Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין שני מגברים V15 של ה1500 WATT בצבע שחור לבין PULSE AUDIO ה1600 WATT ואני לא יודע מה לבחור האם אתם תוכלו לעזור לי פחות או יותר ולהגיד מה היתרונות והחסרונות של כל מגבר כי אני רוצה לחבר על המגבר שתי רמקולים קדמיים שתיים אחוריים וסאב האם הם יחזיקו תודה לעונים

פורסם

לי יש את הV15 1500 וזה יותר מדי בשבילו גם אחוריים גם קדמיים וגם סאב.

אצלי מחובר אליו רק אחוריים וסאב והוא מתחמם כעבור כמה זמן ומנתק את עצמו לכמה זמן.

המלצה - המגבר עצמו הוא מגבר טוב , המלצה שלי תחבר אליו רמקולים אחוריים וקדמיים , ולסאב

תקנה מגבר אחר קטן של 600 ואט ככה אולי יותר, משהו בקטנה כזה ותחבר אותו לסאב.

מקווה שעזרתי .

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אדיף שתחסוך עוד כסף ותקנה מגבר יותר איכותי - כך בחשבון בבכדי להגביר 2 זוגות רמקולים וסאב אתה תצתרך שתי מגברים :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

שני המגברים הנ"ל הם בעיקרון אותו הדבר.

דובר על זאת רבות בפורום,מכנים אותם מגברי מדבקה.זבל סיני כלשהו.

מחקז את דברי אלכסנדר 80 עדיף לך לחסוך עוד טיפה ולקנות משהו יותר איכותי.{אפילו מיד שניה}

אבל אם בכל זאת אתה נעול על אלו, קח את הזול מבניהם.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

יש כאן אנשים שעונים סתם בלי לדעת תפסיקו להטעות אנשים סתם.

הוא מדבר על המגבר הנ"ל PULSE AUDIO דגם BA4400

המגבר בהחלט לא זהה לcardinal אלא לmac audio z4200 מגבר נחמד מאד, תריץ חיפוש בפורום.

לגביי השאלה השנייה אנחנו מדברים על מגברי 4 ערוצים כך שלא ניתן לחבר 2 זוגות רמקולים + סאב, המלצה שלי תקנה את המגבר pulse audio ותגביר קדמיים + סאב אבל אם אתה ממש עקשן תאלץ לקנות 2 מגברים או מגבר 6 ערוצים.

פורסם

נאור אני לא מטועה סתם.

הפולס ממש לא כמו המאכ.

היה לי את הפולס וכרגע אני עם המאכ Z4200 ותאמין לי ההבדלים ניכרים.

ושניהם עבדו עם אותו הסטאפ.

AmpTw/Mid: genesis st60 AmpWoofer:celesrta fa 2150x AmpSub: jbl GTO 601.1

Tw: hybrid audio legatia l1v2 Mid: hybrid audio legatia L3 Woofer: focal k2p Sub: jbl GTO 2104bp

HU:Alpine CDA 9887 SQ

פורסם

אני יש לי מגבר שעכשיו מותן באוט של SONY XM-4040 ואני אפילו לא יודע כמה וואט הוא ומחוברים עליו רק רמקולים אחוריים של פיוניר 440 WATT ואם אני יביא את ה PULSE AUDIO או את ה V15 אני יחבר עליהם את ברמקולים הקדמיים והאחוריים ועל הסוני אני יחבר רק את הסאב ואם אפשר תתנו לי פרטים על המגבר שיש לי הסוני

תודה

• תוכן חדש...