Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי תאונה ייעוץ ושאלות .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כרגע חזרתי הביתה לאחר תאונה , ברוב טפשותי נכנסתי לצומת באדום מלא ומכונית שעמדה בנתיב מולי ופנתה ימינה נכנסה גם , כ5 מטרים לפני הצומת אני במהירות של כ 55 קמ"ש קלטתי אותה ולחצתי ברקס האוטו השמיע חריקה וגלש לתוך הצומת ונכנסתי בה בחלק הקדמי . התוצאה היא שצד ימין שלה קבל כיפוף רציני ובאוטו שלי כל הגריל גשר החזית ומכסה המנוע התקפלו פנימה האוטו שלי הלך לגמרי ( שרייד 93 ) .

חשוב לציין שהאוטו שלה הוא סריון של העבודה .

לשנינו יש ביטוח חובה + צד ג וסביר להניח שלה יש גם מקיף .

חשוב לציין כי אין נפגעים בגוף גם אני והיא הלכנו החלפנו פרטים .

בשלב מסויים הבחנתי כי אני מדמם מהברך בגלל סריטות קטנות ולא רציניות והיא החלה להתלונן על כאבים חלשים בברך ,

חשוב לציין כי נכנסתי בצד ימין של האוטו שלה והיא יושבת בצד שמואל .

ובכן לשאלות :

האם הביטוח שלה אמור לחסות גם את הנזק לאוטו שלי ?

מהם הסיכויים שהיא תגיש תלונה במשטרה ואני יזומן למשפט או יקבל עונש ? , איך היא יכולה להוכיח באמת את המקרה ?

אין שום נפגעי גוף בינתיים חוץ מהתלונות המוזרות שלה על הברך האם המשטרה מתעסקת בזה בכלל או שזה רק עניין של הביטוחים ? (היא הלכה יפה מאוד אחרכך ) .

- חשוב לציין שאני נהג חדש !

- אני פשוט לא מאמין שזה קרה לי אני פשוט הנהג הכי זהיר שיש ולא כמו כל הילדים שמשתוללים פשוט הראש היה במקום אחר .

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפעילים את הביטוח של מי שאשם...

אתה נסעת באדום, זה אומר שהביטוח שלך ישתתף ואתה תשלם השתתפות עצמית.

גם לי קרה לפני שעתיים מקרה דומה כאשר אני נוסע בירידה ופתאום איזה אידיוט נוסע באדום שתינו על 60 קמש שברתי הגה שמאלה כדי להתחמק כמעט נכנסתי ברמזור.

פורסם

אין שום נפגעי גוף בינתיים חוץ מהתלונות המוזרות שלה על הברך האם המשטרה מתעסקת בזה בכלל או שזה רק עניין של הביטוחים ? (היא הלכה יפה מאוד אחרכך ) .

אם היא התלוננה שנפגע ברך, אז זה כבר תאונה עם נפגעים. איך היא הלכה אחרי התאונה, זה לא אומר כלום לגבי נזק שהיא קיבלה, רק רופא שיאבחן את זה יוכל להגיד אם היה נזק כתוצאה מתאונה או לא.

האם הביטוח שלה אמור לחסות גם את הנזק לאוטו שלי ?

לא הבנתי משהו בסיפור שלך. הגרבת הזאת עם סיריון נסע כאשר היה לה אור ירוק? בכל מיקרה נכנסת לצומת באדום, לפי דעתי זה בסיס מספיק טוב לחברת ביטוח של הגברת לא לשלם על הנזק שלך.

- אני פשוט לא מאמין שזה קרה לי אני פשוט הנהג הכי זהיר שיש ולא כמו כל הילדים שמשתוללים פשוט הראש היה במקום אחר .

אם נכנסת באדום, אתה כבר לא נהג הכי זהיר שיש. מספיק פעם אחד לא להיות בסדר, כדי להיות לא בסדר בכלל.

הכי חשוב, שאחרי התאונה כל הצדדים יכלו ללכת בכוחות עצמם וכולם שרדו. קח את המקרה שהיה, תפיק ממנו לקחים לפעמים הבאות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פותח השרשור, נראה שאתה לא קורא בפורום :-)

אז אתה צריך לדעת שאתה במצב דיי דפוק עכשיו.

קודם כל אם הנהגת תתלונן למשטרה שהיא נפגעה ממך בתאונה (גם אם היא לא באמת נפגעה, היא רק צריכה ללכת לבדיקות וזה מספיק כבר) אז יכול להיות שיקחו לך אפילו את הרשיון או אפילו משפט וסיפורים לא נעימים.

ודבר שני, אם אתה האשם (נכנסת באדום כי חלמת) אז לא רק שהביטוח שלה או שלך לא ישלם לך על האוטו, אלה שהביטוח שלך יצטרך לשלם לביטוח שלה - ולך המחיר של הביטוח יעלה בפעם הבאה. אם לביטוח שלך יש השתתפות עצמית תצטרך לשלם אותה.

אם אתה לא אשם - זה חשוב מאוד להדגיש מי אשם ומי לא! אל תזלזל בזה כי זה ידפוק אותך... אם אתה לא אשם אז אמורים לשלם לך על תיקון האוטו או את הערך שלו אם הוא טוטאלוסט

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היי,

מצטער לשמוע על התאונה, אני שמח שיצאתם בזול יחסית ונקווה שהדברים לא יחמירו בהיבט של הפציעות.

אבל, אני חייב לציין עשית מזה עניין גדול, כשמדובר במשהו מאד פשוט. שים לב:

עברת באדום, גרמת לתאונה.

שא בתוצאות, כולל הצד ביטוחי ואם היא תגיש תלונה במשטרה (על מנת לכסות את ההוצאות הרפואיות אם יהיו), תישא גם בהשלכות המשפטיות.

יש אנשים שלא נכנסים לצומת באדום כי הם יודעים מראש מה יהיו התוצאות, ויש כאלו שלומדים בדרך הפחות נעימה. העיקר שעכשיו אתה יודע וזה לא יקרה לך שוב.

וזהו, זה כל העניין.

דני G.

פורסם

אני ממש לא מזלזל אני יושב בבית ואוכל סרטים על משטרה שלילה ואיך אני מגיע מחר לעבודה .

בעניין הכספי אין לי דאגה לשלם והכל הדאגה שלי היא לגבי הרשיון שלי ונקווה שאני יצא בזול .

מה שבטוח שאת הלקחים אני יפיק ולא כלכך מהר אני חוזר לכביש גם ההורים המודאגים וגםאין לי בכלל אוטו עכשיו .

פורסם

תקשיב אם החלפתם פרטים וגם מספריי טלפון , תתקשר ותדבר איתה שתנסה לסגור את זה ביניכם.

תגיד לי שהרשיון שלך מאוד חשוב לך באופן כללי וגם בגלל העבודה , וגם תגיד לה איך היא תרגיש שתזרק מהעבודה שלך בגלל שאולי יילך לך הרשיון. תנסה אולי לשחק על המצפון שלה .

וכל זאת אתה בכלל לא יודע אם היא תפנה למשטרה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
שברתי הגה שמאלה כדי להתחמק כמעט נכנסתי ברמזור.

מתנצל שזה לא כ"כ קשור לנושא, אבל מעניין אותי מה קורה במקרה שמישהו גורם לך לסטות ואתה נכנס במשהו/מישהו בגללו. ניתן לתבוע את הביטוח שלו? (תאורטית, נניח שהוא מוסר פרטים ומודה ולא עושה בעיות).

פורסם

אמא שלי התקשרה אליה בשביל לבדוק מה העניינים ולשאול מה שלומה והיא אמרה שהיא החלה להרגיש כאבים ביד וברגל ושהיא הלכה למיון אז כנראה שהוגשה גם תלונה , אני מאוד עצוב וחבל שדפקתי לעצמי כלכך הרבה ב 3 שניות . =\

( האמת הקטע עם העבודה נכון כי אני באמת שליח פיצה ובלי רשיון אני נשאר גם בלי עבודה .

פורסם
שלום כרגע חזרתי הביתה לאחר תאונה , ברוב טפשותי נכנסתי לצומת באדום מלא ומכונית שעמדה בנתיב מולי ופנתה ימינה נראה לי שהיא פנתה שמאלה נכנסה גם , כ5 מטרים לפני הצומת אני במהירות של כ 55 קמ"ש קלטתי אותה ולחצתי ברקס האוטו השמיע חריקה וגלש לתוך הצומת ונכנסתי בה בחלק הקדמי . התוצאה היא שצד ימין שלה קבל כיפוף רציני ובאוטו שלי כל הגריל גשר החזית ומכסה המנוע התקפלו פנימה האוטו שלי הלך לגמרי ( שרייד 93 ) .

חשוב לציין שהאוטו שלה הוא סריון של העבודה .

לשנינו יש ביטוח חובה + צד ג וסביר להניח שלה יש גם מקיף .

חשוב לציין כי אין נפגעים בגוף גם אני והיא הלכנו החלפנו פרטים .

בשלב מסויים הבחנתי כי אני מדמם מהברך בגלל סריטות קטנות ולא רציניות והיא החלה להתלונן על כאבים חלשים בברך ,

חשוב לציין כי נכנסתי בצד ימין של האוטו שלה והיא יושבת בצד שמואל .

ובכן לשאלות :

האם הביטוח שלה אמור לחסות לכסות גם את הנזק לאוטו שלי ? כשכתבת את זה היית אני מניח תחת השפעת התאונה

מהם הסיכויים שהיא תגיש תלונה במשטרה ואני יזומן למשפט או יקבל עונש ? , איך היא יכולה להוכיח באמת את המקרה ?

- אני פשוט לא מאמין שזה קרה לי אני פשוט הנהג הכי זהיר שיש אז אתה לא ולא כמו כל הילדים שמשתוללים פשוט הראש היה במקום אחר בדיוק כך קורות תאונות .

מדבר חמור הפרשה יכולה להיות חמורה עוד יותר.

כניסה באור אדום לצומת ,נסיעה בחוסר זהירות ,גרימת תאונה עם נפגעים. ( ברצח ארלוזרוב לא יאשימו אותך כעת.)

בטוח - יש לך צד ג' וחובה- יכסה לגברת את כל הוצאותיה. אתה תשלם פרמיה מוגדלת בשנה הבאה +השתתפות עצמית על התאונה. על מכוניתך אף אחד לא ישלם לך אגורה חוץ מסוחר מהפירוקיה הקרובה.

בד"כ אם מערבים בטוח חובה , מערבים גם את המשטרע.

נסה להגיע עם הגברת להבנה - עם באמת לא קרה לה כלום והלכה למיון רק כדי לכסות עצמה במקרה שתחול החמרה, תציע לה לשלם את כל הוצאות מחלקת המיון בבית חולים כדי שכדור השלג לא יתחיל להתגלגל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני ממש לא מזלזל אני יושב בבית ואוכל סרטים על משטרה שלילה ואיך אני מגיע מחר לעבודה .

בעניין הכספי אין לי דאגה לשלם והכל הדאגה שלי היא לגבי הרשיון שלי ונקווה שאני יצא בזול .

מה שבטוח שאת הלקחים אני יפיק ולא כלכך מהר אני חוזר לכביש גם ההורים המודאגים וגםאין לי בכלל אוטו עכשיו .

כל עוד רשיון הנהיגה שלך לא נשלל,

אני ממליץ לך שלא להימנע מנהיגה.

להימנעות מנהיגה אחרי תאונה, עלולות להיות השלכות חמורות על הנהיגה שלך בעתיד.

אתה צריך להמשיך לנהוג (ברכב של ההורים למשל), כמובן בלי לעבור באדום ובצורה עוד יותר זהירה.

דני G.

פורסם

עדכון ! עבר כבר שבוע ויום ועדיין לא הגיעה מכתב \ טלפון או כל דבר אחר .

האם אני יכול לנשום לרווחה או שזה יכול עוד להגיע ???

פורסם

ודאי - אתה תמיד יכול לישון בשקט.

העניין הוא כזה -

נניח למחרת הגברת הלכה למיון, כדי לבדוק את הרגל. ולפני שלושה ימים הלכה למשטרה כדי להסדיר את הניירת (שהביטוח ישלם על המיון). אתה חושב שהמשטרה הספיקה תוך יומיים להחליט מה לעשות?

קח את הזמן. גם אחרי מספר חודשים אתה יכול לקבל פתאום הזמנה לחקירה מהמשטרה (או שלא).

אולי כדאי להרים טלפון לגברת ולשאול אם הכל בסדר, איך היא מרגישה ולהביע את שמחתך שהכל בסדר ושהיא כבר קיבלה אוטו חדש. אתה גם יכול לזרוק לה כמה המצב שלך קשה.

אף פעם לא מזיק להיות נחמד.

ואולי, מצד שני, לא כדאי להעיר דובים ישנים :?

מידע נוסף:

אם מישהו נפגע בתאונה (אפילו הולך למיון, ושם בודקים ורואים שלא קרה כלום) - הוא תובע את ביטוח החובה של המכונית שבה הוא נסע.

תביעת נזק נעשית נגד ביטוח צמד ג' של הצד האשם (אתה). קח בחשבון השתתפות עצמית ואובדן הנחת העדר תביעות (או לפחות פגיעה בה)

אם האוטו הוא אובדן מוחלט - הפקד את הרשיונות במשרד הרישוי, וגבה החזר אגרת הרישוי (ה"טסט") יחסי לתקופה שנשארה עד סוף שנת הרישוי.

בהצלחה

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אוקי הבנתי ושכחתי לתציין שבעצם אני יודע שהיא הלכה למיון מכיוון שאמא שלי התקשר לברר עם הכל בסדר והיא אמרה לאמא שלי שהיא הלכה למיון אך לא הגישה תלונה במשטרה אבל כן כמובן מלאה את הטופסת של תאונת דרכים האם מישהו מכיר את הטופס ויכול לספר לי מה יש בו ?

אה וכן בקשר לנחמדות אמא שלחה פרחים .

פורסם

אם היא הלכה למיון בגין תאונת דרכים אז עומדות לפניה אחת משתי האפשרויות:

1. לשלם מכיסה את כל עלות הבדיקות שנערכו בחדר המיון.

2. לגשת למשטרה, להתלונן על תאונה, ואז חברת הביטוח משלמת את כל עלות חדר המיון.

(המשטרה נותנת לנפגע טופס עבור בית החולים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...