Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון רכב נכה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , בפנייתי הקודמת בפורום זה ציינתי כי הנני בעל 80 אחוז בניידות (כלומר 100 אחוז פטור מ''ס) ו60 אחוז נכות כללית. לא מזמן הייתי בסוכנות רכב , והייתי צריך להשלים סכום של כ60 אלף ש''ח , ביקשתי מהם הלוואה ופריסה לתשלומים והם אמרו שזה בלתי אפשרי מכיוון שהם צריכים לעשות שעבוד הרכב , וזה לא אפשרי כי הוא (סוכן הרכב) אמר שממתי שקיבלתי כבר את האישור לרכישת הרכב זאת אומרת שהרכב משועבד לביטוח לאומי , עכשיו לשאלתי :

האם אני זכאי להלוואה מקרן ההלוואות עם הנני בעל 80 אחוז ניידות ? (קראתי באתר ביטוח לאומי שעלי להיות לפחות 90 אחוז בניידות..) והאם יש ארגונים/בנקים שיכולים להביא לי הלוואה לרכב מבלי לשעבד אותו ?

נ.ב חשוב לציין כי אני ביינתים משתכר מקצבת נכות כללית , הנני צריך את הרכב כדי להתנייד ממקום למקום וכדי להתחיל ללמוד במכללה.

תודה לעוזרים !

האשכול הקודם שלי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=264613

• תוכן חדש...