Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 206 1400 ידני שנת 2003.

לדעתי הרכב דיי "כבד" ואין לו את הזריזות והזינוק מהמקום שהיה לרכב הקודם שלי!

הייתי רוצה לעלות לה את ההספק לא בהרבה אני לא מדבר על דברים מטורפים.

השאלה שלי היא כזאת:

העם עדיף לשים פילטר פתוח+אגזוז זרימה חופשית+צ'יפ?

או פשוט להחליף מנוע למנוע יותר גדול/חזק?

אם יש אפשרויות אחרות אני ישמח לשמוע?

התקציב הוא בערך 6-7 אלף כולל הכול עם התקציב לא מספיק אשמח לדעת כמה אני יצתרך לחסוך עוד בערך.

בבקשה בלי השטויות של תחליף את האוטו וזה הרכב הזה רק נקנה!

כמ שאמרתי עם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

תודה מראש לכול העוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבר ראשון ישור קו אחר כך חוטי הצטה טובים,פלאגים,פילטר במיקום טוב

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

פילטר פתוח במיקום טוב יתן אוויר קר יותר למנוע

צ'יפ ברכב שלך יוסיף כוחות סוס בודדים ויעלה הרבה שקלים

אגזוז יחפור לך במוח, לא יוסיף כוח וימשוך שוטרים

כמו שנאמר מעליי- עדיף שתעשה קודם כל יישור קו לרכב

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש לדגם מערכת RAM-AIR יעודית ולכן הייתי מעדיף אותה על פילטר פתוח פשוט.

דוד אחורי אפשר בלי שום בעיה למצוא אחד שהוא איכותי,יעיל ושקט (סופר ספרינט לדוגמא).

ציפ יתן 3-5 כ"ס ויעלה כאלף ש"ח. אומנם לא תוספת מרעישה אבל ביחד עם ראמ-אייר ודוד יתן 6-7 כ"ס וזה בהחלט יהיה מורגש.

אם אתה רוצה להמשיך הלאה, סעפת פליטה, צנרת מלאה וקיט קאמשאפט ממש כבר יתנו תוספת משמעותית ומורגשת.

אני מעריך שראמ-אייר,ציפ,מערכת פליטה מושלמת וקיט קאמשאפט יתנו כ 20 כ"ס.

בתקציב של 6-7 אלף תצתרך לוותר על הקאמשאפט ותוכל להכניס מערכת פליטה (עם דוד אחורי משומש), ציפ וראמ-אייר.

תוספת הכח תהיה בהחלט משמעותית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם

בוא נגיד את זה ככה,6-7 כוח סוס זה לא משהו מורגש,כדי להוציא יותר הספק צריך להרכיב טורבו,סופרצ'ארג'ר,או להגדיל נפח,כל מה שאמרו לך פה נכון,אבל לשלם כסף עבור תוספת של 10 כ"ס שלא ממש תעשה שינוי ברכב זה זריקת כסף לים.

ישור קו אומר לבדוק את כל מערכות הרכב ולהחזירם למצב תקין,קיר מערכת היגוי,מתלים,בלמים,וחטיבת כוח.

בעיקרון במנוע שלך אפשר להחליף קרנק וטלטלים ולהגדיל את הנפח ל1600,זה עם קאמשפט חם יותר,ווסת לחץ דלק,ביטול הממיר וראם אייר יתן תוספת הספק מורגשת,אך התקציב שלך לא מאפשר.

אם תכפיל את התקציב אפשר להכניס מנוע 2.0 כמו ב206CC או אחד מרכבי הקונצרן.

אורן

פורסם

עדכון:

פילטר פתוח הותקן בטמבון למטה ליד הגלגל.

אגזוז דרגון הותקן.

מה מומלץ לשפר דבר הבא?

היישור קו יבוא בקרוב.

ועוד עדכון:

בנוגע להחלפת פלאגים וחוטי הצתה אצלי אין אין חוטי הצתה יש מן בולק כזה שיושב על הפלאגים ואליו מתחבר מן שקע כזה!

איך אני יכול להחליף את הבלוק הזה לחוטי הצתה?

והעם זה יעזור?

או שעדיף להשאר עם הבלוק?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שאלה נוספת ראיתי צנרת לפג'ו 206 לפילטר הפתוח(כיוון ששלי מחובר עם צינור שרשורי פשוט, רציתי לשפר)

העם (=האם)הצינור הזה מתאים לאוטו שלי?

והעם (=האם)הוא יוסיף עוד קצת כוח(אפילו שלא מורגש,מתחיל לאט לאט)?

1_7_1_73827_20090609180656_edited.jpg

פורסם
עדכון:

בנוגע להחלפת פלאגים וחוטי הצתה אצלי אין אין חוטי הצתה יש מן בולק כזה שיושב על הפלאגים ואליו מתחבר מן שקע כזה!

איך אני יכול להחליף את הבלוק הזה לחוטי הצתה?

והעם זה יעזור?

או שעדיף להשאר עם הבלוק?

מדובר בהצתה ישירה , אם אין חוטי הצתה גם לא צריך.

פורסם

הקיט הזה אכן מתאים ל-206 והוא בנוי כך שהפילטר ימוקם בתחתית הרכב באיזור פנס ערפל שמאלי.

כוח זה לא יוסיף לך. אולי תגובת דשווה טיפה יותר טובה, ורעש נחמד יותר של המנוע.

פורסם

א.הפילטר לא "ישתה שלולית מכיוון שהוא יושב בתוך בטמבון מתחת יש את החלק התחתון של הטמבון אז הוא מוגן.

ב.לפי מה שראיתי בתמונה יש רק את שתי הזויות וצינור ארוך אחד.

איך זה יגיע לפנס ערפל עם הוא אמור להתחבר מאחורה(יותר קרוב לקיר אש)לפי החישוב שלי של מה שראיתי הפילטר יצא לי מאחורי הפנס השמאלי קרוב מאוד לרדיאטור ולסעפת פליטה.

יש משהו שטעיתי בו?

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך הוא מגיע למטה לפנס הערפל?

פורסם

לא אמרתי על הפנס ערפל, אלא באיזור פנס הערפל.

תסתכל בתמונה המצורפת.

הזווית הראשונה תסלול את הצינור כלפי מטה, והשניה תטה את הפילטר לאחד הכיוונים.

מכאן שהפילטר ימוקם באיזור פנס הערפל, באיזור הגלגל השמאלי, מאחורי החלק השמאלי של הטמבון, או איך שיבוא לך לקרוא לזה.

לא צריך להתפס לקטנות.

https://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=161623&stc=1&d=1245882505

2398868570_49d196300f.jpg

• תוכן חדש...