Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "עומד" (גורטאה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברחוב שלי עומד רכב ישן ללא טסט (לפחות לפי המדבקות על השמשה הקדמית) עם פנצ'רים כמעט בכל גלגליו ועם מגבים ופנסים שבורים - אקיצר לא זז ממקומו במשך זמן רב.

האם יש פרק זמן שבו יש צורך לפנות למשטרה/עירייה על מנת לבקש מבעל הרכב לפנות את רכבו?

הרחוב שלי גם ככה קצר בחנייה והרכב סתם תופס חנייה ולא משמש אף אחד.

פורסם

תפנה לערייה, אני יודע שבת"א הם נותנים הגבלה של משהו כמו חודש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מתוך האתר של ראשון לציון

http://www.rlz-bitachon.co.il/article-493.htm

30 יום נחשב כרכב נטוש

מתוך האתר של רמת גן

http://www.ramat-gan.muni.il/%D7%94%D7%A2%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%94+%D7%95%D7%90%D7%92%D7%A4%D7%99%D7%94/%D7%90%D7%92%D7%A3+%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%94/%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%AA+%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A+%D7%95%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94/default.htm

60 יום נחשב כרכב נטוש

לכן כדאי כאמור שתפנה למוקד העירוני בדרך כלל טלפונים 106 או 107, ותברר מה הכללים בעיר מגוריך.

פורסם

אתה צריך קודם כל לדווח לעיריה ומאותו רגע הם נותנים תקופה של חודש - חודשיים ובאים לבדוק אם הרכב עדיין שם. אם כן, גוררים אותו.

פורסם

בחיפה עמד רכב כזה מול הבית שלי. הרכב היה מלא באשפה והודבקו עליו מלא מדבקות מהעירייה שדורשות מהבעלים לפנות אותו תוך 30/60 יום (לא זוכר כבר).

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לפעמים יש אספני רכב שמחזיקים רכב כזה לפני שיפוץ, או כ"פירוקיה" לרכב אחר.

מצד שני, רוב הסיכויים שתענה שזו איזו ג'אסטי או פיאסטה

פורסם
בחיפה עמד רכב כזה מול הבית שלי. הרכב היה מלא באשפה והודבקו עליו מלא מדבקות מהעירייה שדורשות מהבעלים לפנות אותו תוך 30/60 יום (לא זוכר כבר).

בשדרות חן בת"א, שזה רחוב עם בעיית חניה קשה, עמדה פיאט פנדה דור ראשון שרופה כליל במשך 9 חודשים, ואני לא מתכוון פלסטיקים שנמסו, האוטו נראה כאילו עשו בפנים קרטושקס.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
תגיד, מה כואב לך?

גש לבעלים ותדבר איתו קודם כל.

אחי אם היה אפשר לדבר עם הבעלים הייתי עושה זאת מזמן.... הוא פשוט לא כ"כ מקשיב לבריות שסובבות אותו, להתווכח וויכוחי סרק עם ארס זה ממש לא הקטע שלי

והרכב ממש לא שווה מיליונים ככה שאין ממה להתרגש, סתם עגלה שבעליה כנראה לא יודע מה לעשות איתה.

• תוכן חדש...