Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לפני טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איך אפשר לשלם את האגרה באשראי?

2. אם אני מאחר לשלם ולבוא לטסט,[רווח] מה התוצאות?

3. אם אני בכל זאת מאחר,[רווח] ואני מגיע לאחר שבוע מהמועד,[רווח] נכון שאני מסתכן בנסיעה ללא טסט,[רווח] אבל הם יבצעו אותו גם באיחור או ש... [רווח]מה צריך לעשות שזה יהיה בסדר מבחינתם?

פורסם
1. איך אפשר לשלם את האגרה באשראי? על טופס האגרה יש כתובת אינטרנט שבאמצעותה ניתן לשלם.

2. אם אני מאחר לשלם ולבוא לטסט,[רווח] מה התוצאות? תלוי בפרק הזמן שחלף, זה מתחיל בקנס ומסתיים בהעמדה לדין.

3. אם אני בכל זאת מאחר,[רווח] ואני מגיע לאחר שבוע מהמועד,[רווח] נכון שאני מסתכן בנסיעה ללא טסט,[רווח] אבל הם יבצעו אותו גם באיחור או ש... [רווח]מה צריך לעשות שזה יהיה בסדר מבחינתם? להגיע עם טופס אגרה משולם ולבצע טסט. (אם מדובר ברכב מעל 15 שנה, גם בדיקת בלמים ממוסך מורשה).

תשובותי בכחול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה רבה על העזרה!

אם אתה יכול להיות יותר ספיציפי לגבי הזמנים של איחור זה מאוד יעזור.

לגבי הבלמים.הרכב שלי שנת 98 ז"א אין לו 15 שנים.אז לפי מה שהבנתי בולמים הם לא בודקים?

פורסם

קנסות וזמנים לרכב ללא רשיון בר תוקף, בנוסף ישנן גם נק' חובה.

נין להוציא רשיון זמני ל-48 ש' במשרד הרישוי.

בטסט בודקים בהחלט בולמ"ז.

אולי לא מנדנדים את הרכב ע"מ לבדוק את כשירותם, אך בהחלט בודקים נזילות וחופשים. כמו-כן, במידה ובוחן יבחין במהלך הטסט, כי רכבך מתנדנד לו כשיכור, הוא יפסול על אתר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני חושב שהבחור התכוון "האם בודקים את בלמי הרכב (ברקסים), למרות שגיל הרכב קטן מ-15 שנה" ,ולא את בולמי הזעזועים, מה שכמובן הופך את השאלה לטריויאלית בעליל...

ברור שכן!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני חושב שהבחור התכוון "האם בודקים את בלמי הרכב (ברקסים), למרות שגיל הרכב קטן מ-15 שנה" ,ולא את בולמי הזעזועים, מה שכמובן הופך את השאלה לטריויאלית בעליל...

ברור שכן!

חשבתי כך רק בגלל שנאמר שרכב מעל 15 שנים אמור להגיע עם טופס בדיקה "ברקסים תקינים",זה נשמע כאילו הבוחנים לא מתעסקים עם זה.

1.לפי מה שהבנתי ,אפשר לשלם בצ'קים.על שם מי אני רושם את הצ'ק?

2.בעת התשלום אני ישר מקבל חותמת "שולם"?(תשלום בצ'קים),ויכול ללכת לטסט?

3.אני מבין שכנראה השאלה הזאת נשאלה הרבה מאוד פעמים בפורום הזה,אבל אם אפשר לפרט בקטנה את הדברים שבוחן מסתכל אליהם.

מחר יש לי בסיס ואני נותן את כל העבודה הזאת לבן אדם מבוגר עולה חדש,אני חייב לכסות את כל המידע הזה בשביל להסביר ולדעת,ממש לא רוצה שישגעו אותו עם "תיקוני אמצע"!

1.הברקסים שלי לא תקינים,זה כבר בטיפול V

2.הבוקסות של הסרן האחורי יבשות ושומעים את המכות שהרכב מקבל בכביש.הבוחן בודק את זה?(אפשר לזהות שזה קצת יבש)

3.גומי של ווישר טיפה נתלש בצד(האחורי)

4.גומי דוושה קצת נתלשה ונקרע

אלה הדברים שאני יודע עליהם,חוץ מהברקסים אני לא בטוח אם זה פוסל או לא

תודה רבה!

פורסם

לא שמעתי על אפשרות לתשלום אגרת רישוי בצ'ק. רק אשראי (ולהמתין שבוע-שבועיים שהרישיון המשולם יגיע בדואר) או מזומן.

בוקסות בסרן האחורי - אולי יכשילו ואולי לא, תלוי במהות הבעייה והשחיקה.

גומי של וישר - כעיקרון בודקים ואוהבים להכשיל על שטויות כאלו.

גומי דוושה - כעיקרון בודקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אגרת רישוי ניתן לשלם באמצעות המחאה שפרעונה מיידי. על הקבלה מודפס ששולם בצ'ק ומופיעים פרטי הצ'ק.

לאחר התשלום אתה יכול ללכת ישר לטסט.

בטסט בודקים עשרות סעיפים, לא כולם בהקשר של בטיחות הרכב, למשל בדיקת גזים, בדיקת אפוד זוהר, הימצאות פח אשפה, התאמת מס' שילדה ומנוע, לוחית רישוי וכד'. כל סעיף יכול להכשיל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...