Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

725 סוסים במוסטאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט בדיחה, היום כל גולף הכי פשוטה וכל רכב משפחתי הכי יומרני ובסיסי עולה לנו 100-160 אלף שקל

ושם רכב עם 700 ומשהו כוח סוס , רכב על! עולה אותו סכום אם זה לא בדיחה אז ספרו לי משהו אחר שיצחיק אותי

פורסם

מי מזמין אחת כזו לישראל?:lol:

עם כזה יחס בין המחיר לתמורה (גם בהתחשב בעובדה שהרכב הזה בארץ יעלה כ500K ביבוא אישי) עדיין אנו צפויים לראות כאלה. איפה שרשור הסופרב ויחס הפח\שקל? (כאן זה כוח סוס\שקל).

פורסם

תכלס אין סוף לדברים האלה, הדבר היחידי שמפריד זה הכסף כמובן, אבל מה אפשר כבר לעשות עם כל הסוסים האלה בארץ?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
תכלס אין סוף לדברים האלה, הדבר היחידי שמפריד זה הכסף כמובן, אבל מה אפשר כבר לעשות עם כל הסוסים האלה בארץ?

לטשטש לוחית רישוי ולהתפס על 200 קמ"ש :lol:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לטשטש לוחית רישוי ולהתפס על 200 קמ"ש :lol:

בשביל אוטו כזה 200 קמ"ש זה רק ידגדג לו.לא סתם קוראים לו "נחש על" כך שלא נראה לי שהוא יתפס :lol:

פורסם

השלבי (GT500 קוברה) עולה לבדה 50K בדולרים

השיפור םא הבנתי נכון מהכתבה עולה 140 אלף שקל

340 לפני מיסים? יש סיכוי לפגוש כאלו בארץ? קשה לי להאמין, אולי הבחור עם הפורד GT :)

אני רק לא מבין מה הקטע של 750 כ"ס...באמת שאני מעדיף את הV6 הפשוטה...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

מה הקטע? להגיד "לי יש יותר".

חוץ מזה שזה הופך את הרכב ליותר יחודי עבור אלו אשר יכולים להרשות לעצמם את הרכב וכל מה שמסביב.

• תוכן חדש...