Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ממש לא סטנדרטי, מנוע שונה ועוד הרבה תוספות בניהם גם ניהול מנוע עצמאי.

הבעיה התחילה רק בשבועות האחרונים, קצת לפני שחיברתי את המערכת שהייתה ברכב.

היום הגעתי למסקנה שנמאס לי לחכות כל פעם למישהו ולהניע עם כבלים או שאני מוצא את עצמי דוחף לבד {חם בחוץ:puppydoge}

דבר ראשון שעשיתי, ניתקתי את המערכת מהסוויץ' ניסיתי ולא הניעה אז שוב מצאתי את עצמי דוחף אותה לבד.

הנעתי יצאתי לסיבוב הרכב הגיע לטמפרטורת עבודה, חזרתי הרכב עמד מונע איזה 10 דקות, כיביתי אותו ושוב לא הניע.

חשוב לציין המצבר בן שנה, כך שלא סביר שהוא כבר מת.

לפי דעתי זה משהו בניהול מנוע.

יש למישהו רעיונות? ב-6 אני צריך ללכת לעבודה וממש לא בא לי לדחוף שוב:cry:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לבדוק את המצבר אם הוא תקין (גם מצבר בן שנה עלול למות ולסיים חייו).

אח"כ צריך לבדוק את טעינת האלטרנטור ולבסוף את עוצמת זליגת הזרם, כשכל צרכני הרכב כבויים כדי לוודא שאין צרכן חשמלי גדול (יחסית) וסמוי שפורק את המצבר בזמן חנייה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא בדקתי אבל יש לי סיבה טובה, יש שם איזה 15קילומטר של חוטים :?.

יש משהו ספציפי שנתחיל ממנו?

פורסם

ערמה זה עוד מילה טובה בשביל מה שהולך שם:wink:.

חשבתי על עוד משהו, יש מצב שזה איזה relay דפוק?

שאלה אחרונה, בשביל לבדוק זליגות על מה אני צריך לכוון את המתג של הרב מודד?

פורסם

אם יש שם ערמת אילתורים, זה בהחלט יכול לתרום לבעיה שתיארת.

אני מציע לתקן את זה בלי ועם קשר...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

נתק את הקוטב השלילי של המצבר את האבו מטר כוון על אמפר A (זרם) את הפרובים שים לב שמשנים את מיקומם כאשר בודקים צריכת זרם לאחר מכן שים את הפרוב השחור על קוטב המצבר ואת הפרוב האדום על הכבל שנותק.

שים לב לא לבצע שום פעולה שצורכת יותר מידיי זרם כיוון שאתה תשרוף את הפיוז הפנימי שם האבו מטר.

לאחר שתבצע זאת תעלה לכאן את הקריאה ונראה מה נעשה.

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה בדיוק? אין סטרטר? מצבר פרוק? מתח טעינה נבדק? מצבר נבדק? איזה ניהול? מתנע תקין?

אורן

פורסם
מה הבעיה בדיוק? אין סטרטר? מצבר פרוק? מתח טעינה נבדק? מצבר נבדק? איזה ניהול? מתנע תקין?

אורן

אורן לפי מה שהבחור אמר אני בכל אופן הבנתי כי קיימת לו זליגה.

פורסם

טוב חברים יש לי הרגשה שהבעיה נפתרה.

לפני 5 דקות חזרתי מהעבודה עם הרכב, אני כמעט ובכלל לא נוסע איתו בלילה אבל מכיוון שהרובר לא איתי אז נסעתי עם אלפא.

כשחזרתי נתתי לרכב לעמוד כמה דקות מונע כמו תמיד, הסתכלתי מתחת להגה ואני רואה מנורה דולקת{אחרי שסגרתי את הסוויץ'} ניתקתי אותה ניסיתי להניע שוב והופ איטלקייה רעה מניעה איזה סאונד אך איזה סאונד, הרבה זמן לא שמעתי אותה מניעה בכוחות עצמה{ואת הסטרטר מסתובב}, בדרך כלל זה היה בכוחות עצמי אחרי שהייתי צריך לדחוף לבד.

בקיצור מה הסיכוי שהבעיה נפתרה? ומחר כשאני יקום בבוקר להניע אני לא יצטרך להזיע?

אורן כמה תשובות לשאלות שלך:

סטרטר לא היה נכנס לפעולה בכלל בגלל הניהול מנוע.

מצבר בן שנה.

מתח טעינה לא נבדק {נבדוק מחר}

ניהול מנוע D.T.A

פורסם

מאור אני ישאל שאלה קודם לכן היית עושה נסיעה של חצי שעה לדוגמא מכבה את המנוע ובא אחרי כמה דקות להניע הרכב היה מניע או לא?

אם תענה לי שכן אז הנורה שהייתה נשארת דולקת גם לאחר סגירת הרכב כנראה הייתה מקור הזליגה במידה ולא אז תבדוק בכל זאת מצבר ומתח טעינה.

פורסם
מאור אני ישאל שאלה קודם לכן היית עושה נסיעה של חצי שעה לדוגמא מכבה את המנוע ובא אחרי כמה דקות להניע הרכב היה מניע או לא?

אם תענה לי שכן אז הנורה שהייתה נשארת דולקת גם לאחר סגירת הרכב כנראה הייתה מקור הזליגה במידה ולא אז תבדוק בכל זאת מצבר ומתח טעינה.

תשובה לשאלה ראשונה זה לא, אפילו אחרי שניה היא לא הייתה מניעה.

עידן רק שתדע יצאתי עכשיו החוצה עם תחתונים לנסות שוב והופ היא מניעה, הרכב עדיין לא קר אבל עדיין :-D.

במידה וזאת הייתה הבעייה, מישהו יכול להסביר איך מנורה כזאת קטנה צורכת מתח ברמה שלא מאפשרת לרכב להניע?

• תוכן חדש...