Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן - אני מבין שגם אתה מחיפה , כל העליות שלנו לא מיטיבות עם צריכת הדלק הייתי אומר , במילים עדינות.

זה אכן יותר מדי בשבילי , צריכת דלק של 1:5 , בכמות הקילומטרים שאני עושה ביום זה משוואה שגדולה עליי או בכל אופן לא משאירה לי מספיק "עודף" כפי שרציתי , ביטוח של 7K לנהגים מעל גיל 24 (ואני פחות מ24 דרך אגב , אז אני אפילו לא רוצה לדמיין כמה זה עומד לעלות לי.)

תיאורטית נכון למצבי המשפחתי כרגע וגודל המשכורת זה אפשרי בהחלט ואפילו כדאי , אבל לטעמי זה פשוט יותר מדי הוצאות , וחבל.

ישה - תקציבי אכן יכול לעלות , אך עקרונית התקציב עולה אך ורק עבור מכוניות שנחשבות עבורי כקיצוניות בסקאלה שלהם (סטייל S2K ודומותיה).

אכן חשבתי על השירוקו , ואף תיכננתי לקפוץ לסוכנות אך לא יצא , אבל זאת אופציה מאוד מעניינת , ולטעמי היא אחת המכוניות היפות ביותר שמסתובבות על הכביש כיום.

קליאו ספורט חדשה מהחברה יש לחבר , דבר ראשון היא נראית לפי דעתי פשוט זוועה , דבר שני שנינו לא מרוצים מהמכונית , היא פשוט לא מרגישה..קשה להסבר..בכל אופן את דגמי הקליאו B ספורט אהבתי הרבה יותר למרות ההבדלים , אין לי שום הסבר למה.

לאלפא אני לא מתקרב כפי שהסברתי בחלק מתגובותיי בתחילת הנושא.

ואני מבין שבמידה ואני רוצה רכב ספורטיבי משומש עליי לשמור כמות נכבדה של מזומנים בצד על מנת לפתור תקלות ובעיות למיניהן , לא היה לי שום ספק בכך.

תודה רבה לכם על תגותבכם.

עריכה -

אגב האם אפשר כמה פרטים יבשים על הגולף GTI MK5? ואולי גם כמה רשמים נוספים ממי שהיה או יש בבעלותו דגם כזה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לגג הנפתח - זה ממש לא השיקול העיקרי שלי בקניית הרכב , זה אמנם נחמד וכיפי אבל זה בכלל לא שיקול , אני גם לא מאלה שיפתחו את הגג כל הזמן , וכמו שאני מכיר את עצמי 80% מהזמן הגג יהיה סגור (אותו דבר עם חבר עם 206CC , אני חושב שמאז שיש לו את האוטו הוא פתח את הגג אולי 3-4 פעמים והיא בבעלותו כמעט שנה , מצחיק..)

אני מבין שהS2K זה עסק יקר ביותר , אם כי לדעתי משתלם , אני אנסה לחפש ואולי לעשות כמה נסיעות לראות איך אני מרגיש עם האוטו.

כנ"ל בקשר למיאטה , אני לא יכול לשפוט רכב מבלי שניסיתי אפילו לנהוג בו , בייחוד אייקון כמו המיאטה שגדלנו עליו (אני לפחות..).

על האימפרזה טורבו אני אוותר , דבר ראשון בגלל כל ההוצאות הנלוות שהם לדעתי מעל ומעבר , דבר שני מכיוון שאני בספק אם אני עומד לנצל את הרכב עד הסוף , אני אמנם אוהב לנהוג ואוהב לנהוג מהר וגם בצורה ספורטיבית , אך אני אוכל להסתדר גם עם רכב פחות חזק ועצבני , כמובן שאם ההוצאות הנלוות היו קצת יותר שפויות הייתי פועל אחרת.

בקשר לקופרה , במידה ואני אביא קופרה אני כן מתכנן על השיפורים הבסיסיים בהקדם (צ'יפ פילטר וכו') , אני אבדוק גם אותה.

שום פעם , תודה רבה לכולכם , תמיד טוב לשמוע דעות מבעלי הנסיון.

אני מצטער , אבל אפשר לומר שרכישת S2000 היא לרכוש חלום אקראי בשק , אתה לא בטוח אם תאהב אותו או לא .

בלתי ניתן לעלות על S2000 ולחוות עלייה דעה נכונה , שלא לומר מעמיקה , גם במספר נסיעות רציניות .

זו לא מיאטה שמשאירה לך את האוכל במקרר למקרה שאתה רעב , זו מכונית שכדי לגלות מה קורה בה צריך לשחוט פרה קדושה ולעבור דרך ארוכה ומלוכלכת עד לארוחה .

שים לב שאני בכלל לא מדבר על האם המכונית קשה לנהיגה או לא (לפחות לא באופן ישיר) , אני רק מדבר על זה שהיא מאוד לא מרמזת על היכולות שלה ונדרשת היכרות עמוקה כדי לדעת אותם (וחס וחלילה אין לי ביקורת על כל כתבי הרכב היקרים והמוערכים שכותבים עלייה אחריי מצמוץ אחד לכיוונה , אבל אני מעדיף לבחור את הניסיון שלי , הניסיון של חברים נוספים בעלי S2K , וקצת אובססיה לבני אדם קטנים העונים לשמות תסוצ'יה או צו'יאיטסי ווקיסאקה שתמיד זקוקים לזמן כדי להסתגל ל-S2000 , מה שמעניין הוא שניתן לראות בבירור שעל מסלולים הם תמיד נוסעים מאוד לאט מספר הקפות ונשארים מאחורי מכוניות נחותות , ורק ככל שעוברות יותר הקפות הם מצליחים להבין את המצב רוח של המכונית באותו היום ולעבור להובלה) .

לגבי המיאטה כאמור זה כבר מקרה אחר , ואני ממליץ בחום לעשות נסיעת מבחן .

את האימפרזה אתה שוב משמיט , ואתה מבסס את זה כל פעם מחדש על סיבה שנכונה לא פחות גם ל-S2000 ("ראשון בגלל כל ההוצאות הנלוות שהם לדעתי מעל ומעבר , דבר שני מכיוון שאני בספק אם אני עומד לנצל את הרכב עד הסוף") .

שאלת גם על ה-Golf GTI MK5 , אני שוב ממליץ לך עלייה , ואומר שתעזוב את הנתונים היבשים , בעולם האמיתי עם צמיגים טובים ואולי אם באמת תרצה ללטש את התכשיט גם קויילאובר איכותי היא מהירה , מאוד מהירה .

דבר אחרון , אולי כדאי שתשקול שוב את ה-Type R (החדשה) .

אם תחליט שתהיה מעוניין , בטרייד אין של הונדה יש אחת שנת 2008 עם 7 אלף ק"מ , צבע שחור , מכונית פשוט יפה (ואם תהיה רציני מכופפים קצת מוסכמות והיא נכנסת לתקציב המוגדל שלך , ועוד קצת רצינות ותקבל נסיעת מבחן ראויה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אז בתור בעל GT תוכל לספר לי מעט יותר על עלויות האחזקה וצריכת הדלק וכו' של הרכב? תמיד טוב לשמוע עוד מידע , בייחוד על רכב מרגש כמו האימפרזה.

מחירי טיפולים/חלפים:

פלאגים - 187 ש"ח (eBay)

פילטר שמן - 81 ש"ח (חברה)

שמן - כ-350 ש"ח (פרסי)

זוג צלחות קידמיות - 1264 ש"ח (חברה)

טיפול שכלל: שמן, פילטר שמן, פילטר דלק, פילטר אויר ועבודה - 952 ש"ח (אחרי הנחה - חברה)

טיפול טיימינג שכלל: רצועה, מותחנים, מחזיר שמן, מים, עבודה ועוד כמה קטנות - 2219 (אחרי הנחה - חברה)

ע"פ ספר הרכב יש להחליף שמן כל 12500 ק"מ (הרוב מקדימים החלפת שמן ל-10K ומטה).

פלאגים כל 90K ק"מ.

פילטר אויר ודלק כל 30K אאל"ט.

צריכת דלק בנסיעה בינעירונית רגועה (מאוד) - 1:8, 1:9

צריכת דלק במאמץ - 1:4 ומטה

ביטוח זה נושא שמושפע מהמון גורמים, הכי פשוט שתיצור קשר עם סוכן ותבקש ממנו הצעות לרכבים שאתה שוקל.

פורסם

אני מבין.

מחר רוב הסיכויים שאני אסע לעשות סיבוב על קופרה פוטנצאילית , כשאחזור אני אכתוב כאן את ההתרשמות שלי ממנה.

בינעירונית רגועה מאוד צריכת דלק של 1:8 1:9 זה פשוט נוראי אני חייב לציין , אכן אוטו מפלצת אך כך גם עלות האחזקה שלו מפלצתית.

בקשר למיאטה אני אערוך נסיעת מבחן גם עליה בקרוב.

הונדה סיויק טייפ אר זה פשוט לא אני , אני לא אוהב את הלוק שלה , אותו סיפור כמו עם הלאון , כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין להתווכח.

הגולף אכן אופציה מעניינת אני כרגע במסע חיפושים למצוא אקזמפלר איכותי על מנת לבדוק את העניין , מקווה שאמצא בקרוב.

• תוכן חדש...