Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120 אלף - פיג'ו 206 CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה באתר ויש לי שאלה בקשר לטיפול 120 אלף במוסך מורשה

קניתי לפני חודש רכב מסוג 206 cc ויצא שהחלפתי ראש מנוע ב 121 אלף קילומטר עכשיו אני רואה במסמכים של הבעל הקודם של הרכב שהוא עשה טיפול 120 אלף חודשיים לפני שקניתי ממנו את הרכב

השאלה האם היו חייבים לעשות החלפת רצועת טיימינג ולהכנס באמא שלהם ?

פורסם

האם כאשר החליפו /שיפצו ראש מנוע לא החליפו את משאבת המים ?

אם זה נכון המוסך לקח על עצמו סיכון מיותר כי אם לא החליף את כל הטיימינג ותיקרע הרצועה ו/או משאבת המים תתחיל לנזול או לרעוש הרכב יגיע לשיפוץ ראש בדרך המהירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם תגיע לאמא שלהם לא יצא לך דבר היא לא החליפה ראש מנוע.

בדרך כלל מחליפים רצועת טימניג לאחר שיפוץ ראש מנוע תבקש חישבונית מהבעלים הקודמים ותבדוק .

במידה ואין לו חשבונית תבדוק במוסך.

סבלנות שווה זהב.

פורסם

יוסי נראה כי לא הבנת את הבחור, לפי מה שאני הבנתי זה נקרעה רצועת הטיימינג וכתוצאה מכך הלך הראש מנוע.

ועכשיו אני יענה לבחור המוסך בוודאות אמר לבעל הרכב כי צריך לעשות טיימינג אילו באמת היה צריך בטיפול אך בדר"כ אנשים שיודעי שהם מוכרים את הרכב הם לא מוכנים לעשות את ההשקעה הגדולה של רצועת התזמון, אצלי בכל אופן בעבר הייתי מחתים לקוח על כך שהוא לא מעוניין ואין לנו אחריות על הנזקים.

ולגבייך אילו היית אחראי מספיק היית הולך למוסך המורשה בעת הקניה ומוציא את מפרט הטיפולים שעשה הרכב וכך היית רואה אם ביצע טיימינג ומתי.

ואם אתה רוצה ללכת ולהיכנס באימא של מישהו חפש את מי שמכר לך את הרכב כי בוודאות מה שכתבתי כאן זה מה שהיה.

פורסם

תודה על התשובה עזרת לי מאוד אבל מוסך מורשה של פיזו מוכן לקחת חלק בעשיית טיפול 120 ללא החלפת רצועת טיימינג?

• תוכן חדש...