Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת לא מקצועי,

אין דין HU עם 4V וכבלים של 3 מטר,

כדין HU עם 2 וולט וכבלים של 5 מטר.

הגיין הוא פונקציה של עוצמת המוצא.

אתה יכול להיות עם גיין פתוח עד הסוף בלי קליפינג, ואתה יכול להיות עם גיין סגור עד הסוף - ועם!! קליפינג

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם המיליון אני לא מתיל אשמה על אף אחד אני רק זורק נקודה למחשבה לגל.

שצריך לבדוק את המגבר גם .

בעניין תאורית ה1אום שלכם אז ראיתי סאב שהלך גם ב2 אום אז זו רק תאוריה.

**** קיצר אני חושב שמספיק לשחק את משחק הנחושים הזה הוא לא עוזר לגל שיגיע לליאור ושיבדוק את כול המערכת שלו****

פורסם

**** קיצר אני חושב שמספיק לשחק את משחק הנחושים

ממתי אתה מנהל פורום פה ? הבחור פתח שרשור על מנת להתיעץ ולשמוע דעות זה שלא נח לך עם זה לא אומר שצריך להפסיק . זה פורום ומי שרוצה להגיב מוזמן .

בפעם המיליון אני לא מתיל אשמה על אף אחד אני רק זורק נקודה למחשבה

אחרי מידע מאוד מאוד אמין שקיבלתי ממקור שלא רוצה להחשף שעדיף לבדוק טוב טוב את תקינות המגבר.

ממליץ לחברים לקרוא את השירשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=180680&page=2

אתה מספר שיש לך מידע שהמגבר דפוק , אתה ממליץ לכולם לקרוא על רמאות לכאורה של היבואן של המגבר אבל אתה לא מטיל אשמה על אף אחד ממש תמים וצדיק :-)

הפעם אתה אומר שזה מגבר , פעם קודמת אמרת שזה חוטי גישור , אחר כך מתקין התרשל אחר כך תיבה מה יהיה ההסבר המלומד בפעם הבאה ? ברק יפגע בממברנה ולכן היא נקרעת ? :-P

פורסם

אני רואה את השירשור ואני רואה לאף אחד פה אין משהו מועיל להוסיף שיעזור באמת לגל כי אני בניגוד לאנשים שכתבו פה מכיר את מקרה מקרוב ומציע לבדוק את המגבר וזהו.

אני לא מנהל אבל מבקש מאנשים לא להגיב סתם ולעלות לשרת בדפים ועומס וסתם לבלבל את גל.

למשל התגובה שלך ושתגובה שלי מיותרות לשירשור כי אתה ומתחיל להתנגח בי "מי אתה מה אתה מנהל" סתם מעלה עוד ויכוחים ותגובות לא מועילות לגל או לכולם אז לכן ביקשתי מה שביקשתי.

אז אנא ממך לא להיות ילד ולא לתנגח בי .

*** אני לא בא להראות לכם שיבואן הוא רמאי אנירוצה להראות לכם שיש בעיות עם המגבר הזה ושהוא שווה בדיקה וזו הנקודה למחשבה לגל כמובן זה לא אומר שהכול המגבירם לא בסדר אבל גל קנה מגבר יד שנייה לך תידע אולי הוא קנה את אותו אחד שאנחנו מדברים אליו או בעוד אחד שהיה תקול.

פורסם

זה שאתה מכיר את המקרה מקרוב לא אומר שלאנשים אחרים אסור לכתוב דעתם ולנסות לעזור או סתם לכתוב את דעתם , זה הקטע של פורום הרי .

אתה אומר לי לא להתנהג כמו ילד ? בינינו , אתה זה שמתנהג כמו ילד , ההתנהגות הזאת שלך מזכירה לי את הבן שלי - כל פעם שהוא עושה משהו לא טוב הוא ישר טורח לבוא ולהגיד לי "אבא זה לא אני" לפני שבכלל האשימו אותו במשהו ... לפני שאתה מרשה לעצמך להעיר לאנשים אחרים , בדוק את עצמך לפני כי הדרך שבה אתה מתנהל פשוט מביכה כל פעם מחדש ובשרשור כזה לטעון שהמגבר דפוק ולרמוז שזה כי היבואן מושחט ובגלל זה גם הפעם נקרע ID זה שיא אפילו בשבילך. עכשיו במקום לענות כמו ילד בן 20 וקצת תנסה ללמוד איך להתנהג כי בינתיים אתה מזיק רק לעצמך וחבל.

אני כותב את זה כי אנשים אמרו פה דברים מעניינים בלי להאשים או להכפיש , נוצר דיון וכמו תמיד בשרשורים האלו איתך זה מהר מאוד מגיע לעניין אישי .

אם היה לך קצת ניסיון חיים ואיזה שהיא בינה הייתי מבין שהדבר הנכון להגיד בשרשורים האלו שכן , יש בעית איכות בניה ויש בעית אמינות ועמידות של הסאבים המעולים האלו וכולם יודעים את זה כולל היבואן והחברה עצמה ובמקרה ויהיה כשל כזה או אחר אז האחריות תכסה את זה וכך אנשים יהיו שקטים לקנות את הסאב וכולם נרויח מזה . אבל מה אתה עושה ? כל פעם שמשהו צץ אתה בוחר לצאת במחול שדים של מכפישים אותי , מחפשים אותי , לא מפרגנים לי ודואג לספר לכולם שהבעיה בכלל נבעה מתיבה לא מתאימה , מהספקים לא מתאימים , מכיוון לא נכון , מהתקנה לא מקצועית מספיק , ממגבר שתקול ובלי בושה אתה מקשר את זה לסיפור רמאות לכאורה של אותו היבואן ושאנשים לא יגידו אחרת כי הם לא מכירים את המקרה אישית .

פורסם

חברים, אני חושב שבמקרה הנ"ל מדובר על בעיה אחרת מאשר בעיה/תקלה בסאב IDMAX, ברגע שאותה תקלה חוזרת על עצמה אני בטוח שיש פה משהו מעבר לסאב תקול, הסיכוי לדעתי ש 4 סאבים שונים יהיו תקולים אחד אחרי השני הוא מאוד נמוך או אפילו אפסי.

אני חושב שבהחלט נדרשת פה בדיקה יותר מעמיקה מאשר להחליף סאב.

האם נבדקה הבעיה עם סאב אחר מאשר IDMAX?

זה שמגבר יד שנייה זה לא אומר כלום, כולנו רוכשים מגברים גם יד חמישית והם עובדים עד עצם היום הזה ללא בעיות מיוחדות, שוב פעם יכול להיות שבבדיקה יתגלה שהמגבר לא תקין וזה בהחלט יכול להיות אך לא הייתי מכוון את הבעיה למקום מסויים אלא יש לבדוק רכיב רכיב וחיווט ולנסות להבין את שורש הבעיה.

האשמות, התנגחויות למיניהם לא תורמות לאף אחד ובמיוחד לא לפותח השרשור.

אני מציע לחכות שגל (פותח השרשור) יבדוק בצורה מעמיקה את המערכת ויחזור לעדכן את כולנו (במידה וירצה) מה היה שורש הבעיה.

כולנו נוכל ללמוד מזה.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אדגר משתמש פרו מבחנתי, הבחור יודע טוב מאוד מה הוא עושה, משתמש ברכיבים איכותיים, ועובד איתם מאוד בעדינות. זה לא הפריע ל2 IDMAX להקרע אצלו בלי להתבלבל.

רק מעבר ל4 אום הפסיק את הסאגה.

ככה בלי לשים לב, ובלי כוונה - אדי זרק עוד משתמש (הפעם ב2 אום) שנקרע לו הסאב.

אני פה בפורום לא מעט זמן. ולא זכור לי כמעט מיקרים שנקרע לסאב ממברנה מלבד לסאבים מתוצרת ID.

בכלל הריי שרוב העומסים שפועלים על אלמנט בשימוש לא נכון, הם על הסליל ולא על הממברנה. ממברנה אמורה להיות מ-א-ו-ד חזקה. יש סרטונים בYOUTUBE שמראים איך בן אדם בוגר עומד עליה בלי לקרוע אותה.

ציינו פה כבר מספר אנשים ואני אחזק ואציין שוב. כל פעם למפיץ בפורום יש תירוץ אחר.

פעם אחת זאת ההתקנה (למרות שמדובר במתקין מכובד)

פעם אחת זה החיווט (למרות שאין שום הגיון חשמלי)

פעם אחת זאת התיבה (למרות שהיא עומדת בהצהרות יצרן!)

פעם אחת זה המגבר (למרות שמדובר במגבר ממותג מאוד איכותי, מכובד, ומוערך)

כמה עוד תירוצים נשמע ? כמה עוד ניסיון להחפיש את כל העולם ואחותו יהיה פה, כדי להוציא סאבים של ID טהורים. זה פשוט ביזיון.

פורסם

עוד שרשור שירד לפסים אישיים.

השרשור ננעל. ברגע שיהיה לפותח השרשור מה לעדכן הוא מוזמן לפתוח שרשור חדש, עד אז שיהיה לכולם לילה טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...