Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום בבוקר הכנסתי את הרכב למוסך מורשה פיאט. (פיאט ספייס 2001 )

הבעייה הייתה שכאשר אני בולם בירידה ובתחילת נסיעה איטית יש רעש של מתכות שמתחכחות בחלק הקידמי התחתון של הרכב.

האבחנה של המוסך היא שדיסק דורש חריטה והבלמים האחוריים דורשים כיון.

השאלה היא כזו:

1. האם חריטה זה המלצה טובה של המוסך ? או שהיה עדיף אם היה ממליץ על החלפה .

2. האם מחיר של 700 שקל על טיפול מסוג זה הוא סביר .?

אשמח לתשובה

תודה

פורסם

א. אין צורך בפונט כ"כ גדול.

ב. אין לנו יכולת לשמוע רעשים דרך הפורום, לכן אנחנו לא נוכל לאבחן את הבעיה כמו שצריך. אם הרעשים באים מהחלק הקדמי התחתון, זה יכול להיות ברקסים, זה יכול להיות מיסבים וזה יכול להיות עוד כל מיני דברים. לכן, חשוב מאוד לא להסתמך על חוו"ד של מוסך אחד, אלא על שניים או שלושה מוסכים. כך תוכל לקבל אינדיקציה ברורה יותר לגבי הבעיה.

ג. מה שאמרו לך - אם זה כשאתה בולם, זה יכול מאוד להיות בלמים הזקוקים לחריטה. האם גם בנסיעה במישור אתה שומע את הרעשים הנ"ל?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

א.סליחה על הפונט הגדול , יצא בטעות

ב.מדובר על רעש שמתרחש לקראת עצירה או בתחילת נסיעה. בנוסף בזמן בלימה בעיקר בירידה יש רעש כמו של מטוס בואינג שנוחת .(והרכב מעט רועד)

תודה

פורסם

האם נדלקה לך אי פעם (או שהיא דלוקה כרגע) נורת חיווי ברקס? [דומה למשהו כזה: ((!))] כי אם כן - הצלחות/רפידות גמורות, ויש צורך בהחלפתן, או שכמו שאמר המוסך, יש צורך בחריטה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...