Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי בבית ווקס של חברה שנקראת turtle שההורים שלי קנו מזמן, אלא מה? הווקס נקנה בשנת 92

מה דעתכם? ניתן לשימוש? אני מתכוון להשתמש בו על c5,האם להשתמש בו או לקנות חדש כבר?

דבר שני, קראתי הרבה שרשורים פה בפורום על הווקס,

והגעתי למסקנה שיש שתי שיתות טיפול יחד עם הווקס

הראשונה-טיפול יותר משמעותי בו אתה עובר חלק חלק על הרכב,לאחר ששטפת אותי יסודי עם מים, ועובר עם מטלית שנספגה בווקס על כל חלק בנפרד ולאחר שהחלק מתייבש אך לא יבש לגמרי יש לנגב את הווקס עם מטלית יבשה.

השניה-לערבב ווקס עם מים ולשטוף את הרכב.(לאחר השטיפה הרגילה)

עכשיו השאלות-

1.האם זה קריטי לנגב את הווקס(בשיטה הראשונה)לפני שהתייבש לגמרי?

2. האם יש לכם עוד טיפים לאדם שמעולם לא עשה ווקס על רכב שמעולם לא קיבל ווקס?

3. האם עדיף לעשות ווקס בתחנת הדלק?

4. האם ווקס מגן מפני שריטות(ברור של נגד כל השריטות אלא רק החלשות)?

5. האם ווקס שלא נעשה כראוי על הרכב(לדוג לא נוגב כראוי בצורות מעגליות וכו', יכול לגרום לבעיות בחזות הרכב(גושי ווקס?)

6. האם מספיק לעשות ווקס למכונית בצל או שכדאי לחכות לחושך ולקרירות(בקיץ)?

פורסם

השיטה הראשונה היא הטובה והיעילה ביותר. לגבי התיישנות הוואקס של טארטל , מרח ובדוק את גמישות החומר ובמידה ואתה חש גרגירים אזי קנה וואקס חדש.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

1. לא קריטי, אבל זה יותר נוח מפני שכאשר הווקס מתייבש ישארו לך מעין פירורים שאותם קצת יותר מציק לנקות

2. חשוב שהרכב יהיה יבש לאחר רחיצה טובה.

עדיף לעבוד עם מטליות מיקרופיבר, מרח כל פעם על איזור קטן בעזרת המטלית בתנועות מעגליות, המתן שהווקס יתייבש מעט,נגב עם מטלית נקייה ועבור לאיזור הבא.

3. אני מעדיף לבד, כך יוצא הכי טוב.

4. הווקס מגן מפני שריטות ונזקי טבע אחרים.

5. יכולים להישאר שאריות ווקס, אך ניתן לנקות אותם.

6. ווקס יש לבצע כאשר אין שמש על הרכב והפח קריר.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

להיזר מלמרוח את הוקס על חלקי פלסטיק שחורים (שאינם צבועים בצבע הרכב) - הוא משאיר סימנים לבנים שלא ניתן להוריד לגמרי.

• תוכן חדש...