Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול ביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מכרתי את הרכב, עשיתי העברת בעלות, ועכשיו אני מעוניין לבטל את הביטוח.

סוכן הביטוח מסרב לבטל מבלי שאחזיר לו את תעודת הביטוח המקורית, שהשארתי בתא הכפפות, ואינני מצליח לתפוס את הקונה המאושר.

לשאלתי:

האם סוכן הביטוח מנסה להערים עלי קשיים כדי שלא אבטל או כדי להחזיק אותי עוד כמה שבועות?

האם בד"כ ניתן לבטל ללא הנייר הנ"ל?

נראה לי מעט מוזר שבמאה ה-21 אני צריך להראות אישור מקורי למשהו, אבל אולי זה אני והפרנויות שלי.

אשמח לתגובותיכם

פורסם

אכן כך, בכל חברות הביטוח דורשים את תעודת ביטוח החובה המקורית חזרה במידה ואתה מבטל/מקפיא את הביטוח.

תחשוב מבחינה הגיונית למה ואם עדיין אתה לא מצליח להגיע לסיבה תרשום ואני אגיד לך

פורסם

צר לי, כנראה שזה מעבר להבנתי.

אשמח לדעת מהי הסיבה ההגיונית, במידה וישנה.

רוב תודות

פורסם

כשמכרתי את הרכב שלי,חתמתי אצל הסוכנת ביטוח על הצהרה שביטוח הרכב אבד.לא היו עם זה שום בעיות.

הרי אם היית מאבד את הנייר,הסוכן בטוח היה מוציא לך חדש.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הסוכן ניסה להסביר לי שהקונה יכול להשתמש בביטוח כל עוד הנייר בידיו - מה שלחלוטין לא נכון.

הביטוח הוא על שמי בלבד, וכמובן שכל נהג אחר - גם בתקופה שהרכב היה בבעלותי - לא היה יכול להשתמש בו.

וזה מה שמעצבן אותי: כל עוד אני משלם על הביטוח רק אני יכול להשתמש בו, ופתאום - כאשר אני מעוניין לבטלו - הוא תקף עבור כל נהג. עאלק.

כאשר הצגתי את הנקודה הזו הוא אמר שזו מדיניות החברה ואין מה לעשות, חוץ מללכת למשטרה ולהצהיר שהביטוח אבד.

אני לא רוצה לשקר, אבל אם זו הדרך אז מה אפשר לעשות.

פורסם

צודק. זה לא שקר.

פשוט נראה לי מצחיק להטריד את המשטרה על שטויות כאלה, יש להם עבודה אמיתית לעשות (וגם לי, אבל ניחא)

פורסם

הסוכן צודק, ואכן דרושה התעודה המקורית לצורך ביטול ביטוח החובה. מצד שני, אין צורך לגשת לתחנת המשטרה ולהצהיר על אובדן תעודת ביטוח חובה. זאת אינה תעודה מזהה ואינה תעודה רישמית של מדינת ישראל (בניגוד לרישיון, תעודת זהות או לוחית רישוי לרכב, למשל).

מצד שלישי, בכל תחנת משטרה יש 24 שעות ביממה שוטר שעוסק בדיוק בנושאים האלו. גם אם היית צריך לגשת למשטרה, זאת לא היתה טרחה עבורם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נראה שמשטרה באמת כל כך עסוקה בימינו לפחות לא לפי התוצאות שהם מציגים, כך שהסר דאגה מלבך גש לתחנת משטרה והם כבר ישמחו לתת לך שירות שכזה וזאת בתנאי שזה לא ידרוש מאשר לשים חותמת על איזה תופס, כי אחרת אכלתה אותה.

• תוכן חדש...