור,לפדות את הכסף ולצאת מורווח, לפני שהגלגל יתהפך לרעתך...

הרכב מאוד נוח ומהנה לנהיגה, גם בדגמי הXN. עם זאת אני לא אשכח את הטיפה הראשונה בגשם הראשון שטפטפה לי על היד שאחזה בידית ההילוכים (דרך גומיית האנטנה הסוררת) שהיתה סימן למבול של צרות שיבואו בהמשך. בזמנו הרכב שלי היה כ5 שנים על הכביש... (שנת 95 , שמור ,מלוקק , מטופל בחברה, בלה בלה בלה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...