Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית יוקרה לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסביבות ה400K אבל אין תקציב מוגדר, כנראה שנעשה יבוא אישי.

הוא רוצה S350 שלפי דעתי היא נורא משעממת, וגם הייתה לו אחת מודל 2005 עד לפני שנה וחצי שהוא הביא ML430 2006, אז ביקשתי ממנו שימתין עם זה עוד קצת שאני יחשוב על משהו יותר מתאים בשבילו.

הוא מחפש בעיקר יופי ונוחות. בן 50 עם ראש של 30, על מה הייתם ממליצים?

דרך אגב יש אפשרות גם לג'יפ לא למטרת שטח.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוארג? אודי Q5 , ב-400K אפשר להביא את הגרסא הכי משודרגת עם המנוע 3200 קוואטרו - אוטו מאוד חזק.

איזה סגנון הוא מחפש? משהו מוחצן? צנוע?

פורסם

אם הוא מחפש משהו מוחצן - אלפא לסוגיהן, נניח GT ? אם הוא רוצה משהו יותר סולידי - לקסוס 460 ?

עריכה - לא ראיתי את הדרישה לנוחות. יהיה קשה להתחרות במרצדס בסעיף הזה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

יותר בכיוון הצנוע, אבל לא כמו הלקסוס.

Q5 3200 יכולה להיות אחלה אופציה, נבדוק את זה.

כנראה שבכל זאת הכי מתאים לו S350, אבל חבל לי שהוא סתם יקנה אותה בצורה אוטומטית בלי לבדוק אופציות אחרות לפניי.

פורסם

הML350 נראית הרבה הרבה פחות מפנקת, ולמרות שאנחנו עולים מידיי פער על דרכי עפר (גרים באילת), אני חושב שעדיף לוותר על האפשרות הזאת בשביל מכונית הרבה יותר מפנקת.

פורסם

אם אבא שלך בקטע של פינוקים אין שום רכב "פנאי שטח" שיכול להתמודד עם ה -S350 בנוחות

אך יש כאילו שמציעים חבילת שטח עם רמת פאר ופינוק בסטנדרטים גבוהים

ML350,קדילאק אסקלייד ,אוודי Q7,אינפיניטי FX50

יכולים כולם להיות אופציה שכזו

פורסם

כמובן, לא ציפיתי מרכב שטח לספק נוחות ופינוקים כמו S-class. אבל אם ההבדל הוא קטן, אז אולי זה משתלם לוותר על כמה כפתורים מסובכים וגאדג'טים חמודים בשביל האפשרות לעלות לשטח מידיי פעם.

אני אמשיך לחפש עוד קצת, למרות שאני חושב שאני מתקרב עוד ועוד ל S350.

תודה רבה על העזרה המהירה והנדיבה :)

פורסם

אני דווקא בכיוון של האינפיניטי G37.

גרסת הקופה תשאיר לאביך עודף של 20K, וגרסת הסדאן למעלה מ-100K.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לדעתי האריזה של ה-CLS נראית כמו אוטו שדרכו עליו - אני לא הייתי משלם 400K על אוטו כזה...

(האמת שלא הייתי מוציא 400K על אוטו בכלל, גם אם היה לי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא סגור לגבי התקציב, אבל אם גם ייבוא אישי זאת אופציה - מה עם אודי A5? רכב עם אמירה מאד חזקה, לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...