Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יודע כמה שאתה צודק.

בהאצות הרכב הזה פחות טוב אחרי הכל זה סה"כ 1.6 אטמוספרי (אבל הילוכים)

מה שכן בפניות הוא מתנהג מדהים וכן יש רגעים שאני לוחץ בסיבוב אבל סה"כ אני נהג רגוע ולא מתפרע עם הרכב

אני אוהב אותו מאוד, שומר עליו ומשקיע בו כל מה שצריך שיהיה מושלם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רשמתי לפני, דווקא אני הרבה בפתח תקווה חבל שלא בדקתי שם.

לא התכוונתי לפקפק בך פשוט המחירים שציינת כ"כ זולים שפשוט לא נשמע לי הגיוני אחרי כל הסקר הענקי שעשיתי והמחירים היו מופקעים כמעט פי 2 ממה שציינת ולכן נאלצתי להסתפק באוטודיפו וויקינג ב1000 שקלים (999).

מצד שני לסוע עד יפו בשביל צמיגים זה רחוק ובזבוז זמן (אני מרעננה) אבל פתח תקווה בצמיגי ישיר זה לא בדקתי.

לא נורא עכשיו נשאר רק להנות מהם ואללהה ראסק :-)

בזמנו הייתי נוסע גם מנתניה ליפו... החסכון אדיר ואתה אפילו מקבל צמיגים יותר טריים בגלל התחלופה הגבוהה שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אתה לא יודע כמה שאתה צודק.

בהאצות הרכב הזה פחות טוב אחרי הכל זה סה"כ 1.6 אטמוספרי (אבל הילוכים)

מה שכן בפניות הוא מתנהג מדהים וכן יש רגעים שאני לוחץ בסיבוב אבל סה"כ אני נהג רגוע ולא מתפרע עם הרכב

אני אוהב אותו מאוד, שומר עליו ומשקיע בו כל מה שצריך שיהיה מושלם.

מוזר אני בטוח שרשמתי שזה סה"כ 1.6 לא אטמוספרי.

פורסם

זה אני תיקנתי לך.

"לא אטמוספרי" זה אומר שהוא עם טורבו, יש לך טורבו? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

VIKING אכן מיוצרים במפעל של קונטיננטל בצרפת, אך אני אישית לא אוהב אותם. והם נחותים מהמישלין ENERGY. בדקתי זאת בפוקוס 2.0 ליטר שהורכבו עליהם ENERGY מהמפעל. אפילו מישלין יבשים בני 4 שנים אחזו יותר טוב מה-VIKING.

מה שעוד, רוחב הסוליה בויקינג קטנה יותר מהאנרג'י.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
זה אני תיקנתי לך.

"לא אטמוספרי" זה אומר שהוא עם טורבו, יש לך טורבו? :shock:

חשבתי שזה להיפך, לא אין לי טורבו.

אבל לרגע חשבתי שאני הוזה או משהו לא הבנתי לאן ה "לא" נעלם פתאום :)

VIKING אכן מיוצרים במפעל של קונטיננטל בצרפת, אך אני אישית לא אוהב אותם. והם נחותים מהמישלין ENERGY. בדקתי זאת בפוקוס 2.0 ליטר שהורכבו עליהם ENERGY מהמפעל. אפילו מישלין יבשים בני 4 שנים אחזו יותר טוב מה-VIKING.

מה שעוד, רוחב הסוליה בויקינג קטנה יותר מהאנרג'י.

אני דווקא חושב אחרת, הוויקינג מתנהגים יותר טוב מהמישלין, יותר נוחים מהם ואוחזים יותר טוב.

את המישלין היה לי על הרכב כחודשיים (מאז שרכשתי את האוטו) ואני יודע איך את מתנהגים את יבש,רטוב, ופניות חדשות.

לפי מה שנוכחתי לדעת על השטח הויקינג גמרו לי לעשות "ואווו".

פורסם

ברור שתרגיש שיפור כאשר תחליף צמיג גמור (בני כמה היו המוחלפים?) מול צמיג חדש.

למרות שכבר יצא לי לראות מצבים בהם צמיגי מישלין/פירלי גמורים מתים אחזו יותר טוב מצמיגי זבל חדשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ר

אשית - לא רציתי לבאס אותך אבל אני לא יכול להיות צבוע ולהסתער בברכות כשאני רואה קניה לא נבונה.

שנית - לא אמרתי לך להוסיף עוד לתקציב כי אין לזה סוף. מה שצריך לעשות זה להציב גבול עליון ולחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף, לצורך העניין רכשתי לפני כחודש רביעייה TOYO PROXES TPT שהוא צמיג

טוב משמעותית , במידה 195.60.R15 במחיר יותר זול ממה שאתה שילמת על הויקינגים באוטודיפו.

אייל, במקרה אני מכיר את מחירי המחירונים ואת ההנחה לפנצריות. אתה קיבלת כנראה מחיר שהוא המחיר פנצריה. עם המחירון החדש - פנצריות מקבלות את הצמיגים האלו במחיר של כ 1026 שקלים (אחרי מע"מ) שההנחות הנוספות שלהן זה עד 7% לפנצריות גדולות שמביא את המחיר ל 951 שקלים לפנצריות ענקיות. תסכים איתי שלא סביר שימכרו לצרכן רגיל 4 צמיגים עם פרוק והרכבה וירוויחו פחות מ 48 ש"ח לרבעיית צמיגים נכון?

באופן כללי - אני בהחלט חושב שעדיף לשלם קצת יותר ולקבל צמיגים טובים, שתצטרכו לבלום בלימת חרום אתם תרוויחו כל שקל בריבית דריבית דריבית.

ומישלין אנרג'י - אחלה צמיג לדריפטים - אחיזה נמוכה יחסית וחתכים נמוכים. בהחלט צמיג ביינוני.

פורסם

כמו שאמרתי אין לי רכב מירוצים ואין לי טורבו ואין לי כל כוונה לקחת פניה ב 100 קמ"ש כמו שאתם עושים כך

אה, כי אם תסע לך בכביש ופתאום יקפוץ איזה משהו, או איזה מישהו יחתוך אותך - אתה תמשיך ישר? ובלימות חירום עושים רק במהירות נמוכה? באמת שזאת השקפת עולם ישראלית מגעילה שכזאת שמשום מה אנשים חושבים שאם אין להם רכב מירוץ אז הם לא צריכים אחיזת כביש, כאילו מה? אף פעם לא יקפוץ לך ילד לכביש? אף פעם לא תצטרך לבצע תמרון מהיר? אתה מבין ש450-600 שקל שחסכת לתקופה של 3 שנים זה ההבדל בין תמרון התחמקות מוצלך לסבסוב הרכב ואולי תאונה? או אולי 5-6 מטר בבלימת חירום למשל?

תאמינו לי שאם הצמיגים האלה לא היו טובים לנסיעה לא היו מוכרים אותם ולא היה עליהם תקן של משרד התחבורה שכן הוא היה אוסר

על יבוא צמיגים כאלה. אני עדיין לא ראיתי אף שוטר שעוצר מישהו בצד בגלל שיש לו צמיגים של ברום או הנקוק וכדומה.

אה, כי הכל במדינה הזאת עובד על תקנות וחוקים, כי צמיגים מסוכנים(כן כן - מסוכנים!!) לא נמכרים בפנצ'ריות? כי אבי כהן ויוסי שרגא לא נוסעים עם צמיגי טייפון, או גודרייד או חרטא בפיתה אחרים?

על שוטרים דיברת? אני אפילו לא אדבר..

למה לקטול צמיג בן יום חדש בגלל החברה. כמו שאמרתי וציינתי בתחילת השירשור שאני לא גודש ולא מבקש ביצועיים ספורטיביים

אם כך היה ברור שהייתי מצטייד בצמיגי ספורט. המטרה היתה להחליף צמיגים אחוריים בלבד שכן הם היו יבשים (ולא שחוקים) ופשוט העדפתי להחליף את כל הרביעייה. אני לא חושב ורואה בכך כל סכנה שאני עולה על הכביש.

VIKING היא חברה ידועה שמוכרת את מוצרייה בכל העולם, אני לא חושב שהם מוכרים זבל כי אחרת אולי הם כבר לא היו קיימים. כל הצמיגים הסיניים הם זבל - אבל הם חיים ובועטים, אז מה זה אומר?

וחוץ מזה עשיתי חיפוש פה בפורום ודווקא ניתקלתי בביקורות טובות עליהם מאת KOMPY (לפני שרכשתי את הצמיגים).

12345

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קנית רביעייה במחיר של חצי צמיג שלי...

כך שאם המטרה הייתה לחסוך כסף, הצלחת. ואם הצמיגים גם סבירים+ אז הרווחת.

תהנה :)

פורסם

גיל, לא יפה! :-D

ואני חייב להסכים עם כל מילה ומילה ששלייקס רשם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...