Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילת XP מפני חטטנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים את המחשב שלי בסלון עם חיבור לטלויזיה כי השימוש שלו זה לאינטרנט והדפסות ודברים מהסוג הזה.

האם יש אפשרות שהמחשב ישאר דולק אבל שתהיה סיסמה שלא תאפשר לאף אחד להשתמש לי במחשב בלי הסיסמה?

אני רוצה שהמחשב יעבוד כל הזמן אבל שבלחיצת כפתור תהיה נעילה שתשתחרר רק עם סיסמה וככה המחשב ירוץ כל הזמן אבל לא תהיה גישה לשום דבר במחשב.

מדובר על XP PRO.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תקבע סיסמא למשתמש דרך control userpasswords2.

שם אתה יכול גם להגיד לו שיעלה מבלי לעשות login אוטומטי עם הסיסמא.

כשתרצה לנעול את המחשב כל מה שתצטרך לעשות זה להקליד WinKey+L.

בהצלחה.

פורסם

אפשר גם להגדיר שהמחשב יינעל אחרי X דקות של חוסר שימוש

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניין הוא שאני לא רוצה שהוא יבקש סיסמה כדי להיכנס גם ליוזר עצמו כי אז בנפילה הוא לא יעלה שוב כי הוא ישאר תקוע בבקשת הסיסמה ואז תוכנות ההורדה לא יפעלו עד שאני אכנס שוב.

ולא מדובר בחומר כחול אלא כל מיני מסמכים שאני לא מעוניין שאורחים או שאמא שלי יכנסו אליהם או בטעות מחוסר ידע במחשבים עוד ימחקו לי דברים חשובים וזה פתח לצרות שאני שומע הרבה מאנשים שיש להם בבית מחשב עם נגישות של כמה אנשים.

in the face

with a chair

פורסם

זה לא שהיוזר עושה לוג אוף אלא רק יוצא למסך הפתיחה והכל ממשיך לעבוד

תגיד

מתי בשנה האחרונה היתה נפילה

אצלי חוץ מקצר שמישהו עשה בבית לא קרה כלום

אז מהפעם בשנה הזו אם תהיה בכלל אתה חושש שהאימיול או וואט אבר יפסיקו להוריד חצי יום עד שתשים לב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואם יש אפשרות לבצע נעילה מסוג אחר אז למה לא?

אגב יש אפשרות להכניס יוזר שהשימוש היחידי שיתאפשר לו זה לגלוש באינטרנט בלבד בלי אפשרות להיכנס לתיקיות וכ"ו?

in the face

with a chair

פורסם

אגב יש אפשרות להכניס יוזר שהשימוש היחידי שיתאפשר לו זה לגלוש באינטרנט בלבד בלי אפשרות להיכנס לתיקיות וכ"ו?

אם תרכז את הקבצים החשובים שלך במספר קטן של תיקיות, תוכל לפתוח יוזר נוסף ללא הרשאות ניהול במחשב שיוכל להשתמש רק בתוכנות שכבר מותקנות במחשב ויוכל לגשת רק לחלק מהקבצים. זה דורש קצת עבודה שחורה אבל אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש סקריפט קטן שיכול להעלים תיקיה ולשים קוד בשביל להחזיר אם אתה רוצה משהו קטן ופשוט

אודי A4

דימה.

פורסם

הכי פשוט והכי טוב לדעתי: שים תיקיית גיבוי על שולחן העבודה. תשנה אותה לבילתי נראית ובאפשרויות תצוגה של תיקיות תבחר לא להציג תיקיות מוסתרות.

ככה מי שאין לו ידע במחשבים ומי שלא רוצה להרוס לך בזדון את המחשב אף פעם לא יגיע או ימחק את התיקיה הזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...