Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 96 hsd- צינור נשם מנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם הצינור שבתמונה הוא הנשם מנוע ואם כן האם הוא אמור להיות חלול או שצריך להיות בו איזשהו שסתום- אצלי הצינור חלול ונראה לי שבגלל זה פילטר האויר שלי מלוכלך בשמן, מה לעשות?

(הצינור שיוצא מליד פתח מילוי השמן)

תודה...

DSC00897.jpg

פורסם

תודה על ההתייחסות אבל אתה בטוח במה שאתה אומר?

אני זוכר שכשלקחתי את הרכב לטיפול אז שאלתי את המוסכניק על העניין הזה והוא אמר לי שבצינור הנ"ל צריכה להיות מן רשת שאמורה לספוג את השמן ולגרום לכך שהשמן יירד חזרה אבל הוא גם המליץ לא להחליף לצינור עם רשת כי זה פתח לצרות...

אשמח לתגובה מבעל מקצוע...

תודה מראש

פורסם

גם אצלי ב-HSD 97 שהיתה בעבר, היתה מעין רשת בתוך הצינור. לא היתה שום בעיה עם הנושא ובנוסף אחת לתקופה הייתי פותח את הצינור ומנקה את הרשתית.

עצה נוספת אך לא קשורה כ"כ: הקפד להדק עם באנדים את שני קצות הצינור הזה. אחרת ריח של אדים מסריחים עלול להגיע אלייך אל תא הנוסעים וזה לא "מוי כיף".

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

dani12- הצרה היא פילטר אוויר שמלוכלך בשמן

raanan_t- מוכרים לי האדים האלה שאתה מדבר עליהם, באמת לא "מוי כיף"...

טוב, כנראה שבאמת צריך להחליף לצינור עם רשת...תודה...

פורסם

שלום לכולם

קניתי את הרשת המדוברת ("מחסום אש" מסתבר שככה קוראים לו בפיאט) צירפתי תמונה.

רציתי לדעת איך בדיוק מכניסים את "המחסום" לצינור, פשוט מסובבים פנימה בלחץ?

ולאיזה קצה בצינור לחבר, זה שקרוב לפילטר או למכסה שסתומים?

תודה...

מחסום אש.jpg

מחסום אש 2.jpg

פורסם

לשם מה זה נועד?

לי יש פונטו 96 S75 הרגילה וגם אצלי הצינור הוא חלול

נכנס לי טיפה שמן לבית פילטר אויר, ניקיתי את הכל אבל הצינורות לא נראים סתומים בכלל, רק רטובים בשמן. האם צריך להחליף צינורות?

פורסם

הבנתי שזה נועד

א. למנוע משמן לעבור ( לאפשר רק לגזים ואדי שמן מבית גל הארכובה לעבור- כדי למנוע לחצים שנוצרים ב- BLOW BY ) וככה נחסך ליכלוך של הפילטר.

ב. למנוע מעבר ניצוצות מכיוון המנוע- "מחסום אש".

• תוכן חדש...