Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב רן שושני!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:lol::twisted::wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש שמועה רובצת ברחבי הבירה שהחיפו כבר נוסעת!

מה זה נוסעת...

אפילו הספיקו לגנוב לו דברים (כמובן שדברים לא שלו) מתוכה...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

כמו שנאמר - הסנדלרים הולכים יחפים...(מקווה שמה שנגנב זה לא חקלים של הלמברטה :) )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודות, אכן החיפושית השמנמנה נוסעת ואפילו טוב, כמובן שעכשיו רק מתחיל הסיפור האמיתי,

ממש ברגעים אלה נמצאת תחת ידיו של המנתח ד"ר אנטולי, שהספיק להראות לי כיצד אילף חתולת רחוב

לעמוד לו על הכתף לקפוץ ולרקוד ככלב מאולף...

אנטולי אהב מאוד את החיפושית, כיוון שהיא מקורית כימעט לחלוטין ולא נעשו בה קיצורי דרך

משמעותיים, שמנייה בני העשור+ ניגרים, ושמנים מדור אחר יחליפו אותם, החיפושית תעבור הכנה לטסט

ואני מצטט את הד"ר :" אם היא תעבור טסט שלי היא תעבור בכל מכון טסט!"

ניבדקו כל המערכות ולא נמצאו ליקויים משמעותיים, למעט יצנורות בלמים שהיו יבשים קצת, ושתי גומיות

קרועות של הציריות.

מחר בערב החיפושית תהיה מוכנה ואני מקווה לסיים את הכל עד לסוף השבוע הזה אות תחילת שבוע הבא...

אבל עדיין מוקדם לברך על הגמור כאמור מכאן מתחילה מסכת היסוריים האמיתית שיפוץ החיפושית בתקציב אפסי

בשתי ידיים או יותר (מי שרוצה להצטרף מוזמן) - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
מה זה נוסעת...

אפילו הספיקו לגנוב לו דברים (כמובן שדברים לא שלו) מתוכה...

:oops::oops::oops::oops::oops:.....

אני והאקדח היינו רחוקים מרחק נגיעה מהפושע שגנב את הכבלים של יוני...ועכשיו הצטמצם תקציב השיפוץ במחיר כבלים חדשים...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היום הייתי אצל אנטולי והראתי לו את הגריס לדיסטרבוטור שקניתי לך ואת המסנן דלק בתוך המיכל

אנחנו רק מדברים והוא מצביע לי על הליפט ואומר לי "של מי זה??"

אני רואה עוד חיפושית הזוייה ואז אני מבין שזה החיפושית של שושני

הייתי נרגש לדעת שסוף סוף החיפושית הזאת מתחילה איך שהו את חייה החדשים אצל בעלים אוהב ומסור

סליחה שושני שאין לי זמן לבוא ולעבוד איתך על הכלה שלך.

גם החיפושית שלי צריכה קצת אהבה בזמו האחרון ואין לי לתת לה.

יאללה שיהיה בשעה טובה!

רוצה כבר לראות את החיפושית שלך עם מדבקה של הטסט.

ישי

פורסם
תודות, אכן החיפושית השמנמנה נוסעת ואפילו טוב, כמובן שעכשיו רק מתחיל הסיפור האמיתי,

ממש ברגעים אלה נמצאת תחת ידיו של המנתח ד"ר אנטולי, שהספיק להראות לי כיצד אילף חתולת רחוב

לעמוד לו על הכתף לקפוץ ולרקוד ככלב מאולף...

אנטולי אהב מאוד את החיפושית, כיוון שהיא מקורית כימעט לחלוטין ולא נעשו בה קיצורי דרך

משמעותיים, שמנייה בני העשור+ ניגרים, ושמנים מדור אחר יחליפו אותם, החיפושית תעבור הכנה לטסט

ואני מצטט את הד"ר :" אם היא תעבור טסט שלי היא תעבור בכל מכון טסט!"

ניבדקו כל המערכות ולא נמצאו ליקויים משמעותיים, למעט יצנורות בלמים שהיו יבשים קצת, ושתי גומיות

קרועות של הציריות.

מחר בערב החיפושית תהיה מוכנה ואני מקווה לסיים את הכל עד לסוף השבוע הזה אות תחילת שבוע הבא...

אבל עדיין מוקדם לברך על הגמור כאמור מכאן מתחילה מסכת היסוריים האמיתית שיפוץ החיפושית בתקציב אפסי

בשתי ידיים או יותר (מי שרוצה להצטרף מוזמן) - רן

זאת אומרת תשע וחצי אצבעות ? :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עכשיו יש לך הזדמנות להגיע ללא מזגן לחולון ולהתרענן אצלי בעסק ל"פלודה",אם תחליט על יום ששי נוכל לשלב עם אחד המפגשים שבאיזור.

{תוכל לצרף גם מישהו שאולי שכח את הדרך אלי)!!!

• תוכן חדש...