Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , לפני שבועיים ההתקנה של המערכת החדשה שלי יצאה לדרך בשעה טובה ומוצלחת וכרגע היא בשלבי הכיוונים הסופיים .

הרכיבים : סט קומפוננט : 3WAY של HERTZ HI ENRGY .

הגברה לסט הקדמי : PHASE RS2 .

סאב : HI ENRGY HX300D .

הגברה לסאב : 1001BD ROCKFORD .

על המתקין : יוסי " ALPINE " - קודם כל ברצוני לומר על יוסי שהוא אחד האנשים היותר מקצועיים שיצא לי לפגוש , הבן אדם פשוט אומן , אין מילים אחרות שיתארו את אופן ההשקעה ותשומת הלב לכל פרט קטן .

אין ספור פעמים של מדידות מבלי להתייאש , עד שהפריט איננו מושלם יוסי לא עוזב אותו ואם צריך ( כמו שראיתי ) הוא יעשה גם מחדש .

בנוסף לטיב העבודה יוסי גם בעל יחס חם ואישי כלפי הלקוח , הוא מקדיש זמן רב בהסברים על העבודה ועל הרכיבים בהם הוא משתמש .

יוסי ייעץ לי הרבה בבחירת חלק מהרכיבים ( במסגרת תקציבי הדל =) והוסבר לי לגבי החיווט שיהיה הבסיס להתקנה ( 4G , מפצלי מתח , RCA איכותיים וכו' ) .

ביחד עם יוסי הצלחתי להגיע למערכת שעונה על דרישותי בתקציב לא גבוהה יחסית .

אני ממליץ בחום לכל בעל מערכת לגשת ליוסי ולהפקיד בידו את המלאכה - פשוט בעל מקצוע אמין ואיכותי !

תמונות מההתקנה אני יעלה בהמשך . בנתיים תנו קצת חוות דעת , הרכב הוא GOLF CL 98

פורסם

תתחדש,ובחירת מתקין מעולה.

את חוות הדעת,אולי תיתן אתה?

איך הגבוהים?

איך הנמוכים?

איך האמצעים?

האם אתה מרוצה? האם סיימת כיוונים לדעתך? (איזה רדיו דיסק?)

אחלה רכיבים,עוד פעם תתחדש.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תתחדש, כפי שציינו כבר, יוסי זה יוסי :wink:.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תתחדש:)

אני מה זה אוהב את הבחירה שלך לדעתי בחירה אדיאלית (אוטופיה שלי:))

איך הסט של הרץ היי אנרגי 3 WAY? לא יצא לי לשמוע ,

וכמה עלה?

אתה מגביר אקטיבי?

פורסם

טוב לשאלותכם , אני מגבר כרגע פאסיבית עם הקרוס של הסט .

הסט ללא כיוונים בכלל פשוט אין לי מושג איך לכוון לכן אני מגיע למפגש הקרוב ביום שבת אם מישהו יהיה מוכן להרים את הכפפה ולעזור לי אני נורא אשמח .

... לפני התמונות , המיד ריינג' היה ממוקם למטה ליד הוופר , לאחר התייעצות עם דרור היבואן של הרץ הומלץ לשנות את המיקום שלו לאיזור העליון לכן הבנייה שונתה לדש בורד . עדיין אין תמונות של הבניה החדשה אז בנתיים תראו איך זה נראה לפני =]

ו... אין גם תמונות של האיטום 3 שכבות שעשיתי ( לבדי חח ) בלדתות :lol: יומיים שלמים אטמתי וכרגע ללא חצי רעידה אפילו מהדלתות

תמונות :

CIMG0787 (Large).JPG

CIMG0789 (Large).JPG

CIMG0791 (Large).JPG

CIMG0795 (Large).JPG

CIMG0796 (Large).JPG

CIMG0797 (Large).JPG

CIMG0798 (Large).JPG

CIMG0800 (Large).JPG

פורסם

נכון להיום הרדיו דיסק הוא pioneer 600UB הוא היום נמכר לטובת מכשיר ברמה גבוהה של אלפיין .

בקרוב - קורות לטויטרים .

פורסם

התקנה מאוד יפה!

יש לי שאלה קטנה:

אני זוכר שלי אמרו להשים את הקרוסים כל כך רחוקים מהרמקולים זה לא כזה טוב ומוריד מהאכיות

זה נכון או לא?

פורסם

מה אתם רוצים שאומר, שאין לי מילים?

אין לי מילים :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...