Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקשר לאונו 1.1,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני שקלתי אולי לרכוש פיאט אונו - IES- S60 ידני 1.1

עכשיו מה זה IES -S60 ?? אפשר הסבר? זה דגם FIRE ?

יש גם חגורות בטיחות מתכוונות ו-"משנת 94 הזרקת דלק נקודתית" מה זאת אומרת כל זה ??

באונו היחידה שראיתי רשום את כל זה והיא שנת 1993 , אלה דברים טובים או מה ?

האוטו יסחב בחיפה ?

פורסם

ies זה רמת גימור, אם אני לא טועה s70 זה הרמה הכי גבוהה ואל תתפוס אותי במילה על זה.

דגם fire זה מנועי ה1000 סמק שנחשבים להכי אמינים ואני ממליץ לך ללכת על מנוע 1.4 בתוך חיפה, ה1.1 גם יסחוב אבל אין כל כך הבדל במחיר בין ה1.4 ל1.1 שיצריך רכישת מנוע חלש יותר.

פורסם

אלי, שום דבר ממה שרשמת לא נכון.

IES זה רמת הגימור של כל הדגמים משנת 1994 ומעלה, פירושה INJECTION ELECTRONIC, רמת איבזור S (בסיסית)

היה דגםים 1.4IES

1.1IES

1.0IES

מנועי 1.0 ו 1.1 הם ממשפחת FIRE.

דגם 1.1IES אינו יכול להיות משנת ייצור 1993, הוא יכול להיות משנת 1994-1995.

פורסם

למה לא יכול להיות ?? הנה..

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=22066&Year=1993

ועוד שאלה מה זה חגורות בטיחות מכוונות ???

ומשנת 94 הזרקת דלק חד נקודתית ??

ושמעתי ש1.1 FIRE הוא סוחב כמו 1.4 לא ??

אני לא יודע אם לקנות או לא כי אני מאזור חיפה ואני מפחד סתם לקנות ולא להנות ממנה (אני גם נהג חדש)..

פורסם

עד 93 היה דגם S60, משנת 94 הדגם מכונה 1.1IES.

אל תתרדש, זה אותו רכב, בגדול.

חגורת בטיחות מתכווננת זו חגורה, שיש לה מספר מצבי גובה, כלומר אפשר להזיז מעלה/מטה את התפסן שלה, שנימצא באיזר הכתף שלך.

בעיקרון, זה לא כ"כ חשוב, ולא מובן לי למה מציינים את זה במפרט של הרכב.

הזרקת דלק זו שיטה מסויימת להזנת הדלק למנוע. ב15 השנים האחרונות משתמשים בשיטה זו.

לפני כן השתמשו במכשיר, ששמו "קרבורטור", שמבצע את אותו הדבר, אבל ביעילות פחותה, ומזהם יותר את הסביבה.

מנוע 1.1 סוחב פחות טוב ממנוע 1.4. ההבדלים לא ממש גדולים, עם מזגן ורכב מלא מרגישים יותר את ההבדל.

פורסם

היה לנו את האוטו כמעט 17 שנה :roll: מודל 92, אבל זה אותו הדבר..

האוטו אמין ביותר מכיוון שהוא מאוד פשוט, כל זה כמובן אם תמצא אחד במצב נורמלי, שזה קשה עד בלתי אפשרי

אני אישית מאוד נהנתי ממנו, נהגתי בו שש שנים.. אצלינו בבאר-שבע השטח פחות או יותר מישורי

יש מצב שבחיפה תרגיש שהאוטו לא כל-כך סוחב בעליות.. רק שתדע שמנוע 1.4 אומנם יותר חזק אבל הוא גם יותר

בעייתי, לדוגמא אם ב 1.1 נקרעת רצועת הטיימינג באמצע הנסיעה לא קורה כלום חוץ מזה שהאוטו נעצר, ב 1.4 צריך להחליף חצי מנוע בגלל תקלה כזאת.. :?

• תוכן חדש...