Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נדנדה תוצרת GTI 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שאפשר לשבת ב-205 GTi ולא להתבאס מהדשבורד

תרגיע ... ומהר ! :evil:

:twisted:

אני לא יודע מה כולם מדברים על הדש הבעייתי משהו ... אצלי הוא לא מתפרק ולא מרעיש ... רגע ... שיט ... שוב נפל הכפתור של המזגן ! :oops:

אז כנראה אין לך את החתיכת פלסטיק הגדולה והמתפוררת שמכסה את כל החוטים בחלק הקדמי הפנימי של הרכב.... :wink: קוראים לזה דשבורד, וצליל התפרקותו אף מאפיל על צליל טריקת דלת גרמנית בריאה.

אכטונג :!:

אגב, אני בכלל לא מצליח לראות את התמונה :oops:

יש לי איזה חתיכה של פלסטיק זול עם ציפוי דמוי סקאי ... לזה אתה מתכוון ?

דווקא לא עושה רגע בכלל ... שלי מיוחד ! דש בורד כנראה של רכב גרמני !

לללאאא ... :p

בנוגע לתמונה ... אכן תמונות קשות ! לא עושים דברים כאלה ... לא שים תמונות כאלה בפורום של חולי לב עם שסתומים וקוצבים תוצרת VALEO ... חחח ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
מסתבר שאפשר לשבת ב-205 GTi ולא להתבאס מהדשבורד

תרגיע ... ומהר ! :evil:

:twisted:

אני לא יודע מה כולם מדברים על הדש הבעייתי משהו ... אצלי הוא לא מתפרק ולא מרעיש ... רגע ... שיט ... שוב נפל הכפתור של המזגן ! :oops:

אהבתי :wink:

הרעיון של הפיז'ו חמוד

אבל סבבה עוד צרפתיה פחות...

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

• תוכן חדש...