Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי אייפונים בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל סוחרי/מוקירי/משתמשי/מסניפי האייפון שלום.

ידוע לכם במקרה כמה שווה היום Iphone 3G 16GB בן כשנה במצב טוב בארץ?

תבוא עליכם הברכה והפרנסה,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא סים פרי, פרוץ עם שלג צהוב, מודם בגרסה 2.28.00

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ידוע לכם במקרה כמה שווה היום Iphone 3G 16GB בן כשנה במצב טוב בארץ?,

100$ פחות ממה שהיה שווה לפני שבוע...

וברצינות, אני מעריך 2000-2500 ש"ח.

גילוי נאות: אינני שמאי מוסמך.

פורסם
100$ פחות ממה שהיה שווה לפני שבוע...

זו בדיוק הסיבה שאני שואל, לבדוק אם כדאי לי לשדרג.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אין דבר כזה אייפון ללא התחייבות ב 200$ אם לא יודעים אז למה להטעות?

אייפון ב200$ זה רק בחתימת חוזה ל 18 חודש לATT, לגבי רכישה של דגם SIMFREE כרגע לא ידוע מתי ואם בכלל תהיה זמינה בארה"ב, אם אתה מעוניין בכזה מכשיר האפשרות הכי טובה היא לחפש באירופה,ספציפית צ'כיה ואיטליה, ניתן לרכוש מכשיר SIMFREE ישירות מהחנות והוא לא עולה 200$ באופן ברור, מחיר הIPHONE 3G 8GB שרכשתי באוקטובר שנה שעברה באיטליה היה 500 יורו,להערכתי המחירים יהיו דומים מאוד למחירים של ה3G

500 יורו ל16GB ו570 ל-32GB, צריך לחכות שהמכשירים יתחילו להיות משווקים באירופה, וזה יקרה בהדרגה החל מה-19 לחודש ועד חודש אוגוסט

פורסם

ניתן לרכוש אייפון סים פרי בארה"ב ברשתות החשמל הגדולות, כגון BEST BUY.

מדובר על 700$ לדגם 16GB.

לא ניתן לרכוש באפל סטור סים פרי.

פורסם

יעלה לך בסביבות ה-3 אלף ש"ח

מבחינת טלפון אני מבסוט עליו עד השמיים, הGPS שלו לא משו, אם אתה לא מכיר בכלל את הדרך אז אל תסמוך עליו :)

לא חשוב סים פרי או לא העיקר שגרסת המודם תהיה 02.28.00

אחרת הפריצה לא תעבוד ותצטרך להיות עם טורבו סים שדי מעצבן שאני הייתי עם טורבו סים כל פעם שיצאתי מחוץ לעיר לא הייתה לי קליטה עד שחזרתי חזרה הבית :) וכל מיני נפילות בקליטה.

פורסם

איזה סיבה יש לקנות את המכשיר היקר והמיותר הזה?

יש נוקיה 5800 עם מסך מגע, יש לו את הלוק המגניב ואפשר להתקין בו תוכנות (מערכת הפעלה סימביאן), יש GPS ויש WIFI והוא דור שלישי, וכל זה עולה 1500 חדש מחנות פרטית. אפשר גם לקנות באורנג' ב1000 עם כל מני החזרים ושטויות. יש לי כזה כבר איזה שבוע ואני מרוצה מכל רגע המכשיר פשוט מושלם.

לאפל יש רק את הפוזה של ""אייפון"", שכבר דיי ירדה, ויש לו את המולטי טאץ', אבל מרות שלא יצא להשתמש בו אני לא חושב שזה שווה עוד 1500 שקל לפחות...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפני כמה ימים חבר שלי קנה אייפון 3G שמונה ג'יגה ב 2K, משומש.

באותו יום יצא לי גם להשוות בינו לבין ה 5800.

5800 איטי ביותר בהשוואה לאייפון, פשוט בקושי זז.

ה 5800 יותר הזכיר לי את מכשירי הטאצ' של סמסונג ו LG מאשר אייפון.

וזה אומר עליו הכל.

פורסם

לפחות ה5800 יודע לשלוח MMS...

:-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ה5800 מכשיר "מגע" קשה מאד להשתמש בו בלי העט, אין מה להשוות בין המולטי טאץ' ולבין המגע של ה5800

בסמסונגים המגיע יותר טוב מה5800 בגלל שהם מזהים גם חום גוף אז אפשר להשתמש באצבעות.

באיפון יש מליוני אפליקציות ותוכנות ששאר המכשירים היו רק יכולים לחלום שיהיו להם.

לדוגמא ישבתי עם חבר שלי בנאפיס והוא רצה להראות לי עבודה שהוא הכין בבית, הוא שלף את האיפון התחבר באמצעות WIFI לתוכנת LOGMEIN נכנס למחשב שלו בבית פתח את הקובץ והראה לי, בנוסף הוא פתח סרט וראינו קטע סתם בשביל לראות אם זה אפשרי.

בקיצור המכשיר שווה את זה והוא מתקדם מאד ביחס לשאר המכשירים היום בשוק ויקח לשאר החברות כמה שנים להדביק את הפער.

פורסם

לאחר שיחה קטנה עם אישיות ב-IDIGITAL, האיפון החדש ישווק בארץ (!!!).

מועד ההשקה יהיה בקיץ - לא ידוע באיזו תוכנית או עם איזה מפעיל, אבל מה שבטוח - הוא ישווק בארץ (!!!).

הידד לכולנו ! :)

• תוכן חדש...