Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מבן אדם פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וחצי ואני נמצא דיי הרבה על הכביש

אני רוצה להשכיר האמר מבן אדם פרטי לספטמבר ליום הולדת של חברה ( מיום שבת בערב עד יום ראשון בערב )

האם זה ריאלי ? אתם חושבים מישהו יהיה מוכן להשכיר לי ?

אני מוכן לשלם 1000 שקל.

פורסם

אני לא חושב שבן אדם פרטי יסכים להשכיר את הרכ שלו כי הוא לא צריך את כל הכאב ראש הזה עליו, תנסה חברות השכרות של רכבי יוקרה, לא ראיתי עדיין האמר בחברות השכרה אבל אני מאמין שיש, אולי אחד מחברי הפורום מכיר חברת השכרה שמשכירה את הרכב הזה, למרות שלדעתי המחיר שהצבת לעצמך נמוך מדי

פורסם

אתה בן 17וחצי.

אם זה לא חבר של המשפחה או מישהו אחר שמכיר אותך, סביר להניח שאףאחד לא יקח את הסיכון.

מה גם שרק התוספת של נהג חדש בן 17וחצי לביטוח תקזז נתח נכבד מה1000 ש"ח שאתה מציע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הכל אפשר

השאלה מה תעשה במקרה של תאונה (לא עלינו)

חחח ירדת בזריז מההאמר למאזדה 3...

כן .. חשבתי בקול רעם הבנתי שזה לא ריאלי וגם התקציב שלי זה 1000 טיפה יותר

ואפשר לשכור מאזדה לשבוע בתקציב הזה

פורסם

א. במקרה של תאונה אם הביטוח מגלה שהאוטו היה שכור הביטוח לא חל!

ב. יש חברות שמשכירות לנהגים חדשים וצעירים המחיר הוא סביב 300 ש"ח ליום לאוטו קטן! נראה לי שמ1000 ש"ח יהיה לך הרבה עודף... מה שאתה צריך זה ויזה עם אשראי.

לא כדאי לשכור בשחור ואז אם חלילה קורה משהו אין ביטוח היו חכמים כאלה שכבר נפלו עם הרבה הרבה כסף... חבל...

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

דווקא מחברת "אביב", זאת שהבאת לינק אליה, אפשר להשכיר רכב גם בתור נהג חדש (כמובן שבתוספת מחיר).

אז אולי במקום עוד יומיים-שלושה של השכרה, עדיף לך דווקא להשכיר את המאזדה 3 + התוספת של הביטוח ויהיו לך כמה ימים של רכב מושכר עם שקט נפשי למקרה של תאונה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דווקא מחברת "אביב", זאת שהבאת לינק אליה, אפשר להשכיר רכב גם בתור נהג חדש (כמובן שבתוספת מחיר).

אז אולי במקום עוד יומיים-שלושה של השכרה, עדיף לך דווקא להשכיר את המאזדה 3 + התוספת של הביטוח ויהיו לך כמה ימים של רכב מושכר עם שקט נפשי למקרה של תאונה.

הם לא משכירים לבני 17 וחצי , דיברתי איתם .. אפילו לבני 18 לא

פורסם

כן האמת שהגיל זו בעיה לא קטנה, בד"כ משכירים לגילאי 24 ומעלה, אני יכול לחפש לך איזה חברה שמשכירה קורבטים ופורשים וכו'... אבל שוב זה לגיל 24, אם אתה רוצה לעשות את הקומבינה שאבא שלך ישכיר ואתה תנהג, תהנה, אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה

פורסם

ובקשר להאמר - אני יודע שיש לאלדן יש האמר . לא יודע לגבי כמה עולה ולגבי גילאים.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

לא כדאי לעשות קומבינות בקטע הזה, כששוכרים רכב מצלמים את רשיון הנהיגה של השוכר ואם אני לא טועה רק לו מותר לנהוג ברכב.

היתה לי פדיחה כזאת לפני כמה שנים - השאלתי לחבר שלי רכב שכור שקיבלתי מהעבודה (כמובן שלא הסכמתי בהתחלה אבל אחרי שיחה ארוכה של "כולה מקפיץ את חברה שלי לראשון, מה כבר יכול להיות? אם קורה משהו - עליי" השתכנעתי ברוב טיפשותי). יצאנו מהסיפור בנזק של 10,400 ש"ח וגם הייתי צריך לעבוד כמה ימים עם הרכב הפרטי שלי (הפצת סחורה ללקוחות, נסיעות בכל הארץ).

יש חברות שמשכירות לנהגים חדשים, דיברו פה כמה פעמים על אחת כזאת בבני ברק, לדעתי הפיתרון הכי טוב בשבילך.

• תוכן חדש...