Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחנה נתן - איך הבסיס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאר לי שנה וחצי לשרת, והעבירו אותי משם אחרי הרבה לחץ שלי לצאת מהיחידה הקודמת שלי.

איך הבסיס?

אני מתכוון ליחידות החימוש (יחש"מ).

תודה :)

פורסם

אם אתה גר בסביבה ועושה יומיות, אז זה תלוי כמה טוב או לא טוב לך בתפקיד הספציפי.

אם אתה גר רחוק אז לפי דעתי זה על הפנים בגלל שהבסיס עצמו מוגדר כיומיות בעצם כל מחנה נתן ככה ונשארים שם בכל יחידה מספר מאוד מועט של אנשים שהם ה"כוננים" אם קיימים בכלל כאלה, ואז מה שקורה זה שאין אף כלב בבסיס אחרי 16:59

פורסם

א) תלוי מה התפקיד שלך(כנראה לא ישתנה מהבסיס הקודם)? זה גם חשוב אם אתה רכב או רק"מ.

ב) אני מבין שאתה מאשדוד, וזה דיי לא נוח, כשעה וחצי-שעתיים נסיעה לכיוון אחד בבסיס יומיות... כל האשדודים מתמרמרים על זה.

ג) הבסיס עצמו רחוק מלהיות להיט, במיוחד הרמת אייקיו של האנשים בבסיס. אבל יחסית לצאלים זאת עלית מדרגה מאוד גדולה.

פורסם

נכון, הדיגום דיי חשוב, יש בתוך המחנה בסיס גדול של משטרה צבאית, אמנם בתוך הבסיס הם לא יכולים להציק לך אבל ברגע שדרכת מחוץ לש"ג הדם שלך מותר. ואם זה לא מספיק יש כמעט כל שבוע ולפעמים גם יותר מפעמיים בשבוע מ"צ בתח"צ בב"ש.

פורסם

טוב אז ככה,

אני מכונאי רכב , ואני גם אשדודי.

הבטיחו לי שיתנו לי הזדמנות להגיע לג'וליס , אבל הכל בשלבים, יש לי גם ככה 3 חודש דפוק ככה שזה לא משמעותי בשבילי.

איך הנגדים בחימוש שם?

איך החיילים?

איך הבסיס באופן כללי?

נ.ב.

הייתה תקופה שהייתי עושה יומיות מצאלים :shock:

פורסם

אם עשדית יומיות מצאלים אז מצבך מעולה.

יהי לך יותר נוח ויותר קל להגיע הבייתה וגם תוכל לצאת בשעות יותר הגיוניות.

הנגדים והבסיס שאלת? טיפשות זאת מילת המפתח בבסיס. מעבר לזה אין הרבה מה לומר.למקרה שאתה לא יודע הבסיס נמצא בשטח יותר עירוני. אז אתה מרגיש פחות "שכחו אותי במדבר 4".

אגב תזהר להצהיר שיש לך בגרות מאלה, זה בדרך כלל גורר חקירה ארוכה... אתה מבין זה דבר דיי נדיר במחנה סרטן.

שכח מלעבור לגוליס, גוליס זה חלק מיחשם דרום ואתה כרגע שייך ליחשם דרום. כל עוד מפקד היחשם שלך לא נותן לך אישור מפורש לעבור ליחשם אחר זיבי תעבור.

פורסם

אומנם לא הייתי בחימוש, אבל הייתי הרבה מאוד זמן במחנה נתן.

המסדר בוקר הוא קצת אחרי 8 (8 ורבע נדמה לי), וכדי להגיע אליו אתה צריך לעלות על האוטובוס לבסיס שיוצא מתחנה מרכזית ב7:40, וכדי לעלות עליו צריך מזל (כל החיילים שעושים יומיות + חיילים שנוסעים לחר"פ מנסים לעלות), כח רצון ומרפקים חזקים. כנ"ל לגבי האוטובוס בחזרה לתחנה המרכזית, כאשר כולם לחוצים לצאת הביתה. ככה שמבחינת נסיעות זאת לא תהייה חוויה.

מבחינת תנאים לפי דעתי הם פחות טובים מצאלים. האוכל סביר, אבל לפי דעתי פחות טוב מזה של צאלים. אין לך כמובן קולנוע, ובכלל האנשים בצאלים (צל"י) לפי דעתי היו יותר סבבה. מצד שני יש לך את הפורום במרחק יריקה, אז אם אתה סוגר שישי ומוכן לקחת את הסיכון ש... :wink:

מבחינת תורנויות זה תלוי באיזה פלוגה בדיוק תהייה מוצב, יש מקומות שבהם די טוחנים שמירות (ש"ג וכדומה), ולהישאר בערב או בסופ"ש זה ממש לא תענוג, שכן נשארים מעט תורנים, ובחדר אוכל תראה בעיקר מ"צ (שסוגרים שבת ל2 או ל3) :lol:.

בקיצור, אם היית באר שבעי אז לפי דעתי הבסיס סביר, אבל מכיוון שאתה מאשדוד לפי דעתי תתעקש לקבל העברה למקום קרוב יותר.

פורסם

אני חושב שהתבלבלת גדי, לא שירתתי במל"י שהאוכל שם טוב :lol:

שירתתי בסדנא של צאלים ששייכת למחנה נתן.

דיברתי עם קצינת השלישות של היחש"מ והיא הבטיחה לי שיחה עם מפקד היחש"מ (אל"מ) אני בטוח שאחרי שיחה אתו ג'וליס יהפוך לאפשרות.

פורסם

אני ביחש"ם אז המפקד יחש"ם שלי ושלך הוא אותו אחד, שתדע הוא אחד הקצינים באמת פחות מנייאקים ממה ששמעתי, הכרתי יותר מ-5 אנשים בגלל שרק דיברו איתו מהלב למה הם רוצים לעבור העבירו באותו היום, ממליץ לך יותר לך כמה שיותר לדבר איתו על הת"ש ובעיות בבית אפילו שהם לא 100% אמיתיות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה ביחש"מ מרכז בכלל.

אני ביחש"מ דרום, נראה אני אדבר אתו מכל הלב והכי ישר בגובה העיינים מפה והלאה הכל תלוי בידיים שלו.

את הדפוק שלי אין לי כח להגדיל.

• תוכן חדש...